Widok

Dobry Endokrynolog ?

Zdrowie Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam.
Chce zajść w ciążę i mam za wysoką prolaktynę, ale pani ginekolog już mi przepisała tab. oraz skierowała do endokrynologa z racji ciut za wysokiego wyniku badania FT4 wiec potrzebuje dobrego endokrynologa z możliwością szybkiej wizyty, a nie żeby czekać pół roku (prywatna wizyta wchodzi w rachubę za przystępną cenę :]).
Proszę o informacje, gdyż chcemy z mężem jak najszybciej dzidzię, a staramy się już troszkę czasu :( Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
endo- dr orzechowska na zaspie polecam wszystkim spoko luz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja od niedawna chodzę prywatnie do dr Danuty Kuriata (z polecenia). Przyjmuje w Gdyni, na ul. Batorego 24/5, tel. 58 352-10-10. Nie trzeba długo czekać na wizytę. Koszt wizyty 120zł. Zbadała mnie od stóp do głowy, psłuchała, zważyła. Przeprowadziła wywiad. Odpowiedziała na każde zadane przeze mnie pytanie. Zapisała dodatkowe badania do wykonania (przedtem endo, do kt. chodziłam tylko spojrzał na wyniki i przespisał dawkę leku - w moim przypadku Euthyrox ponieważ jestem po operacji tarczycy. W poczekalni pani, która rejestruje mierzy ciśnienie tuż przed wizytą i za każdym razem.
Dodam jeszcze, że przed zajściem w ciążę też miałam za wysoki poziom prolaktyny i mój Gin. zapisał mi Bromergon.
Teraz moje szczęście-mój synek ma już 8 lat.
Pozdrawiam,
Ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od niedawna chodzę prywatnie do dr Danuty Kuriata (z polecenia). Przyjmuje w Gdyni, na ul. Batorego 24/5, tel. 58 352-10-10. Nie trzeba długo czekać na wizytę. Koszt wizyty 120zł. Zbadała mnie od stóp do głowy, osłuchała, zważyła. Przeprowadziła wywiad. Odpowiedziała na każde zadane przeze mnie pytanie. Zapisała dodatkowe badania do wykonania (przedtem endo, do kt. chodziłam tylko spojrzał na wyniki i przespisał dawkę leku - w moim przypadku Euthyrox ponieważ jestem po operacji tarczycy. W poczekalni pani, która rejestruje mierzy ciśnienie tuż przed wizytą i za każdym razem.

Pozdrawiam,
Ania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam okazję być na konsultacji u dr Sucheckiej-Rachoń, mam dość skomplikowane schorzenie tarczycy, i po wizycie u paru wybitnych specjalistów została wskazana jako lekarza, który będzie potrafił rozwiać znaki zapytania... trafiła w sedno :)....polecam ją z czystym sumieniem bardzo konkretna lekarka, czuje się u niej na wizycie, że ma duże doświadczenie i wiedzę.
przed wizytą zrób komplet badań (usg, tsh, ft4 i prolaktynę) bez tego nikt nie będzie w stanie nic ci powiedzieć...

i pamiętaj że na wizytę do dobrego endokrynologa trzeba czekać, jeżeli ktoś ma terminy z dnia na dzień to raczej wybitnym specjalistą nie jest.
U mojej endo jest tak samo czyli tak powinno być!
jeśli chodzi o tarczycę to chyba niekwestionowanym autorytetem jest dr Sworczak. Nie wiem, gdzie przyjmuje,ale na pewno znajdziesz informacje w necie

pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polcam. Może prywatnie jest lepszym lekarzem bo z NFZ-tu poświęca pacjentowi 3 min.
Żaden dr, tylko profesor i nie przyjmuje nowych pacjentów. Jak to profesor - ma za mało czasu, a za dużo obowiązków.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Może 3 lata temu był jeszcze doktorem? Wątek jest z 2011 roku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzień dobry jestem również pacjętka dr Kuriaty ale nie mogę się od dwóch tygodni do niej dodzwonić. Mam pytanie Czy Pani wie coś na ten temat?
Monika
Gameta w Gdyni. Mają bardzo dobre opinie od kobiet które często po kilku wizytach zachodzą! Pierwsza wizyta około 180 zł ale zazwyczaj wyniki i niektóre konsultacje przez telefon i terminy dość krótkie. Chyba że coś się zmieniło......
Ja się leczę u Pani Agnieszki Sendrowicz, przyjmuje na Skłodowskiej-Curie. Wyniki unormowane, czuję się o wiele lepiej a to najważniejsze. Leczę się u niej od 8 miesięcy więc moja opinia może być już śmiało brana pod uwagę:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja leczę się u dr. Ewy Kuglarz, przyjmuje na ul. Rajskiej 10 w Gdańsku. Pani doktor to świetny specjalista. Polecam serdecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy moge sie z Toba jakos skontaktowac? Mam kilka pytan. Tez sie zaczelam leczyc u doktor Sendrowicz. Pzdr ;)

A tutaj https://febumed.pl/oferta_/1018-Endokrynologia już zaglądaliście? Jeśli nie, to myślę, że warto. Jest tam bowiem namiar na gabinet, gdzie przyjmuje endokrynolog. Poza tym znajdziecie tam również wiele ciekawych i praktycznych informacji na temat chorób z jakimi należy się udać do takiego specjalisty. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie.

Jeżeli szukacie dobrego endokrynologa to z czystym sumieniem mogę polecić wam https://endokrynologia-wroclaw.pl/ . Tutaj bez problemu znalazłam dobrego specjalistę. Miałam wykonane niezbędne badania i przede wszystkim wyniki wyszły dobrze co bardzo mnie cieszy

Polecam zapisać się do http://arcz.pl/od-kilku-lat-lecze-sie-u-endokrynologa/ wybitny lekarz.

Polecam zajrzeć na FB - Okiem doktor Lu