Widok

Do szukających normalnej…

Co dla was znaczy NORMALNA kobieta? Czym różni się NORMALNA od NIENORMALNEJ? Mam wrażenie, że tak naprawdę nie szukacie żadnej z nich. Szukacie wrażeń dając kolejne ogłoszenia tej samej lub zmienionej treści, z tym samym albo zmienionym meilem. Szukacie nie partnerki, tylko w ten sposób chcecie się dowartościować, albo dać nudnemu życiu trochę adrenaliny. Albo chodzi o powiększenie kolekcji adresów meilowych, zdjęć i numerów telefonów. Urządzacie castingi, jednocześnie oburzacie się, jak kobiety potem tak samo was traktują. Taki … jeden z drugim potrafi ładnie pisać, żeby tylko wyciągnąć zdjęcia albo numer telefonu. Potem nie ma odwagi ani chęci na spotkanie. Nie ma też odwagi powiedzieć NORMALNEJ , że np. nie jest w jego typie. Zapewniam, NORMALNA zrozumie, dlatego, że właśnie jest normalna. A wy zamiast pokazać, że też jesteście NORMALNI ulatniacie się po cichu bez słowa. Dajecie kolejne ogłoszenie… może kolejna NORMALNA napisze i da fotkę? Dorośli mężczyźni! Jesteście żałośni, na pewno nie warci uwagi żadnej NORMALNEJ. Do ideału za jaki się (chyba) uważacie to naprawdę dużo wam brakuje. Chyba, że wy doskonale zdajecie sobie sprawę z waszej ułomności, braku przysłowiowych jaj? Tylko wirtualnie potraficie rozmawiać z kobietą?
Jeżeli nie chcecie się spotykać z żadną NORMALNĄ to nie dajcie takich ogłoszeń, tylko od razu: nudzę się, jestem kolekcjonerem, albo szukam kochanki. I nie bójcie się, że NORMALNA po pierwszym spotkaniu będzie chciała się do was wprowadzić. Nie! NORMALNA ma uczucia, wie co to empatia i wrażliwość, także jest pewna swojej wartości. I ma jakieś wyobrażenia o swoim… NORMALNYM. Nie tylko chodzi o wygląd, ale także o sposób bycia i charakter … jak najbardziej normalny. :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
no doooobra...postawisz mleko i po sprawie ;-))
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To było do marrgo ;-)))))
Aha... spoko, masz jak w banku he he... na miejscu ustalimy ilość procentów tego mleka
pozdrawiam
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Gamia... no to widzę tu bratnią duszyczkę
pozdrawiam gorąco... już Cie lubię
:o))
Może warto sobie odpowiedzieć na pytanie, czy normalnych facetów w ogóle nie ma, czy może Wy, normalne kobiety, w jakiś przedziwny sposób przyciągacie do siebie nieudaczników, frustratów, desperatów, buraków, alkoholików, dewiantów, cyklistów, speleologów, wiolonczelistów. Dlaczego tak jest? - zapytał facet z neta, który bynajmniej nie jest ekscentryczny.

image
Do stu par kartaczy! Żeby zobaczyć podpis w prawym górnym rogu trzeba kliknąć prawym i wybrać pokaż obrazek.
A jeśli po kliknięciu prawym nie ma takiej opcji jak pokaż obrazek?
http://imageshack.us/photo/my-images/828/3334358.jpg/
Jeśli chodzi o to przyciąganie nieodpowiednich mężczyzn to wydaje mi się, że moze być wiele powodów:

1. może normalni podświadomie nie pociągają normalnych kobiet. Normalna mówi, że chce normalnego, ale jej inna (ta gorsza ;)) strona ogląda się np. za babiarzem, alkoholikiem czy burakiem. Może chce matkować? Może lubi być poniewierana? Może lubi błyszczeć przy mężczyźnie buraku?

2. Normalni mężczyźni wolą nienormalne kobiety, bo przeciwieństwa się przyciągają

3. Buraka, alkoholika, babiarza, nieudacznika, desperata jest najłatwiej uwieść. Facet z krwi i kości nie jest ogólnodostepny ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brawo to jest chyba 100 % prawda .Śledzę ten wątek już kilka dni i nie mogę sie powstrzymać od komentarza .Punkt 3 to samo życie - niestety. Pozdrawiam normalnych.
dokładnie tak , nie ma już prawdziwych facetów - wyjechali do Niemiec
Sam-76 wraaaacaj!!! ;-)
ja nie jestem prawdziwym facetem - przykro mi :(
Moim skromnym zdaniem problem polega na tym , iż ci normalni SAMI nie rzucają się w oczy . Nikt z nas nie ma tatuażu na czole jestem SAM/A.
Często na codzień jesteśmy zaganiani i zajęci problemami ,które rozwiązujemy sami . Zróżnych powodów nie jesteśmy odstawieni w ekstrawaganckie ciuchy ,pełen makijaż , sztuczne rzęsy i tipsy jednym słowem plastik-fantastik .Wobec powyższego nie jeseśmy zauważani , a panów dotyczy jeszcze grubość portfela bycie joł no i niezły samochód. Niestety jakie czasy -takie wymogi !!!
Wyznawcy przeterminowanych wartości nie mają czego szukać w tym pokrętnym świecie .Już się z tym pogodziłam .
POZDRAWIAM
a ja nie... i nie mam zamiaru... w końcu bądźmy wierni sobie... bo jeśli nie sobie to... kim się staniemy? plastik fantastik? fuj!
:o)
:) No właśnie, dlatego większa część z nas spędzi życie w samotności w dzisiejszym komercyjnym świecie ,lub w związkach opartych na potrzebie chwili a nie prawdziwej miłości i szacunku. Czego oczywiście nikomu nie życzę .Wątek dotyczy przecież trudności odnalezienia właśnie tego co łączy ludzi na całe lata ,czyli prawdziwego kochającego i odpowiedzialnego partnera.
Pozdrawiam
Zróżnych powodów nie jesteśmy odstawieni w ekstrawaganckie ciuchy ,pełen makijaż , sztuczne rzęsy i tipsy jednym słowem plastik-fantastik .Wobec powyższego nie jeseśmy zauważani , a panów dotyczy jeszcze grubość portfela bycie joł no i niezły samochód. Niestety jakie czasy -takie wymogi !!!

A ja kilkańaście lat temu spotkałem normalną kobietę. Nie była plastik-fantastik ale miała w sobie to coś. I teraz jest moją żoną. I Ciągle jest piękna. Wewnątrz i na zewnątrz.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
:) Gratuluję życząc szczęścia .
można znaleźć całkiem niespodziewanie właśnie kogoś takiego jak to określiliscie normalnego bez całej zbędnej otoczki i naklejek na wszystkim co się da a co ukrywa nturalność , miałem to szczęście , choc teraz jestem sam , ale to przyczna niezależna ode mnie , nie szukam , ale może kiedyś poszukam , kiedyś w perspektywie zapewne miesięcy nie lat , patrząc na swoje lata.
pozdrwiam
przepraszam za braki literki a , coś mam z klawą chyba

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (85 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry