Widok

Dobra praca w sferze marzeń!

Rumia Temat dostępny też na forum:
Jakoś tracę nadzieję na uzyskanie dobrej pracy, gdzie tak naprawdę można uczciwie popracować i mieć z tego nie tylko satysfakcje ale i trochę więcej niż na waciki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co robisz żeby więcej zarabiać?
siedzisz i wysyłasz cv?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Już trochę w swoim życiu popracowałam i wiem że można też zarobić u pracodawcy, który chce zauważyć Twoje starania nie jestem leniem, który czeka, żeby mu manna spadła z nieba, ale tez nie dam siebie wykorzystywać bez końca.(Praca po 10h dziennie a jak trzeba było to i do 2.00 w nocy się siedziało w papierkach)...Jakiś mądrala kiedyś powiedział: Dokonaj niemożliwego a szef doliczy to do Twoich obowiązków...a ja dodam, żeby jeszcze za to zapłacił jak taki mądry,niestety tych ślizgających się na czyimś (że tak powiem kolokwialnie) grzbiecie jest masa.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Porzućcie wszelką nadzieję którzy..."poszukujecie pracy na tzw."rynku pracy",albowiem powszechnie wiadomo że pracę w tym kraju się Z A Ł A T W I A!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
... masz rację, tylko cóż jak kopertka dość cieniutka...oj cieniutka.:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj żeby tylko o kopertkę chodziło...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mnie się udało :) bez znajomości, bez płacenia w jakiekolwiek formie... dobre stanowisko z możliwością rozwoju, zarobki również w porządku jak na początek. Szczęście? być może i tak :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje!!!teraz tylko do urny wyborczej, poprzeć istniejący stan rzeczy,a w sondażach dołączyć do 80% zadowolonych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
...i to się nazywa szczęście.Powodzenia szczerze życzę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

praca

Cześć. ja też nie mogłam znaleść pracy.i teras szukam koleżanki do wspułpracy.jak jesteś zainteresowana to puść stszałkę to oddzwonie.662913781
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
współpracy a nie wspułpracy:-P
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bo do tego co poszukuje wymagane są inne umiejętności i zdolności,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widziałem że gostek wczoraj reklamował trza.pl. Chodzi mi o te internetowe CV. Trochę nie jasno jest tam wyjaśnione ale parę maili wymieliśmy i czekam na swoje internetowe CV. zaryzykowałem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

do góry