Widok
po raz kolejny polecam ALEX na Roszczynialskiego, P. Kasia jest super he he i mają przyzwoite ceny, ja już u nich robiłam chyba wszystko
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
a czy któraś z Was chodzi do Marka? http://fryzjer-rumia.pl/
jeżeli jeszcze ktoś to czyta to ja długo szukałam i zaliczyłam m.in. "u Wioli" na dąbrowskiego - dramat fryzjerka, natomiast dość dobra jest tam dziewczyna od paznokci.
Sama Pani Wiola czyli owa nieszczęsna fryzjerka jak bylam tam na pazurkach (chwała bogu fryzjerka nie miała czasu w ten dzień) byłam świadkiem jak ścinała pewną klientkę, starsza Pani pod koniec strzyżenia byla tak zbulwersowana że aż głupio było tam siedzieć... w połowie strzyżenia już powiedziała że nie chce tak krótko, a ta dalej swoje... pod koniec efekt żalosny... zaczeła jej prostować prostownicą grzywkę (wcześniej jej trwałą robiła!!!) by nieco wydłużyć włosy... ehhhh ja bym nie zapłaciła...!!! także nie polecam...
Sama Pani Wiola czyli owa nieszczęsna fryzjerka jak bylam tam na pazurkach (chwała bogu fryzjerka nie miała czasu w ten dzień) byłam świadkiem jak ścinała pewną klientkę, starsza Pani pod koniec strzyżenia byla tak zbulwersowana że aż głupio było tam siedzieć... w połowie strzyżenia już powiedziała że nie chce tak krótko, a ta dalej swoje... pod koniec efekt żalosny... zaczeła jej prostować prostownicą grzywkę (wcześniej jej trwałą robiła!!!) by nieco wydłużyć włosy... ehhhh ja bym nie zapłaciła...!!! także nie polecam...
aha ale miałam przekazać pozytywną opinię o salonie więc zrezygnowana i zdegustowana poszłam najbliżej jak miałam domu więc na towarową koło żabki i odido, nie pamiętam jak się salonik nazywa, ale balejaż dziewczyna zrobiła mi pierwsza liga okrętowa!!! bez strzyżenia byłam więc nie mogę się wypowiedzieć, ale tam jest tylko jedna fryzjerka i jak dla mnie wto wiem że na koloryzację tam wrócę:-)
na pierwszy rzut oka dziewczyna nie wygląda na sympatyczną, ale pozory mylą:-) niestety nie pamiętam jak miala na imię...
na pierwszy rzut oka dziewczyna nie wygląda na sympatyczną, ale pozory mylą:-) niestety nie pamiętam jak miala na imię...