Widok

Do szukających normalnej…

Co dla was znaczy NORMALNA kobieta? Czym różni się NORMALNA od NIENORMALNEJ? Mam wrażenie, że tak naprawdę nie szukacie żadnej z nich. Szukacie wrażeń dając kolejne ogłoszenia tej samej lub zmienionej treści, z tym samym albo zmienionym meilem. Szukacie nie partnerki, tylko w ten sposób chcecie się dowartościować, albo dać nudnemu życiu trochę adrenaliny. Albo chodzi o powiększenie kolekcji adresów meilowych, zdjęć i numerów telefonów. Urządzacie castingi, jednocześnie oburzacie się, jak kobiety potem tak samo was traktują. Taki … jeden z drugim potrafi ładnie pisać, żeby tylko wyciągnąć zdjęcia albo numer telefonu. Potem nie ma odwagi ani chęci na spotkanie. Nie ma też odwagi powiedzieć NORMALNEJ , że np. nie jest w jego typie. Zapewniam, NORMALNA zrozumie, dlatego, że właśnie jest normalna. A wy zamiast pokazać, że też jesteście NORMALNI ulatniacie się po cichu bez słowa. Dajecie kolejne ogłoszenie… może kolejna NORMALNA napisze i da fotkę? Dorośli mężczyźni! Jesteście żałośni, na pewno nie warci uwagi żadnej NORMALNEJ. Do ideału za jaki się (chyba) uważacie to naprawdę dużo wam brakuje. Chyba, że wy doskonale zdajecie sobie sprawę z waszej ułomności, braku przysłowiowych jaj? Tylko wirtualnie potraficie rozmawiać z kobietą?
Jeżeli nie chcecie się spotykać z żadną NORMALNĄ to nie dajcie takich ogłoszeń, tylko od razu: nudzę się, jestem kolekcjonerem, albo szukam kochanki. I nie bójcie się, że NORMALNA po pierwszym spotkaniu będzie chciała się do was wprowadzić. Nie! NORMALNA ma uczucia, wie co to empatia i wrażliwość, także jest pewna swojej wartości. I ma jakieś wyobrażenia o swoim… NORMALNYM. Nie tylko chodzi o wygląd, ale także o sposób bycia i charakter … jak najbardziej normalny. :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
@zielony
W temacie stopek:
Poprzednia Twoja bardziej mi się podobała. Wyobrażałam sobie Twoją podróż jako rozwój.
Ta obecna jest ładna inaczej :) . Kojarzy mi się z jakimś przyjemnym szaleństwem i zachowaniami ryzykownymi.
PS. Jestem pod wrażeniem Twojej pamięci. Sama musiałam dłuższą chwilę pomyśleć, jaka była moja poprzednia stopka i kto był autorem. Zmieniłam ją w zeszłym miesiącu, ale nie pisałam tu prawie wcale.
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest myśl! Trzeba poszukać człowieka z penisem do soboty...
Koniec świata powiadacie? Trzeba szybko znaleźć chętną na małe bara-bara! Idę napisać rozpaczliwego posta tup, tup, tup...

@Rut
Dostrzegam zmianę stopki. Podobał mi się tamten Tuwim, zresztą ten mój też mi się podoba :P. Maria Czubaszek powiedziała coś podobnego: "Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać".
Ej.... spokanie forumowe i swojej facjaty nie wstawiłem , eh.... :-P ...
Trzeba szybko wziąć kredyt
lubię cyfry i litery
Taaak? To już w tą sobotę koniec? A ja mam takie cudowne plany na niedzielę lub początek przyszłego tygodnia... Dobrze, że mnie uświadomiliście - trzeba będzie wszystko jakoś przełożyć :).
@zielony
Hahahahah
no wiesz - tak naprawdę to nie wiem nikt mnie nie badał .
POZDROWIONKA
Wcale nie sam
nie pijam tanich trunków jak zasugerowałeś nie wiem czy jestem normalna , moje komentarze o godz 4rano nie swiadczą o nienormalności .
Jeśli nie wstawałes nigdy tak wczesnie to może Cię to dziwi . Lubię spacery o świcie lub póżnym wieczorem z moimi psiakami ,lubię czytać , mam wszechstronne zainteresowania ,nie oglądam seriali jak i nie czytuję Gali i tym podobnych czasopism ,nasze opinotwórcze media (TV) też mnie nie satsfakcjonują w 100 %
Mam czas poprostu do dla siebie - wszystko
No co TY oszalałaś takie wydarzenie i nietrzeźwe spojrzenie ?Hahaah..
Może nie w sobotę ale z pewnością coś sie wydarzy .Oś ziemska zmieniła nachylenie o 10 cm w skali ziemi są to setki kilometrów ,płtya europejska zapada się pod Afrykę . Sardynia ,Korsyka i Balery przesuwają się o kilka cm rocznie.
WPeru ,Boliwi i RPA następują potężne rowy tektoniczne w Gwatemali ogromne zapadliska powyżej 30 m.Ameryka Pd pęka na oczach
Natomiast na naszej półkuli budzą się wulkany ,tworzą osówiska ,wysępują trzęsienia ziemi powyżej 5 st Richtera .Wszystko wskazuje na to iż grunt się zacieśnia .
A jak już to wszystko pierdyknie z powodu naprężeń to mamy następny potop .
kurcze koniec swiata w sobote trza sie chyba upic ostatni raz co wy na to????
jasne że wierzę! jak tak sobie poczytasz niektóre wpisy to sam koniec świata będzie niczym w porównaniu do tych wypowiedzi...
pozdrawiam.. i do soboty! ha ha
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Dziękuję -marrgo- za wstawiennictwo :)
Pozdrawiam Ciebie serdecznie !

Nie chce mi sie zakładać nowego wątku, mam więc pytanie :

wierzycie w ten sobotni koniec świata ???!!!
Z jednej strony mam super - mieszkam z kochaną babcią, nie jakąś starowinką, ale prężną, działającą charytatywnie ;-)
Jest dla mnie bardzo dobra - na urodziny kupiła mi laptopa, robi często prezenty - modne ciuszki, torebki :)
Ale wkurza mnie to, ze np. o 1:00 w nocy siedzę w ciemnym pokoju na necie - ona np. idzie do toalety, i puka do pokoju - z tekstem - idż spać, a nie siedzisz po nocy na laptopie !!!
Mieszkałam 4 lata na wynajętym - było super - miałam w willi całą górę dla siebie - ale tamta pani rodzinę zaprosiła na dłużej, i musiałam wyprowadzić się :(
@ sam... może kogoś pobijesz to ci ulży??? co się z tobą dzieje do cholery? jesteśmy na forum! tu się rozmawia, dyskutuje, wymienia myśli a nie napada na każdego kto się odezwie... weź się chłopie zastanów i może załóż sobie jakiś wątek z osobistymi wycieczkami co?
pozdrawiam i mam nadzieję że się ogarniesz
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
myślisz że na wynajętym to taka sielanka jest ? chętnie bym się zamienił . ciesz się że masz do kogo się odezwać wieczorkiem a nie narzekasz
Ja to mam przej*******ne !!!!
Tez bym chciała w nocy siedzieć na necie, jak ostatnio po północy siedziałąm, to awanturę miałam, ze zamiast spać, to na necie.

Marzę, ze kiedyś sobie coś wynajmę, i nikt nie będzie mnie kontrolował !!!!!!
Ale na razie mnie nie stać cholera !!!!!!!!

Pozdrawiam wszystkich !
wiesz? CZ. M. pić tanie piwa do tak puznej pory i wypisywać głupoty to nie wielu tu potrafi a twoje akcje spadają przez to . chcesz pogadać ? to napisz prywatnie . A jak piwko lubisz to na Festyn piwa do Niemiec mogę cię zaprosić . pozdrawiam .
hej czarna mamab spac nie moglas -pozdrowionka dla wszystkich
@czarna mamba
4:08 i Ty w internecie siedzisz - normalna jesteś ? :P
Odzdrawiam.
@zielony
hahahah...... ubawiłam się po pachy ,Tak .Normalność to też pojęcie względne .Pozdrawiam znanych i nieznanych

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry