Widok

Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

ślub cywilny
image

ślub kościelny
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
up up up
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hej

Podaj maila to wyślę Ci na miary na bardzo dobrą wróżkę w Sopocie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja też poproszę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też poproszę namiar:) gudaczek@wp.pl z góry dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
poproszę również pielacha@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
604775729 Ewa polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
czy mogłabym także poprosić o namiar??
dorota.orlooowska@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy mogę poprosić o namiary na tę wróżkę? Z góry dziękuję. Mail: ann1981@interia.pl
ale dobra i sprawdzona to znaczy jaka?
heeh
a moze zebowa wrozka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
z miotłą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez prosze o namiar baardzo - kasienka26@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam w sopocie jakieś 8 miesięcy temu i wielka D. mi wyszło wybieram się teraz do jakiegoś wróżbity z gdyni u którego była moja mama.Jak się coś sprawdzi to napiszę.
wysłałam tobie namiary do dobrej wróżki na e-maila ,Sara
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mogę również poprosić ? Mondzia1992@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na pewno nie taka która na pukanie do drzwi zapyta " kto tam" :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, poprosze o namiary do wrozki z Sopotu.
kwiatek1983-83@o2.pl
z gory dziekuje
604775729 Ewa polecam ,również wróży przez skypa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A korzystałaś kiedyś z wróżby online? Ja długo się zapierałam ale dałam się przekonać i teraz tak co 2 miesiące sobie wróżę:) Tu jest taka wróżka Anne http://wizytauwrozki.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czy ma ktoś może namiary na wróżkę z Sopotu z Kolberga ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłam i warto naprawdę iść do Pani Kingi, bardzo ciepła i miła osoba , widać że ma dużo chetnycx ale cierpliwie pomaga wszystkim , wszystko mi sie sprawdza. polecam , wiem tez potrafi pomóć chorym czy w śpiączce :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Czy mogla bym prosic o namiar tej wrozki z sopotu,z gory dziekuje i pozdrawiam asia
prośba o namiary
Izahough@gazeta.pl
Hey. Moglabys mi podeslac namiary na maila akagb@wp.pl
Dzien Dobry Bardzo Prosze o Numer telefonu do Dobrej wrozki,a Najlepiej stacjonarny telefon. moj mail joaber3@wp.pl
Tenet jest super
Tenet.tarot@gmail.com ( Przymorze Gdansk)
Witam, czy wróżka Tenet jest skuteczna?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam, prozę o odpowiedź czy to co mówi wróżka Tenet sprawdza się?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam, proszę o namiar do tej wróżki , to bardzo pilne , dziękuję asia
http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
bardzo prosze o namiar na dobra wróżke w sopocie moj adres ,,reniakunc@wp.pl pilne
Własnie będę w sopocie od 20 do 28 sierpnia i wybralabym sie do takiej dobrej wrozki moj mai ziel-adam@wp.pl
moge prosic o telefon i adres do tej wrozki? moj email katarina8@vp.pl
prosze o adres i cene
można o kontakt do tej wróżki kwiatex@buziaczek.pl
Hey czy mozesz mi podac adres to tej wrozki
poprostu TENET jest super , korzystałam z jej usług juz dwa razy i wszystko na ten moment sie sprawdziło z dokładnoscia co do miesiąca, ma niesamowite wyczucie , jej interpretacja kart jest jasna i czytelna -nie kreci nie mota , mówi jasno i czytelnie . Jest przy tym ezoterykiem . Naprawde osoba godna polecenia . Podaje jej adres mailowy tenet.tarot@gmail.com( Przymorze Gdansk)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja polecam wróżke Ewe ,jestem zadowolona 604775729
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
dobra wrózkę,z której usług regularnie korzystam jest pod adresem kobietamag@interia.pl poza wróżbami zajmuje się też innymi tematami z dziedziny magii,ma duża widzę i wiele mi pomogła ,gorąco polecam :)
Ja znam jedna swietna wrozke, ktora sie nie reklamuje ale i tak klienci do niej sie pchaja od lat. Jest bardzo dobra. Mowiac o kilkunastu innych- przeraklamowane panie biznes woman. Jesli oczekujesz worzby porzadnej i dobrej to zdecydowanie trzeba uderzac do Pani o pseudonimie Boudicca.
Podaje telefon jej 501 776 488
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 19
Jestem zainteresowana wizytą i dobrej wróżki. Jednak tak mniej więcej ile kosztuje spotkanie z taka wróżka? czy mogę jej zadać tylko jedno pytanie? czy wiele pytań? czy ona sama z siebie mi zaczyna wróżyć i mówić co widzi u mnie? jak to jest? i prosiłabym też o cene.
Z góry dziękuję
wróżka vitalissa tylko jest z torunia za 5 pytan 20zł i tez za taką cene wrozba ogolna i inne czyli za 20zł bardzo duzo, mowi ze nie kazdego stac rzeby zzapłacic 100zł stad ta cena, jest świetna bo ja korzystam i jest naprawde wiarygodna jak chcecie to adres
http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com
mi sie też wrózki nie sprawdziły wróżby...może tania ale nic z tego nie miało miejsca...

Dobra sprawdzona wróżka,ja jestem z niej zadowolona!

zadzwon do Pani Ewy ,dla mnie ona jest super do tego duzo czasu poświęca klientom 604775729
dobrą wróżkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl, gorąco polecam, wiele się u mnie sprawdziło:)
zdecydowanie popieram!
Kobitka w porzadku i niekomercyjna co jest najwiekszym atutem.
witam gdzie ona przyjmuje?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a skad jest ta wróżka??? dzieki za odp
Czy ta wróżka przyjmuje w Gdyni na Świętojańskiej?
Chyba mówimy o tej samej 668 694 946. Też masz ten kontakt na Swiętojańską w Gdyni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja nie polecam,byłam jakiś czas temu ,wyszłam bardzo rotrzęsiona,nie spałam całą noc,nagadała mi bzdur że mój facet ma jakąś kobiete która pomaga mu finansowo -a to jestem ja:)haha,że ta niby kobieta spłaci im długi ha ha,długi spłacili przez sprzedaż działki itp.pytałam o innego faceta którego poznałam,stwierdziła że jest on w trakcie kończenie związku i tu widzi mą przyszłość haha,facet jest zajety i nic z tego nie będzie:),zapytała na koniec czy on ożeni się z tą kobietą pierwsza odpowiedz że tak ha ha ,a na koniec już po kilku innych pytaniach żę on nigdy się nie ożeni bo mu mama nie pozwoli haha,no i czas przyszedł zapłaty,więc grzecznie pytam ile płacę?a ta Pani no wszyscy płacą 100 to juz niech tak będzie:),przepraszam nie wierze tej Pani.pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moim zdaniem najlepszą wróżką w 3mieście jest Pani Kinga z Gdyni. Byłem u niej jakieś dwa lata temu i się sprawdziło :).
Na pewno wrócę po kolejną przepowiednię. Podaję numer, który miała w tamtym czasie, powinien być moim zdaniem aktualny: 691-406-645
Jestem zainteresowana wizytą i dobrej wróżki. Jednak tak mniej więcej ile kosztuje spotkanie z taka wróżka? czy mogę jej zadać tylko jedno pytanie? czy wiele pytań? czy ona sama z siebie mi zaczyna wróżyć i mówić co widzi u mnie? jak to jest? i prosiłabym też o cene.
Z góry dziękuję
To jest nr do dobrej i sprawdzonej wróżki 691-565-066. Zadasz tyle pytań ile zdołasz :) Spotkanie kosztuje ok. 100 zł, z tego co pamiętam. Zadzwoń, dowiedz się-czasem trudno się dodzwonić-ale naprawdę warto. Polecam.
Dobry jest pan Marian, wróżbita z Przymorza. Namiar to 506416285. Spróbuj, nie pożałujesz
to polecam vitalissa jest to wrozka ktora mowi prawde nie oszukuje i jest nie droga ostatnio placilam jej 20zl. potem jeszcze dopytywalam o rozne rzeczy i nic nie musialam doplacac, tak jak ktos wyzej pisze jest wiarygodna i mozna jej zaufac. ja mialam wrozbe ogolna ale mozna tez zadawac konkretne pytania. POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ide dzisiaj do wrozki kingi, mam ogromny problem zobaczymy , mam nadzieje ze powie mi prawde..oczyweisacie gdy zacznie sie sporaswdzac badz nie to wystawie opinie
Mysle ze p.Emilia Polecam 500-388-955
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Cena 80 czas dlugo chyba ponad godzine
Czy ktoś ma może aktualny numer telefonu do wróżki Justyny z Sopotu z ul.Haffnera 23 ? I czy orientujecie się czy dalej bierze 100zł za wróżbę ?
Bardzo bym prosiła, mój mejl to :ffairy4@gmail.com
z Haffnera nie polecam bylam i nic sie nie sprawdzilo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Od ponad dwóch lat chodzę do pana Jarosława i moje zdanie co do profesjonalizmu i życzliwości tego wróżbity, wizjonera jest w pełni uznania i podziwu. Zawsze po wizycie wychodzę naładowana dobrą i czystą energią z wielkim i pozytywnym podejściem do życia jeśli zawiodły was inne wróżki z pełną odpowiedzialnością i czystym sumieniem mogę polecić tego pana.Wspniały człowiek,konkretny mężczyzna i dobry mag który zajmuje się zdejmowaniem uroków .Przyjmuje w Gdyni 607048897
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
hmm no nie wiem czy taki dobry kiedy wcześniej był dj ejem,jakies olśnienie ?dobry wrózbita to taki który ma dar od urodzenia bądż dziedziczy go po kimś ,szukajcie raczej takich osób które urodziły sie z darem a nie byłych prezenterów disco bądż kelnerów hehe,pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a skad to wiesz ze byl dj ejem?
Unikaj wrozki z Haffnera. Wmowi Ci raka i namowi na dalsze wizyty w celach "oczyszczenia" ze zlych energii.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
pani Marto, ja osobiście byłam u niej i jest już 2 lata i nic się nie sprawdziło.w kładzeniu kart podpytuje, a dobra wróżka rozkłada i mówi tak jak jest, a nie pół godziny traci na pani znak zodiaku, niech pani nie reklamuje kogoś kto nie jest konkretny, może pani chodzić, nikt pani nie zabroni, jesśi uważa pani że jest dobra.
I jak było u Kingi .Warto iść?
a proszę :) www.wrozka-zebuszka.pl
warto : ) serio
Skorzystałem z namiarów na wróżkę Boudiccę. I muszę powiedzieć, że naprawdę było warto.Polecam każdemu, kto ma problemy do rozwiązania. Poświęciła mi wróżka bardzo duzo czasu i na wszystkie pytania odpowiedziała. Polecam
Namiary powtarzam 501776488.
wygląda na autopromocję ;-)
1. Co zlego a autopromocji?
2. Zazdroscisz?
3. Zyjesz urojeniami i myslisz starymi kategoriami, ze "nie powinno sie" reklamowac?
4. A moze czesc Twoich wpisow to wlasnie autopromocja, bo ponoc najczesciej podejrzewa sie innych o to... co sie samemu (samej) ma na mysli?
5. A moze uwazasz sie za nie wiadomo co i nie mozesz zniesc tego, ze to nie o Tobie pisza tylko o kims innym?
6. Moze zamiast probowac tutaj jakies dogryzanie- zabierzesz sie do czynnej pracy tworczej?
7. A moze po prostu sie boisz... bo za wieloma takimi dzialaniami, zeby komus zaszkodzic... kryje sie nic innego jak strach:)

uznaj to za cokolwiek chcesz- ja Pani Boudicci obrazac nie pozwole.
Znam od cholery wrozek i wiekszosc z nich zainteresowana jest dobrze platnymi eventami dla firm a nie pomaganiem innych w ich problemach. Boudicca jest bardzo wysoce wyksztalcona, utalentowana kobieta, z ogromnym zrozumieniem dla ludzi i ich potrzeb.

Najlepszym dowodem na jej podejscie jest to, ze dopiero po 15 latach wrozenia zalozyla (albo raczej ktos jej zalozyl) strone internetowa. Nigdzie nie znajdziesz jej reklam. Zadne google adwords. Zadne "Chetnie powroze w gabinecie blabla".

Sory- ale jak widze takie przycinki to mnie formalnie normalnie szlag rzesity trafia.

Celowo teraz umieszcze kilkadziesiat postow zawierajacych adres jej strony bo na to zasluguje jak malo kto.

www.runyitarot.com

www.runyitarot.com

www.runyitarot.com

www.runyitarot.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wchodze na forum, oczekujac jakiejs normalnej wymiany informacji a tu masz- juz ktos sie musial pojawic i sie czepiac.
Czy my Polacy naprawde nie potrafimy inaczej jak usilowac podkopywac pod kims dolki?

Litosci.
Opuszczam to szacowne grono w tej sytuacji.
a po co ta irytacja?nie rozumiem,każdy ma prawo wypowiedziec sie o wizycie u wróżki,mamy wolny kraj,a może Ty ulegasz auto-sugestiom tej Pani i idziesz jej drogą? warto zastanowic się nad tym co robimy i nie układac życia tylko pod to co mówi wróżka,ja też opisałam sytuacje kiedy byłam u tej Pani,i co w tym złego?napisałam prawdę ,a może ta prawda tak Cię boli?jesli korzystasz z porad tej Pani to masz prawo ,jeśli wierzysz jej to też masz prawo,ale nie rób z tej Pani męczennicy.Płacimy i wymagamy.Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Boudicca to dobra wrozka.
Ostatnio dala sie w koncu komus namowic na zrobienie strony internetowej.

www.runyitarot.com

Pozdrawiam
szczypawa
nie wiem czy tak sie nie powinno wpisac:

http://www.runyitarot.com
taka dobra?to po co wogóle jej stronka?poczuła większą kasę taka prawda,jak u niej byłam to wspominała o remoncie mieszkania,hmm z czegos trzeba go zrobić.Pozdrawiam
Boudicca jest beznadziejna nie polecam nikomu!!!
Cześć, słuchajcie jeśli chodzi o wróźki to ja twardo stąpam po ziemi i żadnej nie ufam. Mają takie bogate strony internetowe i ściemniają. Dopóki nie natknęłam się na mame koleżanki. Nie zależy jej na kasie. chociaż zawsze jej mowili, ze za wróżbe trzeba płacić. no więc przyjmuje chyba 50zł za pytanie a killo 100 za więcej pytan ale WSZYSTKO MI SIE SPRAWDZIŁO!!! prawie;) bo urodziłam blondynke a nie szatynke:) ale naprawde wszystko inne wyszło. Założyła sobie bardzo nieprofesjonalną strone i tam za opłatą odpowiada na male z pytaniami. Nie umie klikać na kompie za dobrze bo to starsza kobeita i i tak super ze jakas strone załozyla ale do niej naprawdfe warto napisac. jqak chcecie to to ta strona: www.tarra.republika.pl tam jest mail i wszystko. Świetna babka polecam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Na pewno ta z www.okulta.com.pl jest dobra bo już drugi raz brałam kabałę cygańską i się sprawdzać zaczyna i w tym roku .
ale co to za wrozka,co sie tak sprawdzila? jak ma na imie i gzdie przyjmuje?? ja bylam u kilku ,ale mi sie sprawdzilo u zinaidy,z nia pracuje od dawna juz dosc,tez niezwykle trafna przepowiednia,nawet szczegolowa i opis osobowosci niemal na 100% zgodny z prawda,bardzo duza pomoc i sprawdzalnosc ale tez dobry czlowiek,bardzo pomocna,zyczliwa i nie ignoruje,czuje sie jej wspolczucie chec i potrzebe pomagania innym,to dla mnie budujace i wazne,dar i talent wrozkazinaida@wp.pl 784910901
Ja nie wierze w te bajki, poprostu podajesz się sugestji w psychologii jest cos takiego jak samo spełaniające się proroctwo. Samemu się nastawic optymistycznie a nie bajek słuchac i sie na nie nastawiac. pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
to co tu własciwie robisz na tej stronie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyrażam swoje zdanie na ten temat :) że to jest bzdura dla mnie bo jak można zwalac swoj los na karty, wróżki i i inne badziewia. Wkoncu ja żyje i mam swoj rozumek. PA
aha i oby sie na egzorcyśnie kiedyś nie skończyło. pozd.
Czy ta pani przyjnuje w Pruszczu?
W centrum Gdyni 668 694 946
nie mam pojęcia
Na pewno można polecic Lilith Black Moon . Wybrałam się osobiście i po półtora miesiąca mogę spokojnie powiedzieć ,że już dużo sie sprawdziło . Ale wiem ,że mozna przez internet też z http://www.okulta.com.pl . Nie wiem czy można przez skype .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Osobiscie odradzam wrozke Emilie Gdansk.
Za duzo pytan, nic o przeszlosci, nietrafne spostrzezenia, zero konkretow. Skusily mnie fantastyczne opinie na jednym z forum (prywatne forum tej Pani - opinie przechodza cenzure, rozumiem, ze te neatywne nie ukazuja sie na stronie ). STRACONE 100 ZLOTYCH!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Sylwia masz rację, Emila z Gdańska tylko kasę robi, byłam u niej tylko raz za namowa mojej koleżanki, nic się nie sprawdziło, a już jest drugi rok od wróżenia. Ona na czas stawia i żadnych konkretów. Zapamiętajcie wszyscy, że dobra wróżka, ale dobra to nie reklamuje się, stawia karty nie na czas, tylko mówi wszystko. Wszystko oznacza,;'że np. jak wychodzi jej w kartach czyjaś śmierć, itp. a nie kłamie, przede wszystkim nie mówi o kwocie, tylko co łaska, i to jest prawdziwa wróżka. W Lęborku jest jakaś starsza pani, która rewelacyjnie mówi, nie mam właśnie do niej tel. Może ktoś zna tą panią lub był u niej. Bo ta moja na razie jest chora, mieszka w Wejherowie, bierze co łaska, ja i moje koleżanki, koledzy dajemy jej po 20-30 zł
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
witam
odwiedziłam dziś stronę okulta.com.pl ceny z kosmosu, czym ta Pani się niezajmuje ale za wszystko liczy jak za zboże, ciekawa jestem czy daje gwarancję na trafność swoich przepowiedni za takie pieniadze uważam powinna być.

tańsza jest tarra.republika.pl 50-100 zł . Myślę, że na jedną jak i na drugą szkoda pieniędzy.
Prawdziwe wróżki nie mają cennika.
wrozke Emilie z Gdańska także odradzam, byłam na jej stronie same pozytywne komentarze więc się skusiłam zapłaciłam 100 zł i nic się nie sprawdziło. Byłam na targach ezoterycznych u jasnowidz Amali występuje w EZO TV także nie polecam kasuje od 100-200 zł.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja natomiast bardzo polecam wróżkę Emilie.Jestem bardzo zadowolona z jej usług,Kobieta poza pełnym zaangażowaniem i wiedza posiada jeszcze możliwość pogadania psychologicznego,Psychoterapia,Co do Amali JEST SWIETNA !!!!tysiącom ludzi podpasowala tylko nie ,,Ciekawej,, a to bardzo dziwne.....Ciekawe ....dlaczego? Nie trzeba w życiu szukać czarów tylko rozumu,czego Ci życzę,Zycie ludzkie zależy od ludzi nie od żadnej wróżki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
ja pitole ... jaka ciemnota ....

chodzicie do kościoła, modlicie się do Boga, chrzcicie swoje dzieci a po wróżki chodzicie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja nie chodzę do kościołą :) Natomiast wiem ,że wróżkę Lilith black Moon można polecić swobodnie . Zdarzają się ludzie z telentem i ona właśnie taka jest .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
No ceny to są u Lilith Black Moon nie powiem ,ale w tym roku też wezmę kabałę bo powiem szczerze ,że patrząc na rok poprzedni praktycznie wszystko się sprawdziło .
kama,Martusia z tego samego IP kompa reklamują kogoś o kim pisze i wypowiada się negatywnie na forum gazeta pl wróżbiarstwo. Ale jak ktoś sobie życzy ........
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie to przykre ze porzucamy zaufanie życiu i zdrowemu rozsądkowi na rzecz WRÓZEK.

i co? co zdarzenie to bedziecie biegac po porade?
a jak zrobicie błąd to zwalamy na wrózke - bo łatwiej

a gdzie uczenie się odpowiedzialności WŁASNYCH decyzji???

w którymś momencie zaczniecie żyć wg tego co wróżka wam powie, według przepowiedni, a nie wg siebie, wg mnie to smutna wizja.

czy naprade jestescie az tak ułomne/ ułomni żeby nei umieć życ na własny rachunek ( w sensie własnych przemysleń i decyzji)???

LILITH BLACK MOON to oszustka!

Ta cała lilith to zwykła oszustka która naciągnęła na swoje bajki i kłamstwa już sporo ludzi Trzymajcie się od niej z daleka jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy Na różnych stronach blogach forach itp. non stop zmienia imiona nazwiska daty swojego urodzenia miejsce zamieszkania maile telefony itp. celem uniknięcia ewentualnej konfrontacji z niezadowolonymi klientami którzy zazwyczaj po jakimś czasie orientują się że zostali najzwyczajniej w świecie przez nią oszukani Czasami podaje się za Ukrainkę Wielokrotnie została też wyrzucona z wielu for za kradzieże cudzych tekstów zaczerpniętych z różnych publikacji książek itd jak i też sianie zamętu kłótnie wyzwiska i oczernianie ludzi zamieszczanie ich zdjęć na stronach internetowych i naśmiewanie się z nich! szantaż i tu uwaga.....próby zwykłego zastraszania!!! (uważajcie na swoje dane osobowe!!!) Do tego po jej ostatniej "akcji " naciągnięcia wielu osób na swe pseudo ezoteryczne oferty po której zrobiła się niemała afera - oczywiście za pieniądze - zmieniła dotychczasowy nick z lilith666_vip na lilith black moon Przez pewien okres zawiesiła swą działalność po tym jak cała sprawa wyszła na jaw że wszystko to była jedna wielka bujda na resorach mająca na celu tylko i wyłącznie kradzież pieniędzy a teraz ponownie znów stara się wznowić swe oszukańcze praktyki....................LILITH BLACK MOON TO OSZUSTKA!!! Ps Jezeli ktos pisze cokolwiek pochwalnego na temat lilith to jest to ona sama!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.2humanity.org/ propecia 8) http://www.citiaction.org/ lunesta 26562
Ja również odradzam Panią Emilię. Nic się nie sprawdziło.
Otoczkę ma świetną i to wszystko.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
to może spróbuj http://vitalissa-wrozkavitalissa.blogspot.com/ przez email, ale dobrze doradza i nie robi tego tylko dla kasy. Moja siostra kupiła u niej wróżbę za 20zł i zadzwoniła do mnie prawie w nocy pod wrarzaeniem bo nakreśliła jej obecną sytuacje wtedy obie miałyśmy te same problemy i namówiła mnie bym ja też się odezwała i mi wyszło to samo wiedziała co się dzieje i też dała porady jak wybrnąć i powiem wam że miała racje bo teraz jest juz wszystko pozalatwiane tak jak proponowała a minęło kilka miesiecy jakby link nie działał to wpisz wróżka vitalissa powinnaś znaleźć.
Pani Martyno, niech pani nie robi reklamy pani Emil bo były koleżanki i im też nic się nie sprawdziło.Natomiast gdy by pani skończyła psychologię, też by pani dla kasy się tak zachowywała, Jeżeli pisze pani ze nie trzeba w życiu szukać czarów tylko rozumu, to po co pan tam chodzi,? wynika z tego ze nie tylko innym brakuje rozumu, ale również i pani, czego pani również życzę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
668 694 946 z Gdyni. Ja do niej chodzę i chyba jest ok, ale ona przyjmuje tylko znajomych, bo karty dla niej to hobby. Nie wiem więc, czy przyjmuje kogokolwiek z zewnątrz, ale zadzwonić można.
też chyba czas pójść...
Też polecam Świętojańską. Dosyć długo się czeka, bo ma tysiące zajęć, ale warto. Świetna kobieta i niezwykła osobowość. Ja nie mieszkam w Trójmieście, dojeźdżam z daleka, ale mimo wszystko nie zamierzam szukać innej.
Pozdrawiam.
Zdecydowanie Pani ze Świętojańskiej! Wielki pozytyw!!! Nie tylko powróży, ale i sensownie doradzi, a do tego w bardzo sympatycznej atmosferze. Pewnie jeszcze ją odwiedzę. Polecam!!!
Ja zdecydowanie polecam Tenet - jest ezoterykiem nie tylko wróżką. Rozmowa z nią i jej słowa działają jak balsam dla duszy. Znalazłam ją dwa lata temu, kiedy zostałam sama mając 40 lat a mąż ulotnił się...światrunął mi na głowę... i dostałam namiary na Tenet. Ona wlasnie wyjasniła mi co mam robić, czym się zająć, jak zdobyć kolejną miłosc i jak mam dalej żyć. Teraz jestem juz innym człowiekiem, oczywiście jedno spotkanie nie wystarczyło, ale kontaktuję się z nią mailowo. Chciałabym podać Wam jej namiary, gdyż uważam, że to warto. Mojej kolezance pomogła zajść w ciąże, kiedy medycyna powiedziała stop i nie obiecywała kokosów, powiedziała, że zapłaci jak zajdzie w ciaże, bo nie wszystko od niej zalezy. Koleżanka urodziła dwa miesiące temu córeczkę. Dzieki takiej osobie jak Tenet nasze marzenia sie spełniają. Jej mail tenet.tarot@gmail.com. Telefonu niestety nie moge podac, raczej kontaktuje sie mailowo lub spotyka osobiście.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłem niedawno u jednej Pani na Żabiance.
Sympatyczna, miła atmosfera.
Rozkładała karty zwykłe i tarota i wahadełko
Nie wiem jak ma na imię, ale polecam
695155052
Buhahaha to jak się zwracałeś do tej świetnej wróżki skoro nie znasz jej imienia? może wyrocznio.... ale jajka facio nie pamięta imienia wróżki z którą spędził jakiś czas ale dokładnie pamięta nr. tel. .... pewnikiem zwykła rutyna. Osobiście śmieszą mnie opinie w prześciganiu się jaka to naj... jaka to superrrr i zaraz podaje nr. tel. TYLKO PAMIĘTAJCIE ZWYKLI LESZCZE ŻEBY PO PRZECZYTANIU OPINIIIIIII ....NATYCHMIAST DZWONIĆ.....bo kasa lubi się kręcić. Albo podaje przykład: T???? JEST REWELACYJNA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZIŁO JEJ SŁOWA TO BALSAM DLA DUSZY I CIAŁA... A teraz przedstawiam formę reklamy jak w super markecie (wiaderko 5l gratis) UWAGA:
http://www.darmocha24.pl/rozrywka/6566,poznaj_nieznane_tylko_45_zl_zamiast_100_zl_za_wrozbe

Do końca pozostało:
0 h.00 m.00 s.
Cena:100 zł
45 zł
zyskujesz 55 zł
Trójmiasto
Poznaj nieznane! Wróżba osobista lub internetowa
RABAT
55%
sprzedaż zakończona!

Miejsce na Twoją reklamę

Dodaj reklamęAdTaily.pl
45 zł zamiast 100 zł za Poznaj nieznane! Tylko 45 zł zamiast 100 zł za wróżbę osobistą lub internetową (bez limitu pytań!) + tarotowy portret psychologiczny z daty urodzenia!
Wróżba bez limitu - uzyskasz odpowiedź na każde pytanie! Usługa może być świadczona przez internet! Dowiedz się, jak osiągnąć zamierzone cele - w cenie Twój portret psychologiczny! Szukasz swojego miejsca w życiu? Twoje plany utknęły w martwym punkcie i nie wiesz, w którą stronę skierować się teraz? A może z czystej ciekawości chcesz wiedzieć, co czeka Cię w przyszłym miesiącu, w wakacje, za rok... Teraz za jedyne 45 zł możesz skorzystać z indywidualnej wróżby, internetowej lub osobistej! W cenie masz także możliwość poznania swojego portretu psychologicznego! Wróżba może się odbywać na dwa sposoby. Wróżba z kart tarota obejmuje seans 1,5-godzinny lub poradę drogą internetową. W ciągu tego czasu można zadawać pytania na tematy, które Cię nurtują, martwią na co dzień. Porada osobista w Gdańsku odbywa się po uprzednim umówieniu telefonicznym. By umówić się na wróżbę przez internet wystarczy tylko napisać jednego maila z rezerwacją terminu. Wróżka Tenet jest znaną i cenioną osobą, nie tylko za swoje specjalne umiejętności. Jest ona po prostu niezwykle otwarta na ludzi. Rozumie ich problemy, stara się pomóc w każdej sytuacji, chociażby wtedy, gdy nie wiemy, w którą stronę należy się skierować. W tym wszystkim pomóc nam może zarys naszego portretu psychologicznego. Mówi on o naszej drodze życia, karmie na to życie oraz o tym, co zostało nam do odpracowania. Dzięki niemu dowiemy się także, jakie mamy talenty oraz którą drogą podążać w życiu, by osiągnąć zamierzone cele! Należy jednak pamiętać, że portret to tylko wskazówka na naszej życiowej drodze. Prawdziwe odpowiedzi poznać możemy bowiem jedynie poprzez profesjonalną wróżbę. Dlatego też w Klubie Zniżek usługi te są połączone, aby w jak najszerszym zakresie, znając siebie, swoje indywidualne predyspozycje oraz kawałek przyszłości, zdecydować o tym, co Cię spotka, a czego unikać. Wróżka Tenet pomogła już niejednej osobie. Daj sobie szansę! Poznaj nieznane i przekonaj się, że to, co dziś wydaje się nie mieć sensu, jutro niekoniecznie musi tak wyglądać. Miejscowość: Trójmiasto Kod ważny przez 30 dni od dnia zakupuWażne
Warunki
Ofertę przygotował
Klub Zniżek
Ul. Do Studzienki 34B
80-227 Gdańsk
http://www.klubznizek.pl
Dane kontakowe
Wyświetleń: 865
Opinie o ofercie
KomentarzNickKod promocyjny *Komentarze przed opublikowaniem w serwisie są moderowane
Nie ma jeszcze komentarzy - bądź pierwszy i dodaj swój komentarz

wrózka Ewa ,polecam wróży też przez skypa 604775729
Często korzystam z rad i wizji mojego przyjaciela - wróżbity Daneo; ma świetną intuicję oraz jak sądzę niesamowity dar przepowiadania przyszłości.
Poleciłam jego usługi koleżankom z pracy i są bardzo zadowolone. Także szczerze go Wam polecam.
Daneo jest z Centrum Gdańska, tel 514733399
- będziesz w Rzymie!!! widzę to!!!
- ale ja jestem w Rzymie!!
- no widzisz!!! sprawdziło się!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
POZDRAWIAM PANA DANIELA,
JEST PAN ŚWIETNY, BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PORADĘ :)
Polecam panią Monikę z Gdyni, tel 798 391 691, bierze 50zeta za seans, byłam już u Niej parę razy i zawsze sprawdza się:) To ciepła osoba i podchodzi do człowieka ze zrozumieniem.
I do kościoła pewnie chodzisz? ;)
I do spowiedzi też!
bardzo dobra wrozka na prawde, korzystałam dwa razy i bardzo duzo wie o mnie o mojej przeszlosci i tez duzo mowi o tym co bedzie i jak postepowac, trzeba przyznac ze jest towiarygodna i pomocna wrozka.
ja zawsze bałam się wróżek i z historii kolezanek ktore opowiadały jak trafiały na wrozki ktore przepowiadały im śmierć kalectwo itd wywnioskowałam ze to nie warte świeczki, i pieniędzy. Ale przypadkiem bardzo dużym trafiłam do wrozki i zaskoczyła mnie bardzo bo zakładałam coś zupełnie innego...po czym okazało się, że wszystko wręcz co do słowa się sprawdziło. ostatnio znów się do niej wybrałam, i co mnie juz całkowicie zdziwiło - powiedziała wszystko co obecnie się u mnie w zyciu dzieje, a i sprawdza się to co mowi o przyszłości. Mimo ze to dla mnie nadal trudny i zaskakujący temat (jak to jest mozliwe?)- nie da sie ukryc ze za kazdym razem miała racje.
Baardzo polecam, bardzo ciepła otwarta kobieta, -> tenet.tarot@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam wrózke Haline z parasfery, jej wrozby zawsze mi sie sprawdzaja
Ja polecam zdrowy rozsądek, bo gdy usłyszymy od wróżki coś przychylnego dla nas, zaraz ją polecamy, gdy usłyszymy coś negatywnego, zaraz się nie zgadzamy i wyśmiewamy... Jaki z tego wniosek? Im wróżka bardziej leci pod twoją satysfakcje tym bardziej w to guano wierzysz i polecasz ją wszystkim. A jaki z tego morał? Ludzie to głupie stworzenia, które lubią się oszukiwać, podbudowywać swoje ego, pewność siebie czy polepszyć swój humor ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
niedawn zaczerpnęłam porady u wróżki Vitalissy, była to moja 3 wizyta w życiu, dwie osobiście natomiast ostanio online i dla porównania przyznam że wróżka Vitalissa jest z tych 3 najrozsądniejsza, najnormalniejsza i najpwniejsza, usłyszałam wiele na swój temat co jest prawdą jakos nie byłam zdziwiona tylko uznałam że to normalne, czułam coś dziwnego jakbym coś mnie z nią łączyło, może po przeczytaniu odpowiedzi ponieważ wiele się zgadzało, otrzymalam też wskazówki co robić dalej, jak rozwiązać pewne sprawy i to mi pomogło uwolniłam się od pewnych problemów nie chce mi sie o tym pisać bo były to sprawy związane z moim mężem, dowiedziąłam się że ma on dziecko z inną a tyle czasu byłam nieświadoma, wrozka powiedziała że wyjadę z miasta w którym mieszkałam i tak też się stało poznałam kogoś i wyjechałam, dodam że wspominała że do tego ktoś się przyczynił. Jakby ktoś był zainteresowany to podaję adres strony i dodam że polecam vitalisse i ogólnie karty anielskie którymi ona akurat wróży, kiedyś miąłam stawiany tarot i myślę że niema porównania.
http://www.wrozkavitalissa.za.pl/#
Polecam wrozke Ewę tel 604 775 729 ,doradza mi od 2 lat i jestem zadowolona w 100% .
Mnie nurtuje jedna rzecz. Byłam u 3 najbardziej "renomowanych" i były rozbieżności,ale były też rzeczy które brzmiały niemal identyczne. Zastanawiam się,czy one przechodzą jakieś wspólne szkolenia,czy może jednak coś jest na rzeczy. A jak u was procentowo ze sprawdzalnością??
Bylam u wielu wrozek i moge polecic jedna sprawdzona przezemnie i moich znajomych wrozka sara jest teraz na alegro pod nickiem strzelec 2112 za male pieniadze a warto
ja też mogę polecić dobrą i sprawdzoną wróżkę za małe pieniążki, ale od serca, wiem że jest na allegro, bynajmniej była ale tak normalnie też można kupić, wróżba zgodna z faktami, dużo wskazówek takich na przyszłość i co będzie tzn zo się wydarzy na co się przygotować itp zgodnie i od serca, polecam jest to wróżka vitalissa gdzieś tam można odnaleźć, gdyby chciał ktoś to mogę przesłać namiary, nr telefonu bo na prawdę warto.
to jest wróżka Vitalissa e-mail wrozka.vitalissa@gmail.com
Mnie by było szkoda pieniędzy na wróżkę. Wierzycie w to, czy to taka zabawa jak lanie woskiem itp.?
>>>>> RZUCAM PALENIE >>>>> UCZĘ SIĘ FOTOGRAFII >>>>> WYCHODZĘ ZA MĄŻ >>>>>

image
image
Szczerze polecam Tenet, byłam u kilku wróżek w Trójmieście, ta natomiast to prawdziwa magia. Po rozstaniu z chłopakiem bardzo cierpiałam, długa historia. Tenet udzieliła mi za darmo kilku praktycznych rad, zapłaciłam tylko za wróżbę. Po działaniach magicznych, do których się stosowałam, minął smutek, żal i po czasie dwóch miesiecy na nowo wróciliśmy do siebie. Poniekąd odmieniło się moje życie i stosunek do świata. Szczerze polecam
zdecydowałam się na wróżbę u Vitalissy po przeczytaniu wróżby mogę szczerze polecić to właśnie wróżkę, jej wróżba zgodziła się z opiniami jakie przeczytałam na forach, polecam, warto....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czy możecie mi polecić taką, która wróży ze zwykłych kart?? Bardzo mi zależy właśnie na takiej wróżbie.
Proszę bardzo, Pani Krystyna z Sopotu, telefon 58 551-58-33
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Aggame - Wrozy ze zwyklych kart i z Lenormand. Telefon 510075096. Teraz mieszka w okolicach Warszawy. Ja korzystalam z jej uslug od ok.4 lat kiedy potrzebuje i zazwyczaj wszystko sie ssprawdza. Mila i ciepla kobieta , ezoteryk. Pozdrawiam.
Proszę o nr tel mor mai;l ziel-adam@ wp.pl dzięki
Polecam p. Dobrochne. Czyta z kart tarota. Jest z okolic Wejherowa, ale w Gdyni ma rowniez swoj pokoik. Wszystko co powiedziala powoli sprawdza sie, choc niektore dlugoterminowo. Nawet te nieprzyjemne sytuacje mialy miejsce. Mozna sie umowic mailem lub tel. magia.depe@gmail.com
698 202 954

Goraco polecam
szukam dobrej sprawdzonej z okolic Gk.dańska proszę o namiary
http://www.wrozkavitalissa.za.pl wrożka Vitalissa to prawdziwa wróżka, jestem zaskoczona bo jej przepowiednia tak pasuje do mojej osoby na sto procent, przekazała mi dużo informacji na kazdy temat o miłości pracy itd, powiem wam ze to prawda co napisała to sie spełniło tak że jestem w szoku i na prawdę jesli jest ktos kto potrzebuje pomocy to powinien zwrócic sie do nie do Vitalissy bo jest szansa ze pomoze. http://www.wrozkavitalissa.za.pl
Polecam Tenet, można się z nią skontaktować mailowo: tenet.tarot@gmail.com lub też spotkać się w Gdańsku na Przymorzu! Osobiście mi bardzo pomogła, będąc w kropce, pokazała mi drogę jaką mam wybrać, udzieliła cennych rad i uwag dzięki czemu teraz to pozytywnie rzutuje na moje życie. Poznałam siebie na nowo, inaczej patrze na życie i czekam aż kolejne wróżby się spełnią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wróżka Tenet prawie doprowadziła mojego brata do rozstania z dziewczyną z którą spotykał się ponad pięć lat. nagadała takich głupot że krew się w żyłach gotowała , na szczęście rozum i uczucie zwyciężyło.
Tu się chyba pomyliłaś z wróżką, bo znam Tenet osobiście bardzo dobrze i pytałam się o Twój wpis. Nie przychodzą do niej męzczyźni, miała 2-3 klientów z których nikt nie miał dziewczyny. Także albo antyreklama albo się pomyliłaś. Jak chcesz możesz to skonfrontować z Tenet. Napisz maila a poda Ci nr telefonu i z chęcią to wyjaśni. To co robisz jest nieuczciwe.
ja ci moge powrożyć, też jestem dobry w wymyślaniu bajek, mam też karty.. z jokerami!!
A mi codziennie fusy mowia,... ze skonczyla mi sie kawa ;P
NIE WOLNO korzystać z usług wszelakich wróżbitów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
po co Ci wróżka ? to wszystko jest pic na wodę. Okłamują ludzi tylko po to by zarobić. Nie można przepowiadać przyszłości.
no a co powiesz na to że wróżka powie prawdę, ja zgłosiłam się do tej Vitalissy i zaskoczyła mnie pozotywnie bo bardzo dużo wiedziała o mojej przeszłości, sfera miłosna inne przeżycia i to co mi wywróżyła na przyszłość już się w większej części spradziło, wiadomo że nic się nie stanie jeśli nie pójdziesz do wróżki ale jak pójdzisz to dowiesz się informacji które w przyszłości pomogą, ja jak najbardziej wierzę we wrożki.
... a w elfy, krasnoludki i skrzaty też ?
polecam wrozke zinaide,mnie nie zawiodla nawet raz,korzystam od pol roku z jej pomocy,otworzyla mi oczy i przewidziala pewne zdarzenia,ogromny plus http://www.wrozkazinaida.aq.pl
wróż David na ezotv ;)
http://www.miesiecznikegzorcysta.pl ciekawe wróżby^^
''z pewną nieśmiałością udałam się'' do Krystyny poleconej przez kolezanke z pracy, potem jeszcze dwa razy zawitałam i nie żałuję, profesjonalistka, poświęca dużo swojego czasu i energii na rozpatrzenie problemów, oceniam na swoim przykładzie 80-90% sprawdzalności... nigdzie jej nie znajdziesz w ogloszeniach więc dla zainteresowanych podaję telefon bo warto skorzystać ''kiedy świat się wali'' 58 551-58-33 pozdrawiam.
ja również ja polecam, cudowna kobieta i wróżby się sprawdzają
Pozdrawiam
Na ezo.tv są zawsze ciekawi ludzie ;)
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Panią VITALISSE kiedyś była w telewiji w jakimś programie, była rozmowa z nią i to co mówi rzeczywiście się sprawdza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
na forach jest pani wrozka zinaida ,ja skorzystalam wlasnie z powodu dobrych recenzji,mzoe nie do konca bylam przekonana,ale jednak wrozba mnie zaskoczyla bardzo pozytywnie
Ja polecam wróżkę Kasellę wizyta u niej trwa do półtorej godziny jest bardzo konkretna mówi rzeczywiście to co widzi w kartach lub wizjach
Witam, polecam wróżkę Tenet z Gdańska byłam na początku stycznia i jedna żecz już się sprawdziła. Polecam
tak Aniu jsprawdziło się to że wydałaś pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tenet - za pierwszym razem (wrozba przez email) podeszlam sceptycznie poniewaz oparlam sie na opiniach z forum. Otrzymalam bardzo opisowa i dokladna odpowiedz - tak, jakby ona wiedziala i znala moj problem od miesiecy! A przeciez ja tylko zadalam pytania przez email. Jedna z przepowiedni sprwadzila sie dokladnie w tym tygodniu - wobec czego natychmiast zglosilam sie po nastepna wrozbe, ktora dostalam wczoraj. Tenet jest ciepla i serdeczna (i przede wszystkim bardzo inteligentna), i to cieplo i dobroc czuje sie na odleglosc. Nie mieszkam w Polsce ale na pewno wybiore sie do niej osobiscie kiedy bede w kraju.
Sa ciekawi,ale latwiejszym sposobem mozna dotrzec do dobrej i sprawdzonej wrozki,jak np. Pani Zinaida,ktora niedroga jest ,a porównywalnie do innych poziom o wile wyższy,sprawdzalność i kontakt też bez zastrzezeń :) plecam serdecznie strone tej Pani albo maila wrozkazinaida@wp.pl http://www.wrozkazinaida.aq.pl . Ada
wrozka.vitalissa@gmail.com moja trzecia i ostatnia wróżka, jedyna która napisała sensownie bez żadnych prawdopodobieństw tylko same konrety, też sporo sprawdziło się od razu ponieważ wróżka oceniła obecną sytuację bardzo mnie to upewniło w przekonaniu że i reszta się sprwdzi a podobno trzeba wierzyc we wróżbę, poza tym pani jest bardzo serdeczna otwarta na wszelką pomoc, godna zaufania i polecenia.
Pani Emilia z Gdańska to ciepla osoba, niestety NiC nie sprawdziło mi sie, a bylam u niej 13 miesiecy temu.

co sadzicie o Justynie z Sopotu????
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
VITALISSA moim zdaniem jest najlepsza z trzech u ktorych sobie wrozylam, najwiecej mi sie sprawdzilo.
NO WROZKA ZINAIDA TAK JAK FORA POTWIERDZAJA CHYBA ZASLUGUJE NA MIANO TEJ PRAWDZIWEJ WROZKI,U NIEJ SZUKAJCIE PRAWDY ,SZCZEROSCI I POMOCY,TO NIE JEST PANI CO OPOWIADA LUDZIOM BAJKI I FANTAZJUJE,A PRAWDZIWA DOBRA I SPRAWDZONA WROZKA,MI I MOJJE RODZINIE PRZEPOWIEDZIALA BARDZOW AZNE ZDARZENIA,POWTARZAM ZE BARDZOWAZNE ZWIAZANE Z FINANSAMI I ZDROWIEM,TO SMUTNE RZECZY ,ALE ONA PIERWSZA JE ODKRYLA,SPRAWDZALNOSC MOIM ZDANIEM OGROMNA! POLECAM PANIA INNYM POTRZEBUJACYM! wrozkazinaida@wp.pl
wrozkazinaida@wp.pl 784910901 jak najbardziej z calym szacunkiem moge polecic uslugi tej wrozki,korzystam od maja i jak na razie bardzo chwale,duza sprawdzalnosc i szczerosc niesamowita,ta pani to doradca duchowy i dobry psycholog.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja korzystalam z wrożki Vitalissy - wg mojej oceny mogę powiedzieć sprawdzalność na 80-90%. Vitalissa "poleca" sama również Zinaide ale...krąży opinia ,że to jest jedna i ta sama osoba... . Z Vitalissą można umówić się osobiście, porozmawiać na kamerce na skypie...natomiast z Zinaida niema takiej możliwości kontaktu osobistego. Dlatego uważam ,że coś w tych opiniach musi być prawdziwego.
nie no cos ty to jakas sciema,ja chodzilam swego czasu do zinaidy osobiscie,moja mama tez tam byla,wiem ze teraz to trudne ze wzgledu an dzieci wrozki zinaidy i jak ostatbi raz pyatlam to mowila ze neibawem wracaja spotkania wiec ta opinia to czysta sciema.zinaida kiedys tylko sie spotykala osobiscie potem doszla wrozba online ja jestem z jej miasta le szczerze mowiac teraz to wole online wrozbe wygodniej mi tak,wrozka vitalissa to inna wrozka, nie wiem kto takie glupoty wylisla:) pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
mam fajną on line wróżkę,ale jak umówisz się z nią telefonicznie to wyceni Ci i postawi karty przez skypa albo przez komórkę (opłaty ma normalne bo to prywatna komórka żadne tam 0 700) to Tarociskta Magen, jest chyba z Warszawy ale ja z nią piszę od 2 lat i sprawdza się wszystko nawet w najdelikatniejszych tematach i zwsze mi mówi co powinnam zrobić by moje życie poszło właściwym torem. Numer do niej na kom: 0 511 77 00 48 jest też na wrozby on line i parasferze więc nie jest jakąś chochsztaplerką jak reszta. Pozdro mama nadzieję że Tobie też pomoże.
tak ja polecam bardzo bardzo Pania Krystynę Celichowska z Sopotu. Spotkanie z Pania Krystyna jest bardzo ciekawym przezyciem....
Wrozby sie psrawdzaja i kazdy komu ja polece jest bardzo zadwolony ze spotkania, a i kabala hjest bardzo trafna
Od trzech lat korzystał z usług wrozki Ani annatur.adm@wp.pl, fajna i ciepla kobieta, mily kontakt. Przede wszystkim dobrze sobie radzi z tarotem, a mysle ze potrafie to ocenic, bo z uslug niejednej wrozki korzystałąm, a zawsze wracam do tej.
Absolutnie zgadzam sie z Twojä opiniä. U mnie co Prawda jak do tej pory wszystko sie nie sprawdzilo ale moja historia jest bardzo skomplikowana. Pani Krystyna jest bardzo mädrä Kobietä, doswiadczonä osobä, ktöra jest zaprzyjazniona z ezoterykä i ze znaczeniem i silä LOSU. Karty Pani Krystyny gadajä jak najete a to co möwiä o przeszlosci i terazniejszosci jest niesamowite. Przyszlosci trzeba dac czas. Pani Krystyna nie jest nastawiona materialnie- ona pomaga ludziom.a osobiscie mam duzy szacunek do tej Kobiety.
R.
Absolutnie zgadzam sie z Pani wypowiedziä- Pani Krystyna jest bardzo doswiadczonä osobä. Bardzo pieknie kladzie karty, jest cieplä osobä oraz kobietä o wielkim sercu. Mozna umöwic sie na wrözbe telefonicznie - Sopot 58 5515833
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani Krystyna jest cudowna osoba. Posiada duza zdolnosc czytania kart , jest bardzo mila i ciepla osoba. Troche mi sie sprawdzilo a na reszte trzeba poczekac.
Tel 058 5515833
Witajcie ja dzięki swojej wróżce ułożyłam sobie życie aż po grób. Byłam bardzo nieszczęśliwą osobą, która myślała ,że moje życie to jest jakiś wielki koniec aż nie poznałam wróżki Ani. Moje życie na nowe nabrało sensu życia. Podaje wam maila do niej i umówcie się bo naprawdę warto. annatur.adm@wp.pl Napiszcie bo naprawdę warto...
sorry ale jakoś nie wierzę w to że można ułożyć sobie życie aż po grób - no jak? ja mam 26 lat i nawet jeśli miałabym super męża i dobrą pracę wykształcenie oraz podejście do życia to nie znaczy jeszcze że mam ułożone życie aż po grób dziś jest tak a za rok wszystko może się diametralnie zmienić!!!! wierze ci ze natrafiłaś na dobrą wróżkę bo pewnie nauczyła cie jak patrzeć na świat i zarządzać sobą, ja sama też mam świetną wróżkę jest to VITALISSA i wierze ci że twoja wróżka też jest dobra sama sie przekonałam że wróżka może dużo zdziałać i przepowiedzieć przyszłość bo mi uu mojej na 90 % procent sie sprawdza ale mimo to nie mam pewności że do końca życia będzie super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
dla porónania żebyś sobie sprawdziła podam ci strone vitalissy bo ta wrozka ma bardziej realizstyczne podejscie do życia i wróżby, to co mówi się sprawdza więc możesz mieć pewnosć ale pomoże ci spojrzeć realnie.
http://www.wrozkavitalissa.cba.pl/

to ta strona sorry zapomnialam wczesniej podac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
a czy ktoś może był z Was u Pani Justyny w Sopocie?? ważne... prosze o odpowiedź

Ale No.

Co ty piszesz, jak mogłaś ułożyć sobie życie aż po grób ? . To pewnie już nie żyjesz....hahaha coraz lepsze treści reklam napotykam na forach o rewelacyjnych wróżkach.
http://wrozkacordis.pl/ tą panią szczerze polecam
Polecam Ci portal http://www.astrokamera.pl tam znajdziesz różne wróżki online, z którymi możesz porozmawiac zupełnie anonimowo. Ja korzystałam z usług między innymi Pani Rozanny i Tarocistki Moniki na tym portalu na prawde warto
o cos takiego mi chodziło! lepsze to niż te transmisje w tv
Wróżka Letycja.Kiedyś zgubiłam ładowarkę do telefonu, nie mogłam jej znaleźć .Znalazłam w ogłoszeniach , zresztą przez przypadek jej email.
Napisałam do niej upierała się że ładowarka jest przy oknie .Szukałam jak głupia i nie mogłam znaleźć. W końcu w nerwach do męża mówię że wróżka powiedziała że tam jest. Mąż uśmiał się , odsunął lekko segment , który był przy oknie balkonowym, co ciekawsze!-znalazła się !
Okazało się prawdą !Od tej pory korzystam z jej porad.
witam. a mogłabyś podac na nią jakiś namiar?
wrozkaletycja@wp.pl

http://www.wrozkaletycja.com
Nie znam osobiście wróżki Letycji , ale wysłałem do niej pytanie bo zgubiłem gdzieś indeks. Znalazłem na szczęście , bo podpowiedziała gdzie tzn nie dokładnie ale mnie nakierowała.
Mogę powiedzieć że dobra !
A czy jest możliwość dostania się do tej wróżki Letycji czy tam jak ona się nazywa inaczej?
Czy tylko trzeba przez internet?
Sama nie wiem jak to ?
Nie słyszałam o takiej wróżce. Mało chyba znana . Ciekawa byłam i nawet nawet . Konkretnie odpowiada , ale ceny to takie niektóre drogie.
Ogólnie ok.
Czy ktoś był u Wróżki Larisy przy Skwerze Kościuszki w Gdyni ???
Byłam jak byłam na wakacjach i podkorciło ,mnie , ale nie bardzo jestem zadowolona . Jakoś dziwnie ! mnie akurat to nic sie nie sprawdziło
ja wroze u zinaidy od okolo roku i z perspektywy czasu musze powiedziec,ze wrozby chociaz malo pomyslne dla mnie w sprawach damsko meskich ,to jednka sprawdzalnosc w 100% potwierdzam,cios w serce ,ale i bynajmniej wiem,ze wrozka zinaida to wiarygodna osoba i nie trace czasu i pieniedzy na inne.
polecam wróżkę z tej strony, jest to moja stała doradczyni, rok temu wpadłam na jej strone szukając dobrej wróżki, doradzała mi kilka razy i pewnie jeszcze nie raz się do nie zwrócę, wszystkie wrożby sprawdzają się jedne szybko drgugie troche później ale to co do tej pry mi powiedziała sprawdziło się w 100 procentach, zawsze otrzymuje zaskazujące informacje na mój temat kte sa zgodne z rzeczwistością. polecam http://www.wrozkavitalissa.za.pl/#
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
poprosze o namiary na dobra nie reklamujaca sie w internecie wrozke na adul_a@wp.pl
polecam jasnowidza pod email: aniaania47@gmail.com
pod adresem aniaania47@gmail.com
hej,mi pomogła wróżka sara sporo. trochę trzeba było poczekać, ale większość wróżb się sprawdziła. poza tym także pod trzyma Cię na duchu. zostawiam ci emaila do niej kobietamag@interia.pl
Bardzo dobra wrozka nie do wiary po prostu wszystko mi powiedziala o mnie wróżka fallona http://wrozkafallona.Blox.Pl/html tel. 517 533 873 jest naprawde dobra...... Wrozy indywidualnie ale rowniez wrozyla mi przez internet wszystko sie sprawdza odpowiedz na kazde pytanie jest trafna! Polecam gorąco!!!
~nikita - porażka z taką reklamą.jak można samą siebie reklamować.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. (4 odpowiedzi)

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. Chodzi o pompę ciepła,...

2200 złotych bonusu dla nowych klientów (6 odpowiedzi)

Odkryj Ekscytujący Świat Kasyna Betonred i Zgarnij Bonus 2200 zł! Czy jesteś gotowy na prawdziwą...

Prywatny detektyw - szukam (80 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

do góry