Widok
Dobry developer
W mojej ocenie Semeko jest solidną firmą. Mieszkanie otrzymałam w terminie i przez cały czas byłam dobrze obsługiwana. Chcę też pochwalić tego dewelopera za terminowość oddania budynku. Wadą były tylko niewielkie usterki w mieszkaniu, ale i z tym uporali się szybko i sprawnie. U moich sąsiadów był jakiś problem z oknem, ale deweloper szybko zainterweniował u firmy, która wstawiała okna i okno zostało wyregulowane. Klatki schodowe schludne i czyste. Ogólnie Semeko w wśród innych deweloperów działających w obrębie MTK wypada bardzo dobrze, dlatego postanowiłam się tym podzielić.
Moja ocena
Semeko Grupa Inwestycyjna
kategoria: Deweloperzy
obsługa: 6
oferta: 6
jakość: 5
terminowość: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6
semeko usypia czujność klientów na samym początku ale jak mija okres 3 lat to wychodzi wszystko na jaw jest to deweloper budynków na kilka lat bo ok 4 roku sypie się w nich wszystko od dachu po wodę na poziomie -1 co wiąże się z powiększającym się grzybem w mieszkaniach jeżeli ktoś szuka mieszkania na długie lata to niech kieruje się opiniami klientów którzy maja mieszkanie pow. 3 lat bo wtedy pojawia się problem. Semeko w okresie gwarancji dokonuje napraw wiec wydaje się wszystko ok tylko te prace są na krótką metę aby zakryć skutek a nie zabezpieczyć przyczyny występowania