Widok

Do mam z Pruszcza-drogeria błękitna

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nigdy tam nie byłam, ale słyszałam, że ceny mają super. Czy orientujecie się, czy ta przy rondzie i za urzędem gminy (na obrońców wybrzeża chyba) to to samo, czy tylko zbieżność nazw?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
galeria ma być gdzieś w okolicach Chopina-Kossaka, teren już wykupiony a prace mają ruszyc w tym roku, zakończyć się w 2015 (o ile pamiętam ma sie nazywać Galeria Bursztynowa)
mają być kawiarnie, restauracje, sklepy z odzieżą, drogerie, delikatesy - podobno toczą się (toczyły się?) rozmowy z potencjalnymi nabywcami ale nie znam szczegółów - był jakiś czas temu artykuł na trojmiescie :)
też się cieszę ze powstanie takie miejsce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a Rossman nie powstaje przypadkiem na ul. Grunwaldzkiej w budynku dawnego Społem marketu nieopodal Urzędu Miasta? Takie pogłoski ostatnio słyszałam
A gdzie ma być ta galeria ?
Jak tą galerię w centrum wybudują to będzie i Rossmann i McDonald,też nie mogę się doczekać. A Błękitnej nie znoszę i nie chodzę mimo,że mam "rzut beretem".
"klientka,ania, podbijam "wszystko napisane z jednego komputera 89.66.39.* nie ma to jak reklama własna :D Lubię błękitną bo mają dobre ceny,ale nie można w spokoju stanąć powąchać,pooglądać bo nie jest to sklep samoobsługowy. Na dodatek denerwujące jest to wciskanie innych produktów albo " nie chce Pani płynu do wc, a ściereczki niemieckie mamy w super cenie". Dobrze,że podobno rossman ma w końcu powstać w Pruszczu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musze przyznać ze drogeria błękitna ma super ceny
Lubie robic zakupy w drogerii blekitnej maja ceny konkurencyjne do superpharm i rossmanna duzu razy przeplaciłam i w rossmannie a juz nie wspomne jak drogo jest w superpharmie .Chodze do błekitnej bo maja najtansza Chemie i kosmetyki polecam
nie ma to jak samemu dotknąć, powąchać, a nie tam...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bardzo polecam superfarm, hebe też jest niezła no i rossman.
Trochę przeginają chciałam proszek dziecięcy do koloru to Pani mi wmawiała, że do białego też będzie ok jak będę prać do 40 stopni.. akurat..
Jestem stała klientka drogerii błekitnej od poczatku jej istnienia sprzedawcy znaja i umieja doradzic maja konkurencyjne ceny e porőwnaniu do innych sklepőw maja jednak najtaniej ja tylko kupuje w błekitnej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kiedyś było lepiej teraz to naciągają jak tylko mogą. Kilka razy wcisnęły mi babki bardzo drogie kosmetyczki do makijażu dużo taniej, po nich bardzo bolały mnie oczy. Myślę, że niektóre rzeczy można tam kupić np. pampersy ale reszta to nie wiem czy warto.
racja.. i dodatkowo się nie znają na tym co sprzedają... prosiłem o płyn wybielający do WC.. dostałem drogi żel Harpic (czy jakoś tak) i po za smrodem z łazienki nic nie dał ;(

NIE POLECAM ....

klientka stala

Witam sa bardzo fajne promocje na happy i na orginalne pampersy, wczoraj kupowalam w blekitnej
Czy ktoś się orientuje czy są może jakieś promocje na pampersy w Błękitnej? Interesują mnie Happy albo oryginalne Pampersy :) z góry dziękuję za informacje.
Chemia z Niemiec na sprzedaż koło Faktorii(jak juz się skręci na faktorię) w sklepie elektrycznym czy takim z farbami, obok powstajacej pierogarni.
maja tam proszki, płyny, oryginalne niemieckie artykuły.ceny ok, polecam.
Ja niestety tez potwierdzam że coś z tymi produktami było nie tak. te same kosmetyki dla dziecka, jedne zakupione w aptece a drugie w drogerii, córkę uczulały tylko te ze sklepu. Podobnie było z płynem do prania, po którym również miała wysypkę.
nie przyjmują zwrotów, chyba, że wymieniają na inny towar, ale nie oddają gotówki, trzeba przemyśleć zakupy. ale ja lubię tam zagladać, niektóre rzeczy sa fajne, inne drogie, ale mozna coś wyszukać.
Duzy wybór towaru ale ceny niezbyt niskie, sandały za 50 zł to gruba przesada, zwłaszcza że teraz na wyprzedażach można kupić towar lepszy jakościowo za niższą cenę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
co myslicie o chinczyku?
do góry