Wystrój ogólnie żaden, ale jest to bar z definicji a nie restauracja, więc można tam wpaść po drodze z kolejki na szybką szamę, a nie na randkę.
Jedzenie jest znakomite i jest to najmocniejsza strona tego lokalu. Porcje duże, serwowane szybko. Oczywiście na plastikowych tackach.
Odwiecznym problemem tego lokalu była zawsze obsługa. Kiedyś miałem tam szybkie spotkanie służbowe i poprosiłem o fakturę. Pani zza lady zareagowała tonem pełnym pretensji "jak to?! nie da się! ja nie wystawię!", po czym stwierdziła że szefa nie ma i bez niego nic nie zrobi. Umówiłem się z nią, że w takim razie wpadnę następnego dnia po pracy po jej odbiór (gdyż szef miał być z rana). A jechałem specjalnie po pracy z gdyni. Oczywiście ta sama pani stwierdziła, że szef był, ale nie wystawił. Poprosiłem w takim razie o przesłanie jej pocztą na adres biura. Nie doczekałem się.
Stwierdziłem, że olewam ten lokal skoro on olewa mnie, aczkolwiek byłem tam ostatnio ponownie i mam wrażenie, że coś się w tym kierunku zmieniło na lepsze (obsługiwał jakiś młody chłopak). Ale póki nie potwierdzę, moja ocena zostaje na 2.