Widok
Zdecydowanie polecam Izodent na Puckiej.Dentystka przemiła,uśmiechnięta,potrafi zagadać a nie jak to z tymi doktorzynami byle przyjąć następnego.Teraz już wiem czemu ma opóżnienia.Ceny jak w innych gabinetach a plomby wygłaskane z każdej strony.Jestem pod wrażeniem.No i sprzęcicho super.rentgegen na miejscu.Polecam i mam nadzieję ,że tak będzie.
Już sporo gabinetów odwiedziłam i stwierdzam , źe najlepiej czułam się w
rękach dr Urban.Miła babeczka, konkretna i zdecydowana , a do tego potrafiąca rozstresować każdego zestresowanego pacjenta.Kiedyś szłam do dentysty jak na ścięcie a teraz traktuję to jak normę.Polecam wszystkim boidudkom jak ja.Trzeba dodać , że moje plomby są wogóle niewidoczne, ładne, gładziutkie.dopiero teraz wiem jak zawsze powinny wyglądać plomby.
rękach dr Urban.Miła babeczka, konkretna i zdecydowana , a do tego potrafiąca rozstresować każdego zestresowanego pacjenta.Kiedyś szłam do dentysty jak na ścięcie a teraz traktuję to jak normę.Polecam wszystkim boidudkom jak ja.Trzeba dodać , że moje plomby są wogóle niewidoczne, ładne, gładziutkie.dopiero teraz wiem jak zawsze powinny wyglądać plomby.
Tylko DR URBAN.Nie wiem czy jest typowym stomatologiem dziecięcym , ale napewno przyjmuje dzieciaczki.Dzieci moich sióstr chodzą do niej i nie mogą się nachwalić.Jedna przyjeżdża aż z okolic Lęborka.Dzieciaki przepadają za lekarką.Opowiada im różne śmieszne historyjki i nawiązuje świetny kontakt z dzieckiem i rodzicami.Wszystko tłumaczy .Polecam również dla starszych a to już z własnego doświadczenia chyba już 7 letnego.
Nfz to porażka.Nie ma najmniejszego sensu. Chyba ,że chcesz nosić szybciej protezę.Ja też chodziłem i to regularnie a teraz mam niezłe wraki bo inaczej nazwać się tego nie da.A no i dopłacałem za lepsze plomby.Teraz chodzę raz w miesìącu do prywatnego gabinetu .Na częstsze wizyty nie mogę sobie pozwolić.Ceny jak w nfzecie za dopłatę a o niebo lepiej.Pełna kulturka.Trafiłem z polecenia koło rynku do Izodentu i jest super.Polecam.