Widok

Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
mam fajną on line wróżkę,ale jak umówisz się z nią telefonicznie to wyceni Ci i postawi karty przez skypa albo przez komórkę (opłaty ma normalne bo to prywatna komórka żadne tam 0 700) to Tarociskta Magen, jest chyba z Warszawy ale ja z nią piszę od 2 lat i sprawdza się wszystko nawet w najdelikatniejszych tematach i zwsze mi mówi co powinnam zrobić by moje życie poszło właściwym torem. Numer do niej na kom: 0 511 77 00 48 jest też na wrozby on line i parasferze więc nie jest jakąś chochsztaplerką jak reszta. Pozdro mama nadzieję że Tobie też pomoże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie no cos ty to jakas sciema,ja chodzilam swego czasu do zinaidy osobiscie,moja mama tez tam byla,wiem ze teraz to trudne ze wzgledu an dzieci wrozki zinaidy i jak ostatbi raz pyatlam to mowila ze neibawem wracaja spotkania wiec ta opinia to czysta sciema.zinaida kiedys tylko sie spotykala osobiscie potem doszla wrozba online ja jestem z jej miasta le szczerze mowiac teraz to wole online wrozbe wygodniej mi tak,wrozka vitalissa to inna wrozka, nie wiem kto takie glupoty wylisla:) pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja korzystalam z wrożki Vitalissy - wg mojej oceny mogę powiedzieć sprawdzalność na 80-90%. Vitalissa "poleca" sama również Zinaide ale...krąży opinia ,że to jest jedna i ta sama osoba... . Z Vitalissą można umówić się osobiście, porozmawiać na kamerce na skypie...natomiast z Zinaida niema takiej możliwości kontaktu osobistego. Dlatego uważam ,że coś w tych opiniach musi być prawdziwego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
ale co to za wrozka,co sie tak sprawdzila? jak ma na imie i gzdie przyjmuje?? ja bylam u kilku ,ale mi sie sprawdzilo u zinaidy,z nia pracuje od dawna juz dosc,tez niezwykle trafna przepowiednia,nawet szczegolowa i opis osobowosci niemal na 100% zgodny z prawda,bardzo duza pomoc i sprawdzalnosc ale tez dobry czlowiek,bardzo pomocna,zyczliwa i nie ignoruje,czuje sie jej wspolczucie chec i potrzebe pomagania innym,to dla mnie budujace i wazne,dar i talent wrozkazinaida@wp.pl 784910901
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
NO WROZKA ZINAIDA TAK JAK FORA POTWIERDZAJA CHYBA ZASLUGUJE NA MIANO TEJ PRAWDZIWEJ WROZKI,U NIEJ SZUKAJCIE PRAWDY ,SZCZEROSCI I POMOCY,TO NIE JEST PANI CO OPOWIADA LUDZIOM BAJKI I FANTAZJUJE,A PRAWDZIWA DOBRA I SPRAWDZONA WROZKA,MI I MOJJE RODZINIE PRZEPOWIEDZIALA BARDZOW AZNE ZDARZENIA,POWTARZAM ZE BARDZOWAZNE ZWIAZANE Z FINANSAMI I ZDROWIEM,TO SMUTNE RZECZY ,ALE ONA PIERWSZA JE ODKRYLA,SPRAWDZALNOSC MOIM ZDANIEM OGROMNA! POLECAM PANIA INNYM POTRZEBUJACYM! wrozkazinaida@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
wrozkazinaida@wp.pl 784910901 jak najbardziej z calym szacunkiem moge polecic uslugi tej wrozki,korzystam od maja i jak na razie bardzo chwale,duza sprawdzalnosc i szczerosc niesamowita,ta pani to doradca duchowy i dobry psycholog.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
VITALISSA moim zdaniem jest najlepsza z trzech u ktorych sobie wrozylam, najwiecej mi sie sprawdzilo.
Pani Emilia z Gdańska to ciepla osoba, niestety NiC nie sprawdziło mi sie, a bylam u niej 13 miesiecy temu.

co sadzicie o Justynie z Sopotu????
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
wrozka.vitalissa@gmail.com moja trzecia i ostatnia wróżka, jedyna która napisała sensownie bez żadnych prawdopodobieństw tylko same konrety, też sporo sprawdziło się od razu ponieważ wróżka oceniła obecną sytuację bardzo mnie to upewniło w przekonaniu że i reszta się sprwdzi a podobno trzeba wierzyc we wróżbę, poza tym pani jest bardzo serdeczna otwarta na wszelką pomoc, godna zaufania i polecenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tenet - za pierwszym razem (wrozba przez email) podeszlam sceptycznie poniewaz oparlam sie na opiniach z forum. Otrzymalam bardzo opisowa i dokladna odpowiedz - tak, jakby ona wiedziala i znala moj problem od miesiecy! A przeciez ja tylko zadalam pytania przez email. Jedna z przepowiedni sprwadzila sie dokladnie w tym tygodniu - wobec czego natychmiast zglosilam sie po nastepna wrozbe, ktora dostalam wczoraj. Tenet jest ciepla i serdeczna (i przede wszystkim bardzo inteligentna), i to cieplo i dobroc czuje sie na odleglosc. Nie mieszkam w Polsce ale na pewno wybiore sie do niej osobiscie kiedy bede w kraju.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tu się chyba pomyliłaś z wróżką, bo znam Tenet osobiście bardzo dobrze i pytałam się o Twój wpis. Nie przychodzą do niej męzczyźni, miała 2-3 klientów z których nikt nie miał dziewczyny. Także albo antyreklama albo się pomyliłaś. Jak chcesz możesz to skonfrontować z Tenet. Napisz maila a poda Ci nr telefonu i z chęcią to wyjaśni. To co robisz jest nieuczciwe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
prosze o adres i cene
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak Aniu jsprawdziło się to że wydałaś pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wróżka Tenet prawie doprowadziła mojego brata do rozstania z dziewczyną z którą spotykał się ponad pięć lat. nagadała takich głupot że krew się w żyłach gotowała , na szczęście rozum i uczucie zwyciężyło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Sa ciekawi,ale latwiejszym sposobem mozna dotrzec do dobrej i sprawdzonej wrozki,jak np. Pani Zinaida,ktora niedroga jest ,a porównywalnie do innych poziom o wile wyższy,sprawdzalność i kontakt też bez zastrzezeń :) plecam serdecznie strone tej Pani albo maila wrozkazinaida@wp.pl http://www.wrozkazinaida.aq.pl . Ada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam, polecam wróżkę Tenet z Gdańska byłam na początku stycznia i jedna żecz już się sprawdziła. Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
moge prosic o telefon i adres do tej wrozki? moj email katarina8@vp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam wróżkę Kasellę wizyta u niej trwa do półtorej godziny jest bardzo konkretna mówi rzeczywiście to co widzi w kartach lub wizjach
na forach jest pani wrozka zinaida ,ja skorzystalam wlasnie z powodu dobrych recenzji,mzoe nie do konca bylam przekonana,ale jednak wrozba mnie zaskoczyla bardzo pozytywnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
polecam Panią VITALISSE kiedyś była w telewiji w jakimś programie, była rozmowa z nią i to co mówi rzeczywiście się sprawdza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry