Widok
Gosik to ta sama drogeria,ceny są rzeczywiście świetne np duże opakowanie pampków pampers 45zł,środki czystości dużo tańsze,pur płyn do mycia naczyń 3.99zł,ajaks do podłóg 4.99 a ja zawsze płaciłam 8.99,tak samo za pur-7.99
Teraz zaopatruję się tam raz w miesiącu,bo na prawdę warto !
Sprawdź,sama zobaczysz...udanych zakupów;)
Teraz zaopatruję się tam raz w miesiącu,bo na prawdę warto !
Sprawdź,sama zobaczysz...udanych zakupów;)
kolo tego ronda na Chopina czyli w Arbacie :)
potwierdzam, ceny bardzo konkurencyjne :)
niestety bardzo czesto ogromne kolejki i niezdecydowane kobiety ktore przychodza wachac sobie perfumy, kremy, wybierac farby do wlosow i ogolnie marudza... zamiast przyjsc z karteczka co potrzeba :) jak chcecie poogladac to idzcie do rossmana ;-)
ogolnie polecam
robie zakupy w tej na niepodleglosci
niestety bardzo czesto ogromne kolejki i niezdecydowane kobiety ktore przychodza wachac sobie perfumy, kremy, wybierac farby do wlosow i ogolnie marudza... zamiast przyjsc z karteczka co potrzeba :) jak chcecie poogladac to idzcie do rossmana ;-)
ogolnie polecam
robie zakupy w tej na niepodleglosci
A rossmana juz tez niebawem otworzą w Pruszczu :)
na przeciwko Apteki Wałowej tam gdzie byla biedronka :)
Ja preferuję sklepy samoobsługowe, jak Rossman ;-), gdzie jest dużo miejsca, można sobie powybierać, pozastanawiać się. Nie lubię pytać ekspedientki, czy mogę zobaczyć to, powąchać to itp., krępuje mnie taka sytuacja. Ostatnio potrzebowałam płyn do higieny int. a tam były tylko Ziaja jakieś trzy rodzaje. Generalnie mały wybór towaru, ciasno, zamieszanie, nie chodzę tam wcale, prędzej jadę do marketu raz na dwa tygodnie po kosmetyki.
Jeżeli chodzi o Rossmana, to baaaaaaaaaaaaaaaardzo by się przydał, bo naprawdę brakuje tu drogerii z prawdziwego zdarzenia. Kiedyś była Aster koło ronda wlaśnie, ale padła niestety, a tak blisko miałam, teraz po głupi szampon trzeba jeżdzić łeee.
Za Lidlem w Pruszczu też tęsknię, bo jak na razie to same biedrony wkoło, choć dobre dobre, jestem ich bywalczynią.
A wogole to to Tesco, to mogli zrobić takie z prawdziwego zdarzenia, jak na Chełmie, z galerią, by były takie sklepy jak CCC, Orsay itp.
A tak to nie narzekam na Pruszcz, pozdrawiam mieszkanki tego małego miasteczka.
Jeżeli chodzi o Rossmana, to baaaaaaaaaaaaaaaardzo by się przydał, bo naprawdę brakuje tu drogerii z prawdziwego zdarzenia. Kiedyś była Aster koło ronda wlaśnie, ale padła niestety, a tak blisko miałam, teraz po głupi szampon trzeba jeżdzić łeee.
Za Lidlem w Pruszczu też tęsknię, bo jak na razie to same biedrony wkoło, choć dobre dobre, jestem ich bywalczynią.
A wogole to to Tesco, to mogli zrobić takie z prawdziwego zdarzenia, jak na Chełmie, z galerią, by były takie sklepy jak CCC, Orsay itp.
A tak to nie narzekam na Pruszcz, pozdrawiam mieszkanki tego małego miasteczka.
rossman by się bardzo przydał, generalnie marzy mi sie jakięs centrum handlowe , gdzie po godz 18 bede mogła kupić dziecku kapcie do przedszkola itd, a tak trzeba jezdzic dalej
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
i w arbacie to na chopina
Jestem stałą klientką "błekitnej", ale ostatnio mój szwagier przywiózł z Niemiec najzwyklejszy płyn do płukania i pachniał o wiele intensywniej niż lenor z błękitnej.
wczoraj kupiłam tam żel do prania persil klasy bussiness(taki do hurtowego prania w hotelach, itp.) za 70 zł, pytałam czy oryginalny...tak, oczywiście. i co? zastanawiam się gdzie macie punkt rozlewni tych środków? tak się po prostu nie robi, ale cóż jesteśmy w Polsce, więc jak sobie przywiozę proszek z Niemiec to bede miała oryginał.
Polecam jednak Rossman
wczoraj kupiłam tam żel do prania persil klasy bussiness(taki do hurtowego prania w hotelach, itp.) za 70 zł, pytałam czy oryginalny...tak, oczywiście. i co? zastanawiam się gdzie macie punkt rozlewni tych środków? tak się po prostu nie robi, ale cóż jesteśmy w Polsce, więc jak sobie przywiozę proszek z Niemiec to bede miała oryginał.
Polecam jednak Rossman
"klientka,ania, podbijam "wszystko napisane z jednego komputera 89.66.39.* nie ma to jak reklama własna :D Lubię błękitną bo mają dobre ceny,ale nie można w spokoju stanąć powąchać,pooglądać bo nie jest to sklep samoobsługowy. Na dodatek denerwujące jest to wciskanie innych produktów albo " nie chce Pani płynu do wc, a ściereczki niemieckie mamy w super cenie". Dobrze,że podobno rossman ma w końcu powstać w Pruszczu.
galeria ma być gdzieś w okolicach Chopina-Kossaka, teren już wykupiony a prace mają ruszyc w tym roku, zakończyć się w 2015 (o ile pamiętam ma sie nazywać Galeria Bursztynowa)
mają być kawiarnie, restauracje, sklepy z odzieżą, drogerie, delikatesy - podobno toczą się (toczyły się?) rozmowy z potencjalnymi nabywcami ale nie znam szczegółów - był jakiś czas temu artykuł na trojmiescie :)
też się cieszę ze powstanie takie miejsce
mają być kawiarnie, restauracje, sklepy z odzieżą, drogerie, delikatesy - podobno toczą się (toczyły się?) rozmowy z potencjalnymi nabywcami ale nie znam szczegółów - był jakiś czas temu artykuł na trojmiescie :)
też się cieszę ze powstanie takie miejsce
galeria ma być gdzieś w okolicach Chopina-Kossaka, teren już wykupiony
Ja myślałam,że koło Stokrotki w parku, przecież tam wszystko rozkopane, poco tam kładą rury, kable itp. co tam powstanie? O Rossmanie przy Urzędzie nie słyszałam, tam był też Mielnik tak? faktycznie budynek by się nadał. Kiedyś pisałam maila do Rossmanna, to mi odpisali,że szukają w Pruszczu obiektu o odpowiedniej powierzchni handlowej. to może znależli ;-D
Ja myślałam,że koło Stokrotki w parku, przecież tam wszystko rozkopane, poco tam kładą rury, kable itp. co tam powstanie? O Rossmanie przy Urzędzie nie słyszałam, tam był też Mielnik tak? faktycznie budynek by się nadał. Kiedyś pisałam maila do Rossmanna, to mi odpisali,że szukają w Pruszczu obiektu o odpowiedniej powierzchni handlowej. to może znależli ;-D
http://pruszczgdanski.naszemiasto.pl/artykul/galeria/pruszcz-gd-pierwsza-galeria-za-2-lata,1580253,t,id.html
takie są plany a jak będzie zobaczymy :)
takie są plany a jak będzie zobaczymy :)
Galeria Bursztynowa stanie na 4 tys. m kw pomiędzy ulicami Chopina i Kossaka . Sama galeria będzie miała 7-8 tys. m kw powierzchni na dwóch kondygnacjach. Powstaną dwa wejścia - od strony ul. Chopina i ul. Kossaka (od tej strony będą wjeżdżać pojazdy).
To ja nadal nie kumam co to za budowa koło Stokrotki. Tej galerii niby na Chopina to ani widać ani słychać, artykuł z 2012 r. galeria powstać miała więc w 2014.
To ja nadal nie kumam co to za budowa koło Stokrotki. Tej galerii niby na Chopina to ani widać ani słychać, artykuł z 2012 r. galeria powstać miała więc w 2014.