Widok

Do mam mających dwoje dzieci- samopoczucie w ciąży a płeć:-)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Oczywiście wiem, że to nie reguła ale bardziej dla zabawy pytam:-)
Jakie miałyście objawy w ciążach różnych płci. Czy któraś urodziła raz chłopca a raz dziewczynkę i czuła się identycznie czy zawsze były to bardzo różne ciąże? :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Identycznie, płeć dzieci różna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dotąd ;) ciąże kompletnie różne...
Ja również identycznie, i też odmienna płeć :)
ooo tego się nie spodziewałam:-) mam córkę i nie miałam objawów a teraz jeszcze nie wiem jaka płeć i też nie mam objawów byłam pewna że to oznacza na bank córkę a czytając powyższe może być różnie:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja mam dwóch synów i teraz bedzie córka.
2 pierwsze ciaże-podobnie jesli chodzi o wymioty- tzn było ich niewiele ale miałam normalny apetyt chociaz zachcianki smakowe rózne.
A teraz z córką od początku ciazy bolał mnie żałądek, zero apetyty, chudłam i nic nie jadłam ale wymiotów zero.
Do tego jednak z chłopcami miałam brzydszą cerę i wieksze owłosienie na brzuchu czy nogach. ALe to dopiero pozniej w ciazy wychodzi po 20 tyg jakos. Ot tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja czułam się zupełnie inaczej w każdej ciąży, a dzieci mam różnej płci.
Czułam się różnie. Pierwsza Ciąża cudowna, druga gorsza. A mam 2 córeczki.
:) dwie ciąże - samopoczucie zupełnie inne; byłam przekonana, że mam chłopaka za drugim razem, a tu druga dziewczynka:) ale broi jak chłopak;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz jestem w drugiej ciąży i ta ciąża jest zupełnie inna, a będę miała drugiego synka. Sama na początku (jak nie znałam jeszcze płci) się trochę łudziłam, że może będzie dziewczynka, skoro inne objawy ciąży, ale jest chłopak :) Przynajmniej mam wyprawkę z głowy :d
W pierwszej ciaży czułam się bardziej zmęczona, jadłam dużo słodyczy, była dziewczynka. W drugiej, obecnej, mam o wiele więcej energii, na początku mogła jeść codziennie kapustę, za to słodyczy w ogóle nie tknęłam. Byłam pewna, że chłopak, a tu jednak niespodzianka i będzie dziewczynka:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

prywatny dentysta (24 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

do góry