Widok

Dobre prwytne przedszkole Gdynia Obłuże/Oksywie - polećcie

Witam,

proszę o polecenie dobrego prywatnego przedszkola w okolicy Obluże/Oksywie.
Dla mojej 4latki (w przedszkolu odkąd skończyła 2,5roku), zalezy mie przede wszystkim na ciekawych zajeciach edukacyjnych, fajnie prowadzonej podstawie programowej, "zarażeniem" dziecka nauką,
mysle ze ważne aby grupy nie były łączone i zeby tego przestrzegano - jako mała, ona korzystła z tego, że często była ze starszakami, ale teraz już ewidentnie na tym traci.

Proszę o wasze polecenia.
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podłączam się do pytania, ale chodzi mi o żłobek dla rocznego dziecka.
Dziewczyny,
podpowiedźcie coś.

ja3 - jeszcze za czasów Mai, jak sie rozgladałam to Bajlandia na Cechowej i Królestwo Maciusia chyba na Białej, brały małe dzieci ,ale musiałabys zweryfikować i poczytac opinie, zapewnie w tym czasie też cos przybyło
image image
hopppp
image image
Mogę polecić Królestwo Malucha, dla mniejszego dziecka.
Mają ciekawe zajęcia, dobre podejście do dzieci i całkiem niezłe ceny.
Moja mała chodziła tam od 1,5 roczku do 2 lat, w tym czasie przestała używać pieluszek, nauczyła się bardzo ładnie mówić, liczy po angielsku do 7, buduje złożone zdania. Nauczyła się bawić w grupie.
Bardzo dużo dobrego zawdzięczam posłaniu jej do tego miejsca.
Niestety przez przeprowadzkę musiałam zrezygnować... Nie wiem jak jest w innych miejscach, bo nie korzystałam.
Ale mnie chodzi juz o przedszkole dla starszego dziecka,

Maja ma 4 latka, chodzi do przedszkola odkąd skończyła 2,5roczku, jestem zadowolona, mila atmosfera, dzieciaki sie rozwijaja, sa zadowlone, panie mile, ale wg mnie edukacyjnie są dość słabi i dlatego szukam czegos gdzie za rok bedzie mogla kontynuować zerówke, takiego miejsca z pasja do nauki, skupionym take na tych starszych dzieciach a nie na maluszkach tylko, choc nie wykluczam placówki gdzie beda tez maluchy ale zeby starszaki byly porządnie prowadzone
image image
podbijam
Mogę polecić Wielcy Odkrywcy na Benislawskiego 12.

http://www.wielcyodkrywcy.pl

Jestesmy bardzo zadowoleni. Znaleźliśmy to czego szukałam w pierwszym poście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nutkolandia obłuże.

Na pewno nie polecam przedszkola Pod Modrzewiem. Dobro dziecka z pewnością nie jest w tym przedszkolu na pierwszym miejscu. Nie polecam. Dyrektorka złośliwa i chciwa. Namawia rodziców na wykupienie większej ilości godzin, nawet jeśli dziecko zostaje tylko do 13. Kiedy ktoś się nie zgadza atakuje złośliwością. Pieniądze z "komitetu" po prostu gdzieś się rozpływają i konieczne są dodatkowe opłaty za wycieczki, materiały plastyczne a nawet mydło i chusteczki.....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (34 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry