Widok

Dobre miejsce

Witam, właśnie przeprowadziłem się z żoną do Banina. Moja ukochana od pewnego czasu marzy o otworzeniu własnego sanatorium dla chomików. W Polsce nie jest to jeszcze zbyt popularne, być może będzie to pierwsza tego typu placówka w naszym kraju, jednak na zachodzie takich miejsc jest coraz więcej. W tamtym rejonie Europy i w Stanach ludzie zrozumieli, że warto dbać o swoich pupili. Myśle że i u nas taki pomysł się przyjmie i przyjeżdżać będą do nas ludzie z całej Polski, a być może i sąsiednich krajów. Pomoże to w dalszym rozwoju naszej wsi. Chciałbym spytać czy ktoś z państwa zna jakas dobra lokalizacje w którym żona mogłaby otworzyć takie sanatorium. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

No cóż.. Wypada tylko pogratulować żony.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty się dobrze czujesz?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak najbardziej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wydaje mi się że lepiej zainwestować pieniądze w jakiś inny biznes plan
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale cmentarz dla zwierząt już jest gdzieś w okolicach ronda turbinowego/lotniska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przecież jak zobaczą tą obskurna wieś to uciekna w popłochu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Z chęcią kupię trochę kilo chomika, w Peru jadłem pyszności.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
tu nie ma nawet wody a Ty tu z chodnikami wyskakujesz:) zmień żonę bo za dużo cpa:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodników też nie ma, ale sklepy powstajo,wiec gawiedz się cieszy, że metropolio będzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

facet sobie jaja robi a WY odpisujecie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

juz widze te stado chomikow na wózkach inwalidzkich :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To się świetnie składa! Ja ze swoją żoną właśnie chciałem otworzyć salon masażu dla Dzików. Chodzą takie wkur***e i rozwalają śmietniki. Taki masaż relaksacyjny czyni cuda! Jestem przekonany, że niedługo będą się kolejki dzików ustawiać :)
Jak już znajdziesz miejsce na sanatorium to daj znać może otworzymy obok siebie? :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja ruszam z sanatorium dla wiewiórek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj słabeusze, ja dokładnie od dziewięciu lat prowadzę sanatorium i chatkę wsparcia dla jeży, wszystko zależy od roku i populacji, ale średnio mam kilkunastu pensionariuszy rocznie.
Dokarmiam, wspieram ,rozmawiam i w najgorszych momentach ratuję od petsòw i humenòw!
Przychodza też ryjòwki ,myszy polne, kumaki, ropuszki i jaszczurki.
Staram się nie kosić trawy non stop do ziemi, poję , wykładam pokarm i najcięższe przypadki zabieram na oddział.
I przedewszystkim nie używam chemii w postaci opryskòw i innych wynalazkòw i nie korzystam z usług tzw. ogrodnikòw banińskich-samo zło!
Wolny świat i wolne pędraki!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry