Widok

Do mam 8/9 miesięcznych dzieci :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ile Wasze pociechy mają ząbków? Moja ma 6 ma 8,5 mca-na dole jedynki i u góry jedynki i dwójki. Dziwnie jej wychodziły najpierw dolne jedynki naraz a potem górna jedynka z górną dwójką i następna jedynka z dwójka. Jak było u Was? może drobnostka ale mnie ciekawi :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a my mamy dopiero jedna dolną jedynkę - i to od tygodnia
image

image
Spojrzałam że Milenka ma 2 latka i czytam że ma dopiero dolną jedynkę...:D potem zauważyłam że jest Ignaś...

Podobno pierwszy ząbek może wyjść nawet do roczku..może teraz się posypią :)
moj ma 11mcy i jak mial 8 to dopiero pierwsza jedynka mu sie pokazala i potem za 3tyg dopiero nastepna a teraz wyszedl mu 5 zabek, mojej kolezanki mala ma 4 a zaczely jej wychodzic wczesniej niz mojemu ten sam wiek, druga z nnowu ma juz dwa razy tyle wiec to, u kazdego dziecka inaczej:))
Madzi pierwszy ząbek wyszedł w dzień matki i zaraz następny obok i teraz cisza :D
imageimage
To moja córcia chyba dużo ząbków ma jak na ten wiek? :) najgorsze były te górne 1 i 2 bo naraz jej wychodzą jakoś podwójnie...a teraz ten z kolei 5 i 6 ząbek czyli druga para 1 i 2 bezobjawowo nie spodziewałam się! dopiero jak "głupkowałam" z nią i się śmiała coś mi mignęło :)
my jesteśmy bezzębni :)
image
U nas 3 sztuki:)
image

image
u na na dole tyko dwa ząbki:)
My mamy dwa na dole i cztery u góry:)
image
Marcysia pierwszego zeba dostala jak miala 6m, na dole,tydz. pozniej wyszedl drugi. Nastepne dopiero niedawno wyszly i to 4 na raz. koszmar tak bardzo sie meczyla. Teraz mamy juz 6 :)
nascimento spoko ja jak miałam 4miesiące już miałam 4 :P
imageimage
moja córcia za póltora tygodnia będzie miała roczek i też ma dwa dolne i cztery górne ale ostatnio jest niespokojna i płaczliwa i mysle że idą jej nastepne zębole
Ooo Sandrulka... :)mnie tak ciekawiło tylko czy inne dzieci mają podobnie :) to mam tak samo jak Anka Gda :)
mój za tydzień kończy 9 miesięcy i ma 2 dolne jedynki
Mój synek za dwa tygodnie kończy roczek i ciągle świeci gołymi dziąsłami!
U nas zaczęły się pojawiać w 6 miesiącu. Aktualnie na stanie mamy 5 zębów i też pojawiły się niestandardowo: wpierw dwie dolne jedynki, następnie jedna boczna trójka u góry a następnie 3 naraz: kolejna trójka, dwójka i jedynka-wszystkie jednocześnie.
moj ma 6 miesiecy i ma dwie dolne jedynki:)
]image
moja Córcia od trzech dni ma dolną jedynkę, i jak narazie jest to jedyny ząbek jaki posiada ;]
imageimage

U nas zebow ZERO:P
U nas po 7mc wyszła dolna jedynka, chwilę później druga,a po około 1-1,5 mc lewa górn jedynka, potem lewa i prawa górna dwójka i dopiero prawa górna jedynka. Także ma rok i 6 ząbków :)
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
U nas pierwszy ząbek pojawił się w 6 miesiącu.Po tyg.wyszedł następny i były 2 dolne jedynki.Długo nic nie było.Teraz mamy prawdziwy wysyp ząbków.Na raz idą górne jedynki i dwójki.Dziś zauważyłam jeszcze dolną dwójkę która się powoli przebija.Mały trochę marudzi i robi dużo kupek.
image

image
Igorem ma na dole 2 jedynki i 1 dwójke a u góry ma 1 jedynke i 1 dwójke ale wyłania się mu już 2 dwójka ;-)

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry