Widok
Ja również polecam libi gel. Konsystencja super, dużo fajniejsza niż żeli nawilżających - lżejsza i nie klejąca. Zapach - neutralny. Po aplikacji czuje się mrowienie trudno jest tutaj stwierdzić jakie ale mam zdecydowanie lepsze odczucia - żel fajnie pobudza i super nawilża, za kolejnym razem efekt z użycia był fajniejszy niż za pierwszym, ogólnie na początkku nie było efektu wow, ale przychodzi z czasem.
Dziewczyny kupcie sobie Libi Gel. Najlepszy żel intymny jaki stosowaliśmy i żałuje trochę,ze go nie odkryłam wcześniej. Próbowałam wielu durexów, unimili jednak ten zwycięża. Nigdy nie odczuwałam takich orgazmów.Sprawia,ze odczucia są o wiele lepsze, każdy dotyk czuje się ponad 10 razy bardziej. Przy tym jest dośc spory i wystarcza na długo.
Również ostatnio miałam okazję wypróbować sobie libi gel. Szczerze mówiąc byłam sceptycznie nastawiona do tego produktu, jednak jak bardzo się myliłam, odkryłam już po pierwszym użyciu. Po prostu wcześniej próbowałam wiele innych zeli które nie dawały takiej przyjemności a mnie piekły. Żel zapewnia cudowne doznania, tak jak tutaj piszą inne osoby powoduje wieksze odczucia podczas dotyku co powoduje dużą przyjemność oraz szybsze osiągnięcie orgazmu. Fajna mała i poręczna buteleczka ale wbrew pozorom żel jest bardzo wydajny.
No coż, sama też za nim nie przepadałam. Chociaż dużo tutaj zależy od tego czy masz podrażnienia. Bo jeśli masz podrażnienia to faktycznie może Cie piec. Libi gel nie powinien piec, nie powoduje podrażnień, po prostu poprawia odczucia podczas uprawiania seksu. Jest delikatniejszy, z drugiej strony seks jest przyjemniejszy i daje mocniejsze wrażenia. Trudno tutaj opisać działanie ale warto wypróbować i to bez dwóch zdań.
Oj wiele sklepów. Wpisz sobie w go.ogle libi gel to Ci wyskoczy spora lista miejsc, w których będziesz mogła to dorwać. Zamawiałam ostatnio równiż ten żel na all.egro. Jest w kilku pojemnościach 15 ml, 50 ml i z tego co widziałam 100 ml.Ja mam aktualnie 50 ml i jest całkiem wydajny. Bo jednak te 15 ml nie opłaca się ( wychodzi trochę drogo).