Widok

Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Krystyna jest cudowna osoba. Posiada duza zdolnosc czytania kart , jest bardzo mila i ciepla osoba. Troche mi sie sprawdzilo a na reszte trzeba poczekac.
Tel 058 5515833
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Absolutnie zgadzam sie z Pani wypowiedziä- Pani Krystyna jest bardzo doswiadczonä osobä. Bardzo pieknie kladzie karty, jest cieplä osobä oraz kobietä o wielkim sercu. Mozna umöwic sie na wrözbe telefonicznie - Sopot 58 5515833
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Absolutnie zgadzam sie z Twojä opiniä. U mnie co Prawda jak do tej pory wszystko sie nie sprawdzilo ale moja historia jest bardzo skomplikowana. Pani Krystyna jest bardzo mädrä Kobietä, doswiadczonä osobä, ktöra jest zaprzyjazniona z ezoterykä i ze znaczeniem i silä LOSU. Karty Pani Krystyny gadajä jak najete a to co möwiä o przeszlosci i terazniejszosci jest niesamowite. Przyszlosci trzeba dac czas. Pani Krystyna nie jest nastawiona materialnie- ona pomaga ludziom.a osobiscie mam duzy szacunek do tej Kobiety.
R.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hey. Moglabys mi podeslac namiary na maila akagb@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Aggame - Wrozy ze zwyklych kart i z Lenormand. Telefon 510075096. Teraz mieszka w okolicach Warszawy. Ja korzystalam z jej uslug od ok.4 lat kiedy potrzebuje i zazwyczaj wszystko sie ssprawdza. Mila i ciepla kobieta , ezoteryk. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mogę również poprosić ? Mondzia1992@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
~nikita - porażka z taką reklamą.jak można samą siebie reklamować.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobra wrozka nie do wiary po prostu wszystko mi powiedziala o mnie wróżka fallona http://wrozkafallona.Blox.Pl/html tel. 517 533 873 jest naprawde dobra...... Wrozy indywidualnie ale rowniez wrozyla mi przez internet wszystko sie sprawdza odpowiedz na kazde pytanie jest trafna! Polecam gorąco!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
mi sie też wrózki nie sprawdziły wróżby...może tania ale nic z tego nie miało miejsca...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej,mi pomogła wróżka sara sporo. trochę trzeba było poczekać, ale większość wróżb się sprawdziła. poza tym także pod trzyma Cię na duchu. zostawiam ci emaila do niej kobietamag@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
A korzystałaś kiedyś z wróżby online? Ja długo się zapierałam ale dałam się przekonać i teraz tak co 2 miesiące sobie wróżę:) Tu jest taka wróżka Anne http://wizytauwrozki.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hey czy mozesz mi podac adres to tej wrozki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
pod adresem aniaania47@gmail.com
polecam jasnowidza pod email: aniaania47@gmail.com
dobrą wróżkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl, gorąco polecam, wiele się u mnie sprawdziło:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
dobra wrózkę,z której usług regularnie korzystam jest pod adresem kobietamag@interia.pl poza wróżbami zajmuje się też innymi tematami z dziedziny magii,ma duża widzę i wiele mi pomogła ,gorąco polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
poprosze o namiary na dobra nie reklamujaca sie w internecie wrozke na adul_a@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam wróżkę z tej strony, jest to moja stała doradczyni, rok temu wpadłam na jej strone szukając dobrej wróżki, doradzała mi kilka razy i pewnie jeszcze nie raz się do nie zwrócę, wszystkie wrożby sprawdzają się jedne szybko drgugie troche później ale to co do tej pry mi powiedziała sprawdziło się w 100 procentach, zawsze otrzymuje zaskazujące informacje na mój temat kte sa zgodne z rzeczwistością. polecam http://www.wrozkavitalissa.za.pl/#
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
ja wroze u zinaidy od okolo roku i z perspektywy czasu musze powiedziec,ze wrozby chociaz malo pomyslne dla mnie w sprawach damsko meskich ,to jednka sprawdzalnosc w 100% potwierdzam,cios w serce ,ale i bynajmniej wiem,ze wrozka zinaida to wiarygodna osoba i nie trace czasu i pieniedzy na inne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Byłam jak byłam na wakacjach i podkorciło ,mnie , ale nie bardzo jestem zadowolona . Jakoś dziwnie ! mnie akurat to nic sie nie sprawdziło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Społeczność polska w czystej CS 1.6 (4 odpowiedzi)

Witam wszystkich w ten piękny wieczór! W końcu jutro jest piątek i po pracy będę mógł normalnie...

Subway Princess Runner Mod APK (9 odpowiedzi)

Możesz pobrać darmową wersję gry biegacza księżniczki metra, a następnie pobrać jej modową...

do góry