Widok

Do pracownika firmy Gi Group Sp. z o.o.

Szanowni Państwo.
Proszę mi powiedzieć, czy za szkolenie które trwa tydzień, pieniądze są wypłacane przy najbliższej wypłacie, czy dopiero po przepracowanym określonym okresie?

Czy jeśli to pracodawca rozwiąże umowę przed tym terminem, to także pieniądze przepadają?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pisz na adres mailowy tej agencji pracy lub zadzwoń tam, a nie pisz na forum !!! Nie wiadomo o co Tobie chodzi, a zapewne pracownik Gi Group Sp.z.o.o. nie przeglądają for internetowych dlatego nikt Ci nie odpisze...Biuro tej agencji znajduje się w gdańskim Zieleniaku - możesz więc tam się udać gdyby nie odbierali tel. i Twoich maili.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem czy wiesz, ale firmy tez maja tutaj konta i odpowiadaja
po 4 miesiącach pracy w Transcomie dostajesz 300zł za 'szkolenie" od firmy Gi Group. Jeśli zrezygnujesz np. po 3 msc pieniędzy nie dostajesz
I tak nie jestes tym pracodawca, ale dobra:
a jak oni cie zwolnia, to tez przepada?
tak też przepada
To teraz weźcie sobie pod uwagę z jaka częstotliwością te i inne biura rekrutują do infolinii znanego operatora. Dwa ogłoszenia na tydzień czy więcej?

Przy normalnej umowie o pracę takie rzeczy są niedozwolone w oparciu o kodeks pracy, ale przy umowie zlecenie takie rzeczy są możliwe:)

Tylko tyle chciałem wiedziec, pozdrawiam
"Dwa ogłoszenia na tydzień" proszę Cię, widzę minimum 10 dziennie.

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry