Widok

Dobra sprawdzona wróżka, ktoś może polecić?

Czy ktoś mógł by mi polecić dobrą wsprawdzoną wróżkę?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
up up up
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hej

Podaj maila to wyślę Ci na miary na bardzo dobrą wróżkę w Sopocie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja też poproszę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też poproszę namiar:) gudaczek@wp.pl z góry dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
poproszę również pielacha@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
czy mogłabym także poprosić o namiar??
dorota.orlooowska@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy mogę poprosić o namiary na tę wróżkę? Z góry dziękuję. Mail: ann1981@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale dobra i sprawdzona to znaczy jaka?
heeh
a moze zebowa wrozka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
z miotłą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez prosze o namiar baardzo - kasienka26@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam w sopocie jakieś 8 miesięcy temu i wielka D. mi wyszło wybieram się teraz do jakiegoś wróżbity z gdyni u którego była moja mama.Jak się coś sprawdzi to napiszę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja znam jedna swietna wrozke, ktora sie nie reklamuje ale i tak klienci do niej sie pchaja od lat. Jest bardzo dobra. Mowiac o kilkunastu innych- przeraklamowane panie biznes woman. Jesli oczekujesz worzby porzadnej i dobrej to zdecydowanie trzeba uderzac do Pani o pseudonimie Boudicca.
Podaje telefon jej 501 776 488
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 19
Moim zdaniem najlepszą wróżką w 3mieście jest Pani Kinga z Gdyni. Byłem u niej jakieś dwa lata temu i się sprawdziło :).
Na pewno wrócę po kolejną przepowiednię. Podaję numer, który miała w tamtym czasie, powinien być moim zdaniem aktualny: 691-406-645
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jestem zainteresowana wizytą i dobrej wróżki. Jednak tak mniej więcej ile kosztuje spotkanie z taka wróżka? czy mogę jej zadać tylko jedno pytanie? czy wiele pytań? czy ona sama z siebie mi zaczyna wróżyć i mówić co widzi u mnie? jak to jest? i prosiłabym też o cene.
Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem zainteresowana wizytą i dobrej wróżki. Jednak tak mniej więcej ile kosztuje spotkanie z taka wróżka? czy mogę jej zadać tylko jedno pytanie? czy wiele pytań? czy ona sama z siebie mi zaczyna wróżyć i mówić co widzi u mnie? jak to jest? i prosiłabym też o cene.
Z góry dziękuję
To jest nr do dobrej i sprawdzonej wróżki 691-565-066. Zadasz tyle pytań ile zdołasz :) Spotkanie kosztuje ok. 100 zł, z tego co pamiętam. Zadzwoń, dowiedz się-czasem trudno się dodzwonić-ale naprawdę warto. Polecam.
hej, poprosze o namiary do wrozki z Sopotu.
kwiatek1983-83@o2.pl
z gory dziekuje
Dobry jest pan Marian, wróżbita z Przymorza. Namiar to 506416285. Spróbuj, nie pożałujesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
na pewno nie taka która na pukanie do drzwi zapyta " kto tam" :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Inne

Jakie są kluczowe ograniczenia i mechanizmy bezpieczeństwa w nowoczesnych platformach gamingowych oraz jak wpływają one na (3 odpowiedzi)

Coraz częściej analizuję, jak działają nowoczesne platformy gamingowe pod kątem limitów,...

Jak otworzyć sklep internetowy (86 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry