Widok

Do szukających normalnej…

Co dla was znaczy NORMALNA kobieta? Czym różni się NORMALNA od NIENORMALNEJ? Mam wrażenie, że tak naprawdę nie szukacie żadnej z nich. Szukacie wrażeń dając kolejne ogłoszenia tej samej lub zmienionej treści, z tym samym albo zmienionym meilem. Szukacie nie partnerki, tylko w ten sposób chcecie się dowartościować, albo dać nudnemu życiu trochę adrenaliny. Albo chodzi o powiększenie kolekcji adresów meilowych, zdjęć i numerów telefonów. Urządzacie castingi, jednocześnie oburzacie się, jak kobiety potem tak samo was traktują. Taki … jeden z drugim potrafi ładnie pisać, żeby tylko wyciągnąć zdjęcia albo numer telefonu. Potem nie ma odwagi ani chęci na spotkanie. Nie ma też odwagi powiedzieć NORMALNEJ , że np. nie jest w jego typie. Zapewniam, NORMALNA zrozumie, dlatego, że właśnie jest normalna. A wy zamiast pokazać, że też jesteście NORMALNI ulatniacie się po cichu bez słowa. Dajecie kolejne ogłoszenie… może kolejna NORMALNA napisze i da fotkę? Dorośli mężczyźni! Jesteście żałośni, na pewno nie warci uwagi żadnej NORMALNEJ. Do ideału za jaki się (chyba) uważacie to naprawdę dużo wam brakuje. Chyba, że wy doskonale zdajecie sobie sprawę z waszej ułomności, braku przysłowiowych jaj? Tylko wirtualnie potraficie rozmawiać z kobietą?
Jeżeli nie chcecie się spotykać z żadną NORMALNĄ to nie dajcie takich ogłoszeń, tylko od razu: nudzę się, jestem kolekcjonerem, albo szukam kochanki. I nie bójcie się, że NORMALNA po pierwszym spotkaniu będzie chciała się do was wprowadzić. Nie! NORMALNA ma uczucia, wie co to empatia i wrażliwość, także jest pewna swojej wartości. I ma jakieś wyobrażenia o swoim… NORMALNYM. Nie tylko chodzi o wygląd, ale także o sposób bycia i charakter … jak najbardziej normalny. :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
@zielony
W temacie stopek:
Poprzednia Twoja bardziej mi się podobała. Wyobrażałam sobie Twoją podróż jako rozwój.
Ta obecna jest ładna inaczej :) . Kojarzy mi się z jakimś przyjemnym szaleństwem i zachowaniami ryzykownymi.
PS. Jestem pod wrażeniem Twojej pamięci. Sama musiałam dłuższą chwilę pomyśleć, jaka była moja poprzednia stopka i kto był autorem. Zmieniłam ją w zeszłym miesiącu, ale nie pisałam tu prawie wcale.
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest myśl! Trzeba poszukać człowieka z penisem do soboty...
Koniec świata powiadacie? Trzeba szybko znaleźć chętną na małe bara-bara! Idę napisać rozpaczliwego posta tup, tup, tup...

@Rut
Dostrzegam zmianę stopki. Podobał mi się tamten Tuwim, zresztą ten mój też mi się podoba :P. Maria Czubaszek powiedziała coś podobnego: "Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać".
Ej.... spokanie forumowe i swojej facjaty nie wstawiłem , eh.... :-P ...
Trzeba szybko wziąć kredyt
lubię cyfry i litery
Taaak? To już w tą sobotę koniec? A ja mam takie cudowne plany na niedzielę lub początek przyszłego tygodnia... Dobrze, że mnie uświadomiliście - trzeba będzie wszystko jakoś przełożyć :).
@zielony
Hahahahah
no wiesz - tak naprawdę to nie wiem nikt mnie nie badał .
POZDROWIONKA
Wcale nie sam
nie pijam tanich trunków jak zasugerowałeś nie wiem czy jestem normalna , moje komentarze o godz 4rano nie swiadczą o nienormalności .
Jeśli nie wstawałes nigdy tak wczesnie to może Cię to dziwi . Lubię spacery o świcie lub póżnym wieczorem z moimi psiakami ,lubię czytać , mam wszechstronne zainteresowania ,nie oglądam seriali jak i nie czytuję Gali i tym podobnych czasopism ,nasze opinotwórcze media (TV) też mnie nie satsfakcjonują w 100 %
Mam czas poprostu do dla siebie - wszystko
No co TY oszalałaś takie wydarzenie i nietrzeźwe spojrzenie ?Hahaah..
Może nie w sobotę ale z pewnością coś sie wydarzy .Oś ziemska zmieniła nachylenie o 10 cm w skali ziemi są to setki kilometrów ,płtya europejska zapada się pod Afrykę . Sardynia ,Korsyka i Balery przesuwają się o kilka cm rocznie.
WPeru ,Boliwi i RPA następują potężne rowy tektoniczne w Gwatemali ogromne zapadliska powyżej 30 m.Ameryka Pd pęka na oczach
Natomiast na naszej półkuli budzą się wulkany ,tworzą osówiska ,wysępują trzęsienia ziemi powyżej 5 st Richtera .Wszystko wskazuje na to iż grunt się zacieśnia .
A jak już to wszystko pierdyknie z powodu naprężeń to mamy następny potop .
kurcze koniec swiata w sobote trza sie chyba upic ostatni raz co wy na to????
jasne że wierzę! jak tak sobie poczytasz niektóre wpisy to sam koniec świata będzie niczym w porównaniu do tych wypowiedzi...
pozdrawiam.. i do soboty! ha ha
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Dziękuję -marrgo- za wstawiennictwo :)
Pozdrawiam Ciebie serdecznie !

Nie chce mi sie zakładać nowego wątku, mam więc pytanie :

wierzycie w ten sobotni koniec świata ???!!!
Z jednej strony mam super - mieszkam z kochaną babcią, nie jakąś starowinką, ale prężną, działającą charytatywnie ;-)
Jest dla mnie bardzo dobra - na urodziny kupiła mi laptopa, robi często prezenty - modne ciuszki, torebki :)
Ale wkurza mnie to, ze np. o 1:00 w nocy siedzę w ciemnym pokoju na necie - ona np. idzie do toalety, i puka do pokoju - z tekstem - idż spać, a nie siedzisz po nocy na laptopie !!!
Mieszkałam 4 lata na wynajętym - było super - miałam w willi całą górę dla siebie - ale tamta pani rodzinę zaprosiła na dłużej, i musiałam wyprowadzić się :(
@ sam... może kogoś pobijesz to ci ulży??? co się z tobą dzieje do cholery? jesteśmy na forum! tu się rozmawia, dyskutuje, wymienia myśli a nie napada na każdego kto się odezwie... weź się chłopie zastanów i może załóż sobie jakiś wątek z osobistymi wycieczkami co?
pozdrawiam i mam nadzieję że się ogarniesz
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
myślisz że na wynajętym to taka sielanka jest ? chętnie bym się zamienił . ciesz się że masz do kogo się odezwać wieczorkiem a nie narzekasz
Ja to mam przej*******ne !!!!
Tez bym chciała w nocy siedzieć na necie, jak ostatnio po północy siedziałąm, to awanturę miałam, ze zamiast spać, to na necie.

Marzę, ze kiedyś sobie coś wynajmę, i nikt nie będzie mnie kontrolował !!!!!!
Ale na razie mnie nie stać cholera !!!!!!!!

Pozdrawiam wszystkich !
wiesz? CZ. M. pić tanie piwa do tak puznej pory i wypisywać głupoty to nie wielu tu potrafi a twoje akcje spadają przez to . chcesz pogadać ? to napisz prywatnie . A jak piwko lubisz to na Festyn piwa do Niemiec mogę cię zaprosić . pozdrawiam .
hej czarna mamab spac nie moglas -pozdrowionka dla wszystkich
@czarna mamba
4:08 i Ty w internecie siedzisz - normalna jesteś ? :P
Odzdrawiam.
@zielony
hahahah...... ubawiłam się po pachy ,Tak .Normalność to też pojęcie względne .Pozdrawiam znanych i nieznanych

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotna (5 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

Poznam geja (73 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry