Widok

Dobry fryzjer Ujeścisko, Chełm, Orunia...

Dziewczyny, jak zwykle bez was nie dam rady... nie mieszkam tu długo, wcześniej w innym mieście. Polećcie dobrego fryzjera, który ma fantazje i nie boi się cięć. Nie farbuje włosów więc chodzi tylko o nadanie fajnej fryzurki. Boję się iść do niesprawdzonego więc proszę Help Me.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od paru lat chodziłam do salonu Viva w pasażu chełmskim, ale chyba ostatnio jakość usług baaaardzo tam spadła... Ścinałam ostatnio u nich włosy, poprosiłam o podcięcie grzywki na ukos i aby była dłuższa, bo w takiej czuję się najlepiej. A co fryzjerka zrobiła? Pach na prosto, do połowy czoła! Jak u niej takie ścięcie jest na ukos i "dłuższe", co hoho!
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja ostatnio korzystałam z fryzjera na osiedlu nowy horyzont "Avalon" jestem zadowolona zarówno z farbowania jak i cięcia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up
Korzystałam i mogę polecić: Piękną i Bestię oraz Prestige.

Oto stronki: http://www.salonpib.pl/Kontakt.php
http://dobra-kosmetyczka.pl/kosmetyczki/gdansk/salon-urody-prestige-2.html

Piękna i Bestia ma ciut atrakcyjniejsze ceny.

Dogodny dojazd autobusami 255 i 155
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do P. Beaty do Fryzjerni na starym Chełmie, na ul. Reformanckiej. Jestem zadowolona, choć pewnie ile klientek tyle opinii :)
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja z całego serca mogę polecić salon Plus dla Urody na Orunii ul. Sosnkowskiego vis a vis przychodni Świętokrzyskiej. Chodzę tam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Super są Pani Asia i Monika. Pracują na produktach Loreal ale mają też inne.
image

image

[URL=http://img848.imageshack.us/i/dsc0014h.jpg/]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam p. Angelike... salon fryzur kreatywnych tanio i dobrze :)

na oruni górnej na skrzyzowaniu na lewo, za parkingiem w prawo :) obok pizzeri leone.
image

Jeszcze jakieś opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale gapa ze mnie, odwrotnie napisałam, na skrzyzowaniu w prawo za parkingiem w lewo :P
image

POLECAM fryzjera na CHEŁMIE nie daleko pasażu UL. SZPORA 3
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja osobiście korzystałam z usług w salonie Avalon, włosy farbowane i ścinane miałam ale nie przez właścicielkę Panią Bożenkę tylko przez jej pracownice, i stanowczo odradzam, włosy miałby być ładnie pocieniowane a w rezultacie wyszły jakieś poszarpane i mega nieładne schody, porażka, a tak na marginesie to byłam umówiona do Pani Bożenki za radą forumowiczek, ale kiedy przybyłam do salonu Pani Bożenka musiała jednak gdzieś wyjechać i zostawiłam mnie w "dobrych rękach"... tu jest mój podobny wątek, a więc dalej jestem w punkcie wyjścia i na etapie poszukiwania http://forum.trojmiasto.pl/fryzjer-Gdansk-Polodnie-i-okolice-t223280,1,160.html
imageimage

Fryzjernia na starym Chełmie - ja osobiście nie chodzę do Pani Beaty ale pewne jest że Ona nie boi się ciąć :)
ja od 5 lat chodzę do Marty salon Trendy Gdańsk Główny, fajne, modne, nowoczesne cięcia
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale reklamownia własnych salonów, czemu ten naprawde dobry nie jest reklamowany? Tylko wszystkie inne?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Ujeścisko

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Wiśniowa Aleja (42 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Osiedle Warszawska (7 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...

do góry