Widok

Do szukających normalnej…

Co dla was znaczy NORMALNA kobieta? Czym różni się NORMALNA od NIENORMALNEJ? Mam wrażenie, że tak naprawdę nie szukacie żadnej z nich. Szukacie wrażeń dając kolejne ogłoszenia tej samej lub zmienionej treści, z tym samym albo zmienionym meilem. Szukacie nie partnerki, tylko w ten sposób chcecie się dowartościować, albo dać nudnemu życiu trochę adrenaliny. Albo chodzi o powiększenie kolekcji adresów meilowych, zdjęć i numerów telefonów. Urządzacie castingi, jednocześnie oburzacie się, jak kobiety potem tak samo was traktują. Taki … jeden z drugim potrafi ładnie pisać, żeby tylko wyciągnąć zdjęcia albo numer telefonu. Potem nie ma odwagi ani chęci na spotkanie. Nie ma też odwagi powiedzieć NORMALNEJ , że np. nie jest w jego typie. Zapewniam, NORMALNA zrozumie, dlatego, że właśnie jest normalna. A wy zamiast pokazać, że też jesteście NORMALNI ulatniacie się po cichu bez słowa. Dajecie kolejne ogłoszenie… może kolejna NORMALNA napisze i da fotkę? Dorośli mężczyźni! Jesteście żałośni, na pewno nie warci uwagi żadnej NORMALNEJ. Do ideału za jaki się (chyba) uważacie to naprawdę dużo wam brakuje. Chyba, że wy doskonale zdajecie sobie sprawę z waszej ułomności, braku przysłowiowych jaj? Tylko wirtualnie potraficie rozmawiać z kobietą?
Jeżeli nie chcecie się spotykać z żadną NORMALNĄ to nie dajcie takich ogłoszeń, tylko od razu: nudzę się, jestem kolekcjonerem, albo szukam kochanki. I nie bójcie się, że NORMALNA po pierwszym spotkaniu będzie chciała się do was wprowadzić. Nie! NORMALNA ma uczucia, wie co to empatia i wrażliwość, także jest pewna swojej wartości. I ma jakieś wyobrażenia o swoim… NORMALNYM. Nie tylko chodzi o wygląd, ale także o sposób bycia i charakter … jak najbardziej normalny. :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziwne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co "dziwne" ??
Ale co dziwne ??
http://www.youtube.com/watch?v=SzQBnbNMiGc&feature=related
cześć elfka 78 poznamy się?
Chyba powoli zaczynam wychodzić z natłoku pracy i wreszcie mając więcej czasu uda mi się wyrwać na jakieś tam spotkanie , jak już je zorganizujecie ( dogadacie się co do terminu i miejsca ) , istnieje więc ewentualność , że poznam więcej osób
pozdrawiam
Lekki dodatek , czytam w wolnej chwili wypowiedzi , ale zastanawiam się czy cokolwiek komęntować , chyba jestem zbyt leniwy i trochę zrażony jak mi wcięło dwa wpisy dosyć rozwlekłe , kurdes poszły sobie w wirtualny niebyt
dobrze , to na tyle , moze chwilowo
pozdrawiam
@Aha
Zorganizujesz ze dwie, trzy prelekcje w zakładach pracy i masz fuchę szefa fanklubu. Oczywiście po uprzedniej rozmowie kwalifikacyjnej.

@sam-76
Tak jak zauważyła Marrgo. Ja nie wyrywam. Ja jestem sobą, lubię się droczyć, lubię się wygłupiać. Nie mam "swoich tekstów". Po prostu rozmawiam. Albo ktoś wchodzi ze mną w dialog albo nie. Zaryzykowałbym stwierdzenie, że "moje teksty" bardziej odpychają pewne osoby.
Nie czuję się kompetentny do udzielania ludziom rad. Cejrowski żeby wybrać się w swoją pierwszą podróż musiał zdobyć trochę pieniędzy. Sprzedał więc lodówkę i pojechał do dżungli. Przeżył tam wiele niebezpiecznych momentów. Uwierz mi, źle bym się czuł, gdybym sprzedał Twoją lodówkę i wiedziałbym, że przeze mnie jesteś w jakiejś dżungli. Moje uwagi pod Twoim adresem były trochę na zasadzie: chopie! ogarnij się! masz 35 lat i szukasz kobietki na małe bara-bara?

@Elfica-78
Ja Ciebie też nie oceniam! Ja tylko czytam uważnie co sama o sobie piszesz. Może dopuszczam się nadinterpretacji momentami, ale traktuj to z przymrużeniem oka. Albo bardziej na zasadzie nie jaka jesteś, tylko jak Cię widzą.
Pytasz o mój wiek? Czy to coś zmieni gdybyś dowiedziała się, że jestem gimnazjalistką kochającą kucyki Pony i Patricka Wolfa, czerpiącą swoje mądrości z internetu?

@Marrgo
Gdzie mi tam wojny wywoływać. Po prostu piszę. I wiem, że się na mnie nie pogniewasz, więc mogę napisać bardziej wprost, bardziej dosadnie.
startujesz w wyborach? wreszcie będę miał na kogo głosować bo od 15 lat nie głosowałem .
Zielony! Miszczu!!! ;-) Dziękuję za szansę.

Teraz wypadałoby ustalić datę, godzinę i miejsce, żebyśmy mogli podpisać listę fanów zielonego (przy okazji wytrąbić herbatę, kawę, piwo czy mleko).
Myślę, że zamiast stołówki zakładowej lepsza byłaby knajpa. Czy ktoś reflektuje?
ja! ja! wybierz mnie! ja chcę!
he he... mogę pić mleko... w knajpie też...
to co? ktoś jeszcze?
Zielony?
Sam76?
Angela?
Betina64?
Jestem?
Brzydula?
Elfica78?
Fenicjan?
kogoś pominęłam?
:o))
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Spotkanko ? Super !!!!
Mi pasuje dopiero w drugiej połowie maja :)
Fajnie, ze się poznamy !!!!!
ja za granicą jestem i też dojadę w drugiej połowie M . wreszczie bedę miał mistrza ołjjjjeeee !!!!
Hej hej ja chetna jak najbardziej oby termin mi przypasowal pozdrawiam wszystkich
Marrgo - pominęłaś jeszcze foruma/kę ----> Aha.

Dobranoc wszystkim ;-)

p.s. jak się spotkamy, to pierw sie przedstawimy nickami, zeby było wiadomo kto jest kim heh ;D :D
Nie czuję się pominiętą forumką ;-)

Jeśli ustalimy dogodny dla wszystkich termin, to postaram się być.
hi hi.. Aha... było Cię tak dużo na tym wątku że... Cie pominęłam...
sorka...
:o)
no mam focha ;-)))
no prosze cię... no... no weź...
:o))
@sam-76, jak możesz przypuszczać, że jakakolwiek kobieta myśląca poważnie o związku nie ucieknie na widok takiego tekstu:
"Wymarzony partner:
ha ha miałem jedną wiele lat ale poszła w cholerę - znudził się jej stały związek "

a sformułowanie: "Opis:
samego siebie? nie da rady opisać " jak dla mnie jest wybitnym wyrazem "nie mam nic do powiedzenia" lub "nie wysilę się, bo mi się nie chce"

przepraszam, że się tak wciełam z partyzanta, ale tak czytam, czytam no i nie mogłam się powstrzymać. A weszłam na wątek, bo tematyka ciekawa. Raz na jakiś czas mnie nachodzi, że może..., że poszukam, że warto - i za każdym razem wniosek końcowy jest jeden - nie warto :-) Nie w necie, nie przez ogłoszenie. Niestety na codzien szanse na poznanie wolnego faceta, który by mi odpowiadał i któremu ja bym odpowiadała, jest statystycznie blisko trafienia 5 w lotto - czyli niby realna, nie tak niedościgła jak 6, a i tak się nie trafia.
I mówiąc o sobie śmiało mogę powiedzieć, że jestem normalna, za to faceci, których "spotkałam" w necie, określający się jako "normalni" tacy nie byli. Cóż, normalność poprostu jest względna.
I rozkładający mnie na łopatki tekst w odpowiedzi na pytanie o ilość wypijanego alkoholu: "aaa nie dużo, tak NORMALNIE, jak KAŻDY, 4 piwka dziennie"... I do tego "ktUry" - namiętnie...
A ja nienawidzę samego zapachu alkoholu i mam cofkę na błędy ortograficzne, bo sama mam dysgrafię, i umiem ją pokonywać - cóż, pewnie nie jest mi pisane stworzyć z kimś pary :-)
Pozdrawiam samotnych ;-)
do góry