Dzień dobry! Lokal znam już od wielu lat i uważam tegoroczne odświeżenie wystroju za konieczne. Obniżenie sufitu i pozbycie się części tandetnych dekoracji przyniosło wiele korzyści. Wykonanie tapicerki na ławach poprawiło komfort siedzenia. Kącik zabaw dla dzieci z pewnością uatrakcyjnia pobyt dzieciom, a i Rodzicom daje chwilę na spokojny posiłek. Jedzenie jest dobre i choć może nie jest to wykwintna kuchnia to porcje są wystarczające i w akceptowalnej cenie. Polecam sałatki, które jak do tej pory mnie nie zawiodły oraz ryby w różnych postaciach. W kwestii organizacji dyskotek to bywam w Cook’u ponieważ odpowiada mi atmosfera, obsługa i muzyka, która jest w tym lokalu. Obsługa kelnersko-barowa sympatyczna, zaangażowana i spełniająca oczekiwania. Muzyka na dyskotece jest urozmaicona. Atmosferę zabawy kształtują ludzie bawiący się oraz DJ, który powinien dobrze wczuwać się w oczekiwania gości. Ochrona jest dyskretna i pomocna. Rzadko widzę kogoś z piwem lub innym napojem na parkiecie co również strasznie mnie drażni w innych lokalach. Polecam ten lokal na towarzysko-biznesowe i rodzinne imprezy ludziom po 30-tym roku życia szukających dobrej zabawy przy niedrogim alkoholu.