Widok

Dobry Ginekolog :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam proszę o pomoc :) jestem w ciąży i szukam dobrego lekarza ginekologa NFZ gdzieś w okolicach Gdańsk Chełm, Havla (te okolice :)) bardzo proszę o pomoc mamusie :)
Pozdrawiam Evaaa:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Maciej Szemryk. przychodnia na Chałubińskiego. prowadził moją ciążę i... nie zamieniłabym go na innego lekarza!
Tez polecam dr Szemryka:-) prowadzi moja kolejną ciążę, zawsze pomocny, pod telefonem:-)

Przyjmuje na Chałubińskiego i w gabonetach przy piecewskiej:-)
słuchaj moją ciąże prowadził dr kijuć z Jeleniogórskiej. Miałam wszytskie potrzebne badania, jezeli chodzi o badania prenatalne to prywatnie robi najtaniej, ogólnie super lekarz ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
rowniez polecam dr Szemryka z przychodni Nowy Chełm :)
wszyscy polecają tego samego, też do niego chodzę, ale niestety na każdej wizycie ileś czasu spędza w komórce, pisze smsy, w trakcie wizyty... wcześniej chodziłam prywatnie do Mielcarka na sosnkowskiego i nie mam zastrzeżeń, tylko 150 zł za każdą wizytę

Inne tematy z forum Ujeścisko

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...

City House to deweloper którego należy unikać!!! (8 odpowiedzi)

Deweloper nie przestrzega terminów odbioru kilkumiesięczne opóźnienia odbiorów zupełne olewanie...

Wolne Miasto - opinie i oceny (176 odpowiedzi)

Zaletą inwestycji jest lokalizacja niedaleko centrum Gdańska i Al. Armii Krajowej, która łączy...

do góry