Widok

Dobra, ciepła kurtka zimowa poszukiwana :) Jaka firma?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Żeby nie przepuszczała wiatru i wilgoci :) i żeby nie była taka mocno "nadmuchana" ;P ani szeleszcząca :P

Mam kombinezon Tchibo i chcę kupić jeszcze kurtkę na zmianę :P

póki co upieram się przy Coccodrillo :P

ale może polecicie super kurtki innych firm?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cubus albo kappahl :) mi sie tam tchibo zupelnie nie podoba jak dla mnie cienkie i jakis ten material dziwny no i kolory pozal sie boze ;/ .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
to co risika plus h&m

a tchibo jak dla mnie fajny ale zeszłoroczne kolory nie do przyjęcia ( dziewczynka)
aa i jeszcze lindex :))
jak dla mnie maja bardzo fajne kolory sa grube z tego nieprzemakajacego materialu.. wlasnie slecze i zamawiam tylko ze czarna mi sie podoba ale to juz chyba bedzie przegiecie ;) z czarnym :D

a z hłamu to w zeszlym roku wzystko takie pastelowe bylo ;/ albo w kratke blee
http://www.lindex.com/pl/Product/ImageZoom.aspx?id=15254830
w cubusie są fajne windstoppery, w ubiegły weekend na matarni była jeszcze wyprzedaż ubiegłej kolekcji, ze 14 na 40, kurteczka fajne, lekka z zewnątrz windstopper od środka polar, na jesień w sam raz
dzięki Dziewczyny :)))

a jak wypadają ich rozmiarówki? czy 98 będzie faktycznym 98?
Dla mnie rozmiarówka z Cubusa jest trochę zawyżona. Wszystkie ciuchy jakie mam dla synka są dla niego za duże ;) A kurtki to już w ogóle ;) Ale najlepiej i tak zawsze przymierzyć ;)
a musmy co prawda nie kupili ale mi sie podobaja wolfskiny i inne kurtki turystycznych firm - daje pewnosc ze nie tylko wyglada ale i chroni, a dziecko nam nie powie czy na pewno jest dobry ciuch.mam kurtke h&m taka jbrazowa pikowana i byla ok, tylko szybko mlodemu w niej ciasno bylo bo mrozy siarczyste i w swetrze bylo juz ciasno.
kombinezon mam z decathlona taki ze ma podwijane nogawki w zeszlym roku byly na poczatku najmocniej podciagniete a teraz pewnie bedzie akurat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o taka ale 104 http://allegro.pl/hm-5-6lat-116cm-kurtka-czekoladowa-i1753451637.html
może jeszcze ktoś?
my mie4lismy nexta byly bardzo cieple i chlopaki zima wogole nei nosili sweterkow - tylko krotki rekaw plus dlugi cienki i kurtka
nowa kolekcja w kapphalu mi sie strasznie spodobala - kurteczki i jesienne i zimowe wygladaja super (no i material co wody i wiatru nie przepuszcza) Az szkoda ze dostalismy juz kurteczke na zime bo bym sie skusila.
Dziewczyny - czy mi się wydaje czy kurtki zimowe H&M wypadają większe niż NEXT?

wymierzyłam naszą Tchibo od kombinezonu i wiem, że szukam czegoś ciut mniejszego :]

z NEXT wychodzi 2latka(98) :P
teraz patrzę wymiary kilku kurtek H&M na Allegro i już zeszłam do rozmiaru 92 :P
możliwe Agusia bo HM ma stosunkowo duże ciuchy jak na to co podane na metkach , szczególnie w tym zakresie 3-7 lat
Agusia, ja polecam Cubus. W zeszlym roku kupiłam w listopadzie, były już wyprzedaże 50%. Kurtka cieplutka, puchowa, doskonałej jakości. Po sezonie jak nowa, szkoda, że za mała.
"rz" - to długa historia

powiedzcie mi, że Zara ma dobre kurtki zimowe... :P ;) bo kupiłam nie szukając opinii ;P
My mielismy w zeszlym roku dla coreczki, taka pikowana... calkiem spoko :) nie marzla w niej . Szybko schla po praniu, nie przemokla nigdy. Ogolnie mysle, ze bedziesz zadowolona.
Ja w zeszłym roku kupiłam uzywana KappAhl i dziś tez uzywana. Z poprzedniej bylam super zadowolona i z tej pewnie tez będę. Tamta była narciarska :)
A czy ktoś kiedys miał kombinezon z 5-10-15 ? Kupilam nie spr opini a w razie co mam jeszcze 2 tyg na oddanie ;)
ja polecam na wiosnę kurtki 4f
http://market.pl/kolekcja/156/kurtki_dla_dzieci_marki_4f__wiosna_2015
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja chodze w tej samej co na snowboard bo jestem zmarzluch :) Kupowałam ostatnio na Biker Shopie bardzo duzy wybór maja:)
ja od kilku lat kupuję w endo - i kurtki mogę z czystym sumieniem polecić! Kupuję te z imitacją misia wewnątrz i nie może tutaj być mowy i cienkiej watolince czy zdeformowaniu po praniu - wszystkie kurtki które mamy wyglądają jak nowe - polecam!
Kappahl albo h&m, jestem bardzo zadowolona a przechodzilam tez przez tchibo i cocodrillo :)
Ja też polecam Endo. Świetne, ciepłe a co najważniejsze po praniu ,,nie chudną".

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

do góry