Widok

Do szukających normalnej…

Co dla was znaczy NORMALNA kobieta? Czym różni się NORMALNA od NIENORMALNEJ? Mam wrażenie, że tak naprawdę nie szukacie żadnej z nich. Szukacie wrażeń dając kolejne ogłoszenia tej samej lub zmienionej treści, z tym samym albo zmienionym meilem. Szukacie nie partnerki, tylko w ten sposób chcecie się dowartościować, albo dać nudnemu życiu trochę adrenaliny. Albo chodzi o powiększenie kolekcji adresów meilowych, zdjęć i numerów telefonów. Urządzacie castingi, jednocześnie oburzacie się, jak kobiety potem tak samo was traktują. Taki … jeden z drugim potrafi ładnie pisać, żeby tylko wyciągnąć zdjęcia albo numer telefonu. Potem nie ma odwagi ani chęci na spotkanie. Nie ma też odwagi powiedzieć NORMALNEJ , że np. nie jest w jego typie. Zapewniam, NORMALNA zrozumie, dlatego, że właśnie jest normalna. A wy zamiast pokazać, że też jesteście NORMALNI ulatniacie się po cichu bez słowa. Dajecie kolejne ogłoszenie… może kolejna NORMALNA napisze i da fotkę? Dorośli mężczyźni! Jesteście żałośni, na pewno nie warci uwagi żadnej NORMALNEJ. Do ideału za jaki się (chyba) uważacie to naprawdę dużo wam brakuje. Chyba, że wy doskonale zdajecie sobie sprawę z waszej ułomności, braku przysłowiowych jaj? Tylko wirtualnie potraficie rozmawiać z kobietą?
Jeżeli nie chcecie się spotykać z żadną NORMALNĄ to nie dajcie takich ogłoszeń, tylko od razu: nudzę się, jestem kolekcjonerem, albo szukam kochanki. I nie bójcie się, że NORMALNA po pierwszym spotkaniu będzie chciała się do was wprowadzić. Nie! NORMALNA ma uczucia, wie co to empatia i wrażliwość, także jest pewna swojej wartości. I ma jakieś wyobrażenia o swoim… NORMALNYM. Nie tylko chodzi o wygląd, ale także o sposób bycia i charakter … jak najbardziej normalny. :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) Zmojej strony nie widzę żadnych przeszkód , pozdrawiam umówmy się tylko w jakimś sensownym punkcie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spoko dziewczyny... to umawiamy się na nocny wypad... ha ha ha... chyba nam się z lekka wątek rozjechał
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
Można się dołączyć?
Chętnie poznam ciekawych ludzi, tych z kategorii "normalnych".
Dziewczyny dajecie namiary o ktorej i gdzie moze bedzie nas wiecej pozdrwionka
każdy może! spotykamy się przy Zielonej bramie (na końcu Długiego Targu czy jak kto woli Długiej... w każdym razie przy Zielonej Bramie) o 19... wybieramy się tu:
http://www.noc-muzeow.pl/index.php/noc-muzeow/wojewodztwo-pomorskie/gdansk/2275-noc-muzeow-z-baltyckim-bractwem-zeglarzy
do zobaczenia!
:o))
a kiedy faceci się spotkają ? np na piwko ?
sam76
to chyba już nie nasz problem...

a tak na marginesie nigdzie nie było powiedziane że mają się spotkać sama baby...
szkoda że Was nie było...
dziewczyny było super! ja chcę jeszcze raz!
buziole wielkie jak stąd do Petersburga!
Super -koniecznie trzeba powtórzyć wypad ..... Najlepsze to były szanty i poczęstunek marynarski . :):):)
Było miło ,kameralnie no i mam nadzieję że nie ostatni raz. kto nie był niech żałuje
a ja dopiero teraz poczytałem o spotkaniu , chyba jednak muszę częściej zaglądać , pozdrawiam
Czarna... hy hy... no tośmy sobie pośpiewały... buhahaha...
Fenicjan... dokładnie tak... zaglądaj częściej
pozdrawiam serdecznie
Hej hej dziewczyny dzieki za mile spotkano bylo naprawde super czas pomyslec o nowym wypadzie pozdrawiam miłego dnia
no tak szkoda że nie zapraszali tylko trzeba było samemu się wprosić . hmhm
do sam76
... Ty królewicz! a może Cie jeszcze zanieść na to piwo co? zaczynasz mnie drażnić swoja postawą...

:o)
... i własną piersią napoić ...

Ps. Dla szukających normalnej
http://www.youtube.com/watch?v=1UU2e3vzTjY&feature=related
proszę o wybaczenie . ( lubię piersi i nie tylko kurze :)
kącik dekompresji jest the best
@sam 76
zmień loga na CENTRUM WSZECHŚWIATA , to do Ciebie będzie pasowało do tego kłamiesz podobno miałeś być w Niemczech do połowy maja na robotach hahaha....to po co wylewasz ekscentryczne żale , na poziomie 0.Żena
@zielony
hahahah...... ubawiłam się po pachy ,Tak .Normalność to też pojęcie względne .Pozdrawiam znanych i nieznanych
@czarna mamba
4:08 i Ty w internecie siedzisz - normalna jesteś ? :P
Odzdrawiam.
do góry