Widok

Do niestałych bywalców ;)

Założonych zostało ostatnio kilka wątków do stałych bywalców forum. Tym, którzy zaglądają tu sporadycznie, przeszkadzają wpisy tych, którzy się znają - tylko z forum lub także poza forum. Doprowadziło to do tego, że zapadła cisza i na forum niewiele się dzieje.

Nie-stali bywalcy, pokażcie zatem, że potraficie udzielić się w wątku na temat, z merytoryczną poprawnością, bez zbędnych komentarzy i głupich tekstów...

Mam problem i liczę na to, że pomożecie mi go rozwiązać :)
Jak poradzić sobie ze zbuntowaną, dojrzewającą córką? Czy są jakieś "złote środki" skuteczne na młodzieżowe fochy? Poradźcie.

P.S. wdr, siedź cicho :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
" @ ...bo nie mam czasu na pierdoły.

Szczęściarz.. znalazłeś żonę na gwałt ? ;)"

Albo umówił się z kimś na spotkanie i próbuje trafić na miejsce. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po prostu nie mamy do powiedzenia nic w tym temacie to nie pitolimy jak potłuczeni o byle g... aby tylko napełniać staty z ilościami postów.
Tak powinny działać fora, a moderatorzy i admini od tego są aby pilnować zasad.
Chcecie popisać o tym kto strzeliła focha, to piszcie we własnych topikach. Ktoś z zewnątrz koła wzajemnej adoracji wypowie się, Sadyl jak zwykle zacznie wymądrzać się pokazując jaki jest inteligentny i dowartościowywać się sprowadzając uszczypliwie rozmówcę do parteru. Reszta przyklaśnie w obawie aby nie zadzierać z nim. Jego hegemonia na forum przechodzi powoli do legendy. Ot i całe forum.
Faktem jest, że większość osób omija to miejsce, tóre jest skostniałe jak szkielet dinozaura. Lepiej udzielać się gdzie indziej, a tutaj zerknąć co jakiś czas, bo może ktoś ma na prawdę problem.

A teraz... możecie sobie pisać i wylewać kubły pomyj. Większość i tak ma to gdzieś, łącznie ze mną.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
No nie dogodzisz;):))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zmień moze zakres dań ?? ("mysli") albo inne ciasta ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
" Sadyl jak zwykle zacznie wymądrzać się pokazując jaki jest inteligentny i dowartościowywać się sprowadzając uszczypliwie rozmówcę do parteru."

Znaczy się wniosek jest taki że stałymi bywalcami zostają tylko ci inteligentniejsi od Sadyla ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Buahahahahahahaha
@niestały bywalec:

A powiedz mi, który inteligentny rozmówca da się sprowadzić do parteru byle sadylowi?
W dawnych czasach to by się wyzwali na pojedynek, a teraz to tylko się siłują ci mężczyźni na słowa ech:/
Ja mam odwrotnie. Niemoge doprosić się
Męża by zastosował radykalne metody wychowawcze.
Teraz młoda ma lat 19, nieskończone technikum.
Wyjechała do pracy za granicę,zaraz wróciła z długiem
za podróż. W pokoju syf ,nie pracuje,nie zamirza wrócić
do szkoły. Prosilam małżonka by ją wywalil z domu
ale to córeczka tatusia. Jak chciałam wcześniej
radykalnie zaradzić tej sytuacji ,to że mnie się wyśmiewa
i kłamie wśród znajomych że ją bijemy i trzymamy w domu.
Mikro cieszył się że Twoja mała ma tylko 12 lat.
Ja już jestem wykończona
Prawdą jest w takim razie powiedzenie: małe dzieci - mały kłopot, duże dzieci - duży kłopot... W Twoim przypadku to już poważny problem :/
a żeby tam na słowa, sztachety sobie weźcie i do pierwszej krwi lub do momentu aż interlokutor tudzież oponent podda się z powodu braku argumentów, zawsze będzie można poczytać taką mielonkę do śniadania w pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzisiejsze motto z wiadomego portalu- Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy.
Co o tym myślisz mmm? :)

Niestały bywalcu, napisałeś: Sadyl jak zwykle zacznie wymądrzać się pokazując jaki jest inteligentny i dowartościowywać się sprowadzając uszczypliwie rozmówcę do parteru.
Był tu jakiś czas temu forumowicz,który myślał,że jest najmądrzejszy a takze miał się za nieomylnego, następnie skulił ogon i poszedł...
Od tamtego czasu jakoś przyjemniej się zrobiło na forum:)
> Był tu jakiś czas temu forumowicz....

Nawet nie był a bywał :D

> następnie skulił ogon i poszedł

Napiszę to, co kiedyś, po poprzednim jego nagłym zniknięciu:
Bliższy jestem stwierdzeniu, że kontrakt mu się skończył a nawet jego przerośnięte ego nie było na tyle silnym argumentem, żeby robił z siebie idiotę za darmo :D

W przeciwieństwie do tego pana, nie uzurpuję sobie monopolu na nieomylność i nie głoszę prawd objawionych.
I często (kiedyś.. bo od dawna nie ma ku temu okazji) dyskutuję z osobami o zupełnie innych poglądach.
Vide.. chociażby Cross.. z którym nie raz mieliśmy zupełnie różne poglądy... co nie przeszkadza naszej znajomości.. nie tylko z Forum.
Nie lubię głupoty...i tępię ją.. często dosyć obcesowo ;)
Czas na edycję mi się skończył, to muszę dopisać w osobnym wpisie :/
---

Wywołany powyżej Cross (mam wrażenie) na Forum pisze tak samo. Tzn.. wejdzie w polemikę merytoryczną a głupotę kwituje lakonicznie. Dużo bardziej lakonicznie ode mnie, bo nie jest ani kobietą ani metroseksualnym gogusiem w rurkach ani agentem ubezpieczeniowym ;] Czyli.. normalnym facetem, który gada, bo musi a nie lubi :D
I robi to z właściwym sobie ( i zrozumiałym, dla tych, co Go znają) poczuciem humoru. Często odbieranym bardzo opacznie.
Ach ta niesprawiedliwa ludzka Opaczność:(
Tak się na ludziach nie zna;)
W przeciwieństwie do tego pana, nie uzurpuję sobie monopolu na nieomylność i nie głoszę prawd objawionych.

To się nazywa zdrowe podejście do życia :-)
Post umieszczony nie w tym dziale. Zrobiliście z tego znowu śmietnik. Dlatego nie warto pisać i dać się prowokować.
Być może o to właśnie chodziło ;-)
Jest takie powiedzenie o dyskusji i pokonaniu doświadczeniem :-)
Koniec tematu :-P
>Jest takie powiedzenie o dyskusji i pokonaniu doświadczeniem

Może rozwiń temat?

>Zrobiliście z tego znowu śmietnik.

Dlaczego Ci to przeszkadza? Miałeś okazję czytać wypowiedzi Matek-Polek w dziale Kobieta (Rodzina i Dziecko, Zdrowie)? Zdarza się, że tematy są na tyle kontrowersyjne, że sypią się inwektywy :/. Zajrzyj, a przekonasz się - choćby do wątku na temat odstawienia leków na tarczycę czy "In vitro a chrzest".
TO jest dział, gdzie można sobie swobodnie porozmawiać i nie rozumiem, dlaczego Wam - niestałym bywalcom - tak bardzo przeszkadzają wpisy takie, jak powyższe. Wystarczy nie czytać, jeśli nie pasuje, a nie krytykować czy ubliżać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Anonim...a ja odnoszę wrażenie że nie o dyskusję tu chodzi ale o jakąś niezrozumiałą dla mnie zazdrość że jest parę osób które lubią ze sobą rozmawiać ...nikt nikomu nie zabrania wypowiedzi ale szału nie było jak widać;p...ech ludzie,chyba sami nie wiecie o co wam chodzi;)...więcej pozytywnego myślenia i humoru a będzie milej:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry