Widok
Dobra szkoła
Moi przedmówcy którzy oceniali szkołę, chyba zapomnieli o powiedzeniu" nie oceniaj ksiażki po okładce"
Owszem szkoła stara, wymagająca remontu, choć nauczyciele z pomocą rodziców starają się ja odnawiać. Ale za to nadrabia atmosferą, bezpieczeństwem i poziomem nauczania. Sale i organizacja przystosowane juz dla 6 latków, doskonała organizacja zajęć w czasie ferii oraz wakacji. Zajecia dodatkowe: kółko plastyczne, teatralne, koszykówka, karate, tańce, logopedia, kółko gry i zabawy, gim. korekcyjna. Sale do gimnastyki nawet dla maluszków.Pyszne obiady, dobrze wyposażona biblioteka i co najważniejsze kameralna domowa atmosfera. Moje dziecko juz chodzi, drugie wkrótce pójdzie. Ja polecam
Jedyne do czego sie czepiam to brak placu zabaw, ale wiem że i nad tym szkoła pracuje.
Owszem szkoła stara, wymagająca remontu, choć nauczyciele z pomocą rodziców starają się ja odnawiać. Ale za to nadrabia atmosferą, bezpieczeństwem i poziomem nauczania. Sale i organizacja przystosowane juz dla 6 latków, doskonała organizacja zajęć w czasie ferii oraz wakacji. Zajecia dodatkowe: kółko plastyczne, teatralne, koszykówka, karate, tańce, logopedia, kółko gry i zabawy, gim. korekcyjna. Sale do gimnastyki nawet dla maluszków.Pyszne obiady, dobrze wyposażona biblioteka i co najważniejsze kameralna domowa atmosfera. Moje dziecko juz chodzi, drugie wkrótce pójdzie. Ja polecam
Jedyne do czego sie czepiam to brak placu zabaw, ale wiem że i nad tym szkoła pracuje.
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 46
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 6
zajęcia dodatkowe: 5
wyposażenie: 4
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6
Kto to napisał ? Mam wrażenie, że osoba blisko związana z kierownictwem tej szkoły... Radzę przeczytać krytyczne uwagi i wziąć sobie do serca, szczególnie brak bezpieczeństwa na terenie placówki. Co do zajęć pozalekcyjnych, część z w. w jest płatna. Reszta odbywa sie na poziomie pierwszych klas. W klasach IV - VI szkoła nie ma nic do zaproponowania ( racja : koszykówka). Głupio pisać: ale mam wrażenie, ze ktoś podszył się pod rodzica, ponieważ szkoła się nie broni. I tyle. Przykro czytać.
Właśnie dzięki temu, że szkoła jest mała i kameralna jest w niej bardzo bezpiecznie. Nikt nie musi kontrolować wchodzących rodziców, bo zna ich i potrafi dopisać do odpowiedniego dziecka. Podczas przerw są dyżury, kiedy dzieci latem wychodzą na boisko też pilnuje ich nauczyciel. Nie umiem sobie wyobrazić gdzie jest luka w bezpieczeństwie.