Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciej - ocena Bardzo profesjonalna obsługa Duża wiedza i zaangażowanie Pani Pośrednik...
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 7 października 2024

Maria Kortas - ocena Z wielką przyjemnością chciałabym przedstawić moje doświadczenia ze...
~Maria Kortas
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 6 września 2024

Maria Dobrowolska - ocena Pan Andrzej bardzo merytorycznie doradził w kwestii sprzedaży jednego...
~Maria Dobrowolska
-

dodano: 3 września 2024

Łukasz - ocena Duża wiedza i profesjonalizm. Polecam
~Łukasz
-

dodano: 2 września 2024

Edyta - ocena Duze zaangazowanie oraz kompleksowe podejscie w niełatwej kwestii zakupu...
~Edyta
-

dodano: 2 września 2024

Malwina - ocena Serdecznie polecam Andrzeja Gołębiewskiego do współpracy na umowie na...
~Malwina
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 14 lipca 2024

Małgorzata - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług p.Andrzeja Gołębiowskiego.Pan Andrzej szybko...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 11 lipca 2024

Wanda - ocena Świetna agencja, a pośrednik rewelacja ! Kompetentny, pomocny , doświadczony!...
~Wanda
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 9 lipca 2024

Rafał - ocena Jako zadowolony klient, chciałbym podzielić się moimi pozytywnymi...
~Rafał
-

dodano: 8 lipca 2024

Adam - ocena Mimo początkowych obiekcji, zdecydowałem się podpisać umowę na wyłączność...
~Adam
-

dodano: 3 lipca 2024

Anna - ocena Chciałbym podzielić się pozytywną opinią na temat pracy Andrzeja...
~Anna
-

dodano: 30 czerwca 2024

Kamil - ocena Bardzo miła i udana współpraca z Panem Andrzejem.
~Kamil
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 16 maja 2024

Dobrusia - ocena Współpracę z panem Andrzejem oceniam bardzo wysoko. Profesjonalizm,...
~Dobrusia
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 25 kwietnia 2024

Aga - ocena Do Pana Andrzeja zadzwoniłam w niedzielę wieczorem. Jako jedyny spośród...
~Aga
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 15 stycznia 2024

Iwona - ocena Pani Martyna jest bardzo kompetentna, pomaga z wielkim zaangażowaniem....
~Iwona
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 30 listopada 2023

Mateusz Telenga - ocena Pani Roksana jest najlepszym pośrednikiem jakiego mogłem sobie wyobrazić....
~Mateusz Telenga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 listopada 2023

Paweł - ocena Super szybka i gładka sprzedaż mieszkania, proces poprowadzony bez zarzutów...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2023

Maciej - opinia Dziękuję Panu Andrzejowi za współpracę. Był merytoryczny, uczciwe...
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 lipca 2023

Małgorzata - opinia Polecam Panią Roksanę - dziękuję za pełen profesjonalizm, rzetelność,...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2023

Kamil - opinia Współpraca z Panią Roksaną to coś wspaniałego. Naprawdę duża wiedza i pełen...
~Kamil
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 maja 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry