Widok

fryzjer Gdańsk Połódnie i okolice ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, od niedawna mieszkam w Gdańsku Łostowice, i jeszcze zbytnio nie orientuję się co i gdzie...moje pytanie jest następujące gdzie tu można znaleźć dobrego i w rozsądnej cenie fryzjera, bo już nie chcę próbować na własnej skórze, raz spróbowałam na ul. Srebrnej, i za balejaż z 2 kolorów i wyrównanie końcówek na średnich włosach zapłaciłam 200 zł więc uważam że dużo...w miejscu poprzednim gdzie mieszkałam na Osowie miałam swojego fryzjera i dojeżdżałam do niego, ale teraz gdy czas ograniczony przy córce, to już nie za bardzo Mi dojeżdżać 20 km...liczę na was dziewczyny ;]
imageimage

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie zauważyłam.. miało być Gdańsk Południe, ale dzięki temu może więcej osób wejdzie i coś podpowie hahahah
imageimage

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skor mieszkasz na łostowicach to spacerkiem na osiedle Chełm masz niedaleko. Ja polecam fryzjerke p. Zanete na ulicy. Szpora,lub na pawilonach ul.cieszyńskiego na dole obok apteki
image
a ja polecam p.Bożenkę na osiedlu Nowy Horyzont (salon Avalon) fajnie strzyże i ceny bardzo rozsądne (jak dzwoniłam pierwszy raz się umówić to po prostu zapytałam ile zapłacę za strzyżenie,bo też nie lubię być niemiło zaskakiwana :-)
hehehe Gdańsk Łostowice to nie jest koło cmentarza Łostowice, tylko koło Zakoniczyna ;]
imageimage

ale często spotykam się z tym że ludzie myślą że to koło cmentarza ;] pewnie gdybym sama tu nie mieszkała, to też bym tak myślała;]...
imageimage

Hehe , większość ludzi mówi właśnie łostowice . No cóż w tym przypadku nie pomogę :P
image
ja tez zdecydowanie polecam pania Bożenke na Nowym Horyzoncie!!!!! ceny naprawde przystepne
image
to ja się chyba zdecyduję na ten Nowy Horyzont, a w którym miejscu ten salon dokładnie jest ?
imageimage

zaraz jak wjezdzasz na Nowy H. to przy biurze sprzedazy mieszkan
image
acha spoko trafię ;] dzięki ;]
imageimage

Ja raz robiłam pasemka w salonie na Pięciu Wzgórzach, na Bergiela 2, salon się nazywa Kaskada. Cena była rozsądna (nie pamiętam dokładnie, ile, ale nie zwaliło mnie z nóg), a pasemka zrobione dobrze (nawet inna fryzjerka chwaliła), ale generalnie salonu nie polecam, chyba że ktoś ma dużo czasu i mocne nerwy - jak się później umówiłam (z dużym wyprzedzeniem) na czesanie ślubne na 8 rano, to o 7.40 dostałam smsa, że z powodu choroby fryzjerki muszą moją wizytę odwołać...
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

http://forum.trojmiasto.pl/Szkoda-ze-ten-dzien-tak-szybko-minal-t171212,1,11.html
tam na Pięciu Wzgórzach był mój mąż i też mi mówił właśnie o tym salonie;] jak narazie umówiłam się na poniedziałek do tego salonu na Nowym Horyzoncie do tej polecanej Pani Bożenki zobaczymy, a jak będzie nie ok. to później skorzystam z tego salonu Kaskada, dziękuję dziewczyny za pomoc ;]
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

do góry