Widok

Dobre szkolenie stylizacji paznokcia

Gdzie znajdę je najbliżej?
Ile może kosztować i ile będzie trwało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobre szkolenie stylizacji? W okolicy raczej nie. Ja już nie mieszam w Trójmieście, ale nawet kiedy mieszkałam, to wyjechałam na szkolenia do stolicy. Miałam tam rodzinę, a szkoła miała po prosty bardzo dobre opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak to? W całej okolicy nie ma dobrej szkoły? Nie chce mi się jechać do Wawy. Przecież to pół Polski. Proszę również o wypowiedzi inne osoby.
Wydaje mi się iż taka szkoła jest w Gdyni na Chylońskiej ,jest to jakiś
oddział zamiejscowy szkoły w Poznaniu . Niestety nie powiem
ci dokładnego adresu. Ostatnio zdarzyło mi się chodzić miedzy Leszczynkami a Cisową (stacje kolejki ) i to było ok 300m od dworca pkp
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
jolkafasolka - ta szkoła to Maestria
http://maestria.edu.pl/page,article,cid,427,t,Oferta_Cennik,lang,pl,index.php

polecam, sama tam chodzę i jestem bardzo zadowolona:)

a co do typowego szkolenia stylizacji paznokci, to rzeczywiście EuroFashion w Pruszczu jest bardzo dobrą placówką.
OCZYWIŚCIE ŻE JEST I TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH a mianowicie szkolenia w eurofashion w pruszczu gdańskim ceny i oferty szkoleń znajdziesz na ich stronce tanio nie jest ale naprawde warto
A jednak moje spacery przyniosły korzyść ,nie tylko mi :)
To już bliższa oferta ;-) Dzięki, porównam sobie ceny i może wtedy dojdziemy do pewnych wniosków. Na razie jeszcze nie wiem na co się zdecyduję. Nie jest najważniejsza cena, tylko efekty. Muszę się mocno wczytać w opinie ;-)
polecam http://www.for-nails.pl jezeli faktycznie zalezy Ci żeby sie czegos nauczyć .
Jeśli dodajesz post z reklamą jakiejś firmy, to przynajmniej opisz dokładnie dlaczego właśnie z ich usług warto skorzystać. Bo to co napisałeś raczej średnio zachęca. Mam się do nich udać, bo.... ty tak piszesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo sama kończyłam tam kurs. I mam porównanie z innymi instruktorami. prace na mojej stronie.A jeżeli myślisz ,że po kursie będziesz robisz super paznokcie to się mylisz.. na to potrzeba lat praktyki .najważniejsze są solidne podstawy a firma ktora podałam takowe daje. W Trojmiescie malo jest solidnych szkoleniowców. Ale masz wybór oczywiscie
Słuchaj dziewczyno ,wybór na rynku jest duzy moze rusz swoją szanowna i sama poszukaj jak masz pisać takim tonem Jezeli strona ktora podałam jest dla Ciebie nie zachecajaca to juz Twoj problem nie moj. na stronie jest wszystko opisane. Szukasz dobrego szkolenia i myslisz ze zaraz po bedziesz robic rarytasy? :)
Nie, nie myśli, że od razu będę robić rarytasy, ale na pewno nie uwierzę w posty osoby, która w każdym swoim wpisie ma reklamę. Proszę jeszcze inne dziewczyny o sugestie.
to jest moja reklama w podpisie i owszem. A Strone ktora ci podałam to osoba ktora mnie uczyła. Powiem Ci ,że wykazałam sie checia ze dałam Ci te namiary . ale oczywiscie nie musisz z nich korzystać..nie wiem czego szukasz? to twoj wybor .Troche masz niezdrowe podejscie do tematu.
Dzięki za Twoje sugestie, ale nie skorzystam i nie pisz więcej w temacie ok? Czekam na inne odpowiedzi i już pisałam czego dokładnie szukam. Będę wdzięczna pomoc ;-)
powodzenia heh:)
Jakich sugestii oczekujesz? Przecież wszystko już zostało napisane.
Ja uczyłam się w stolicy, w new nails. Od dziewczyn dostałaś jeszcze inne propozycje - zdecyduj się!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam pytanie - czym zajęcia w tej warszawskiej szkole różniły się od tych, w szkołach okolicznych?
podejrzewam że nazwiskami wykładowców ;-)
polecam Akademie Paznokcia Pruszcz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślisz, że ja chodziłam po wszystkich szkołach? Po prostu wiedziałam, że tam wszystko odbędzie się profesjonalnie. Wystarczyło poczytać co ludzie piszą w sieci, a piszą naprawdę wiele. Przede wszystkim program mieli długi, zrealizowali go w całości, korzystałyśmy z dobrych kosmetyków, za darmo korzystałam z modelki itd. Przy szkoleniach zwraca się uwagę na masę spraw, ale tylko część można sprawdzić przed samym szkoleniem.
Akurat nazwiska wykładowców robią ogromną różnicę, co wiem z własnego doświadczenia. Można z zajęć wyjść z niczym, a można wyjść z fajną wiedzą. Przemyślę to jeszcze, poczytam. Może nawet się tam wybiorę? Zobaczymy.
Nie mam zamiaru cię przekonywać - poczytaj co ludzie piszą w sieci.
Można iść na szkolenie i wrócić z samym papierem, a można iść na szkolenie i wrócić z fajną wiedzą.Sama wybierasz.
Sama siebie przekonałam. Na podstawie tego co piszą w sieci - chyba masz rację, ale czy na pewno? Będę musiała zaliczyć jeden wielki kawał drogi, więc mam nadzieję, że nie będzie to czas stracony na darmo. A tym bardziej nie będzie to stracona kasa...
Na kiedy miałaś termin? I czy wybrałaś szkolenie zawodowe?
Tak szkolenie zawodowe, przecież inne nie miało sensu. Robić jedno szkolenie, a potem za kilka miesięcy kolejne? Całkowity bezsens - nikt nie zatrudnia z podstawami. Termin mam na połowę stycznia i wtedy napiszę co z tego szkolenia wynika.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Jakie legginsy sportowe na silownie (5 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...

do góry