Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - opinia wątek zamknięty Ta szkoła to tragedia. Zabrałam dziecko jakiś czas temu, zrobiło to też wielu...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 19 lutego 2022

Dobra szkoła wątek zamknięty Moi przedmówcy którzy oceniali szkołę, chyba zapomnieli o powiedzeniu" nie...
~Mama
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 marca 2013

Nie polecam. wątek zamknięty Niestety, ale jak porównuję to jak nauczyciele uczyli tam i jak uczą w gim25...
~Absolwentka
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 września 2014

Szkoła/ wątek zamknięty W szkole jest nie przyjemnie, dyrektor zanim został dyrektorem był uprzejmy,...
~Ania
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 czerwca 2007

Bardzo polecam : ) !!!!! wątek zamknięty Jestem uczennicą tej szkoły i myślę , że warno posłać tam swoje dzieci ....
~Uczennica
2

dodano: 5 maja 2012

Nikomu nie polecam wątek zamknięty tej szkoły. Osobiście znam trzy osoby, ktore po pół roku do roku zabrały...
~Anna
-

dodano: 18 marca 2013

Fajna szkoła:) wątek zamknięty Ale pamiętam Panią dyrektor Wasilewską:) fajna babka:) nauczyciele bardzo...
~Maniek
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 grudnia 2010

podzielam opinię poprzedniczki - BIEDA wątek zamknięty Ja również byłam na dniu otwartym. Wg mnie w takim dniu w szkole powinno...
~mama
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2011

BIEDNIE wątek zamknięty Byłam na dniu otwartym w szkole , i nie powaliło mnie na kolana ...nie wiem...
~mama
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 marca 2011

Absolwent - opinia wątek zamknięty W sumie szkoła dobra
~Absolwent
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 września 2008

Jest OK wątek zamknięty Szkoła jest fajna, na wyposażenie i nauczycieli nie można narzekać. Jedyne,...
~Uczennica
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 lutego 2010

Szkoła jest znakomita wątek zamknięty Polecam Tę szkołę. Nauczyciele są przyjaźni dziecku, jest zapewnione...
~mama dziecka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 marca 2009

OPINIA wątek zamknięty MÓJ SYNEK UCZĘSZCZA DO SZKOŁY.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.SZKOŁA OFERUJE DUŻO...
~ANIA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 czerwca 2008

. wątek zamknięty Nasza szkoła jest fajna. Zalezy jaki uczen sie wypowiada.No nie powiem ze...
~Uczennica. ^^
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 lutego 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

14

wątków

do góry