Widok

Dobry Endokrynolog ?

Zdrowie Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam.
Chce zajść w ciążę i mam za wysoką prolaktynę, ale pani ginekolog już mi przepisała tab. oraz skierowała do endokrynologa z racji ciut za wysokiego wyniku badania FT4 wiec potrzebuje dobrego endokrynologa z możliwością szybkiej wizyty, a nie żeby czekać pół roku (prywatna wizyta wchodzi w rachubę za przystępną cenę :]).
Proszę o informacje, gdyż chcemy z mężem jak najszybciej dzidzię, a staramy się już troszkę czasu :( Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
mama w jakiej aptece kupujesz dostinex ?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok znalazlam sama ;)

nieaktualne

Pozdrawiam
a czy ktoś może leczył się u dr Małgorzaty Krystosiak lub dr Sucheckiej-Rachoń?? Byłabym wdzięczna za jakieś opinie.Też próbowałam się dostać do dr mizan:(
a zna ktoś dobrego endokrynologa w Gdyni?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakby przyjmowała wszystkich chętnych, musiałabym jako stała pacjentka od wielu lat czekać na kolejną wizytę pół roku, a tak to mogę sie zawsze dostać do niej za tydzień lub dwa. I niech tak zostanie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zapomniałam napisać, że jestem pacjentką dr Mizan
hej czy ktoś z was pisał na moje gg? Wykasowałam wiadomość przypadkowo:(
bylam u dr Bejgera i polecam wszystko wyjasni i poswieci duzo czasu przyjmuje na Obroncow Wybrzeza 1/3 w Spoldzielni Lekarskiej przyjmuje w pon i czw koszt to 85 zl i nie trzeba sie zapisywac , a i tak ma duzo ludzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z tarczycą to ma Pani prawdopodobnie problem z kręgiem C7 lub jest to wrodzone. Poogłądać:
http://www.tvp.pl/styl-zycia/zdrowie-i-uroda/recepty-jedynki/wideo/tarczyca-w-uspieniu/31957
Może też być inny problem:
http://www.kregoslup.polbox.pl/pages/kosc_ogonowa.htm
Znam fajne urządzenie, które może Pani pomóc się wyleczyć. Sam z niego korzystam na trochę inne dolegliwości, ale na pewno może Pani pomóc w problemie. Prawdopodobieństwo zajścia w ciąże może być wielokrotnie większe niż przy tradycyjnym ,,leczeniu". W ciągu pół roku
stosując odpowiednie zabiegi może pani wyleczyć tarczycę. Dla Ceragemu tarczyca to ,,pikuś"( o ile nie wycieli i nie jest to ostatnie stadium przed zgonem).
A to ciekawe! Na całym świecie miliony ludzi leczy się na tarczycę, bo głupi nie wiedzą o Ceragemie - może proszę zgłosic to do WHO czyli Światowej Organizacji Zdrowia - nagroda murowana!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
doklanie Pan po rpstu robi dobra reklame dla Ceragemu ....
Odnośnie WHO to wszystkie zabiegi jakie wykonuje urządzenie ceragem czyli : masaż, chiropraktyka, akupunktura, moksa i podczerwień są oficjalnie uznane jako zabiegi lecznicze. A Ceragem ma certyfikat urządzenia medycznego jako jedyny na rynku. I wcale nie muszę nikomu pomagać, dalej możecie biegać po specjalistach - mam to gdzieś.
ok ale ile mozna na forum do kazdego tematu o tym ceragemnie... a tak sie sklada ze bylam na ceragiemie juz dawno temu i powiem ....dobry masaz , wiec prosze nie robic reklam tylko czekam na odp co do tematu :/
dr Iwona Gugala-Butalewicz polecam
Leczyłam się u Pani Sucheckiej Rachoń, niestety nie mogę powiedzieć o niej dobrych słów. Nie prowadzi kart pacjenta, stąd na każdej wizycie trzeba opisywać wszystko od nowa, ponieważ Pani Doktor nie pamięta pacjenta. Badania wykonuje w złym momencie cyklu i w związku z tym leczy na chorobę, której tak naprawdę się nie ma.
Pierwsza wizyta 150 zł, druga i kolejne 120. Jak mówiłam wcześniej niestety Pani Doktor nie prowadzi karty i nie pamięta pacjentów, także za kolejne wizyty również pobiera 150 zł.
Osobiście nie polecam.
ale syn Pani doktor jest przeciwieństwem...
wszystko profesjonalnie...
Też się leczę u Pani dr od endokrynologii (nie polecam, bo jest tak oblężona, że na razie nie przyjmuje już nowych pacjentów) i ona prowadzi karty. Gdy trzeba, udostępnia je (gdy potrzebuję na komisję, bo jestem na rencie), a niedawno moja koleżanka wróciła do niej po 12 latach chodzenia po różnych endo i okazało się, że jest jej karta! Nie wiem, czy mam racje, ale chyba to jest obowiązek lekarza, by mieć kartotekę pacjenta.
no lekarze powinni trzymac jakies archiwum nawet u tych prywatnych ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie...od Pani Stefanowicz-Kujawy jak najdalej!

Pozdrawiam i powodzenia :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście, nie ma znaczenia, czy prywatnie czy państwowo. Bo jak popełni lekarz jakiś błąd, to jak mu to udowodnić, jak nie ma żadnej dokumentacji? (może własnie dlatego wolą, by nic nie było zapisane?).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0