Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Co to? wątek zamknięty Mam dobrą radę dla włąściciela lokalu - ludzie wychodzą z domu wieczorami,...
~Gosc
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2009

co się stało? wątek zamknięty kiedyś to była naprawdę dobra restauracja... do czasu... kelnerki są jakieś...
~???
-

dodano: 4 sierpnia 2009

Okropna zmiana. wątek zamknięty Przez wiele lat byłem stałym klientem tej restauracji. To co się ostatnio tam...
~Zawiedzony
-

dodano: 28 lipca 2009

Teraz to juz zły adres. wątek zamknięty Byliśmy stałymi gośćmi lokalu, ale od wczoraj już tam nie przyjdziemy....
~Alina
-

dodano: 5 lipca 2009

... wątek zamknięty tak to jest jak za bycie restauratorem bierze się byle kto. dobry adres byl...
~ja
-

dodano: 11 maja 2009

(nie)dobry adres wątek zamknięty Co z tego, że potrawy w sumie były do przyjęcia, jak wszystko inne...
~meeshoo
-

dodano: 27 marca 2009

Beznadzieja wątek zamknięty Dobry Adres był rewelacyjną restauracją. Ale podkreślam - był. Odkąd zmienił...
~Fen
-

dodano: 19 marca 2009

Świetna restauracja wątek zamknięty Restauracja z niesamowitym klimatem. Wybór jej na kolację Walentynkową był...
~Anna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 marca 2009

uwaga! wątek zamknięty ostrzegam wszystkich potencjalnych klientow: okres oczekiwania na dania...
~Włodzimierz Sikorski
-

dodano: 28 lutego 2009

żal... wątek zamknięty no coz... dziewczyny mile i usmiechniete, choc widac ze zdenerwowane......
~Barbara
-

dodano: 24 stycznia 2009

:) wątek zamknięty obsługa bardzo mila, jedzenie bardzo smaczne i klimat bardzo mily co moim...
~Magda
-

dodano: 22 stycznia 2009

Żenada wątek zamknięty obsługa bardzo miła, dziewczynki uśmiechnięte... i to koniec miłych zdarzeń...
~Łukasz
-

dodano: 6 stycznia 2009

Zimno i jakoś tak sobie wątek zamknięty Wybralismy się tam na kolację z okazji zaręczyn i naprawdę jestem...
~Alicja
-

dodano: 17 grudnia 2008

A gdzie ten gratisowy drink? wątek zamknięty Inicjatywa stworzenia restauracji o wystroju starej Gdyni bardzo mi sie...
~Michal Orlowski
-

dodano: 4 listopada 2008

:) wątek zamknięty Nie wiem, czy jestem odpowiednią osobą, by ocenić moją przygodę z "Dobrym...
~M
-

dodano: 23 października 2008

bardzo sympatycznie wątek zamknięty Przytulne wnetrze, obsługa bardzo miła (co dla mnie ma Bardzo duzy wplyw na...
~Dorota
-

dodano: 9 września 2008

Polecam na kolacje z dziewczyną wątek zamknięty Klimat wystrój jedzenie na prawdę rewelka na wieczork z ukochana dziewczyna...
~Artur
-

dodano: 7 września 2008

Polecam wątek zamknięty Dobry Adres moge smialo polecic. Wystroj fajny, obsluga taka jak powinna byc,...
~M.
-

dodano: 14 sierpnia 2008

Dobry Adres jest zawsze Dobry wątek zamknięty Niesamowity klimat. Mieszkam w Gdańsku i czegoś takiego u mnie nie ma!...
~marek
-

dodano: 24 lipca 2008

świetne miejsce wątek zamknięty Często umawiam się tu na lunch i "spotkania biznesowe". Nawet robiąc zakupy...
~Asta
-

dodano: 1 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

24

wątków

do góry