Widok

Dobry fryzjer rumia-poszukuje :)

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
witam!
poszukuje jakiegos fajnego fryzjera z rumi :)
kogo polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po raz kolejny polecam ALEX na Roszczynialskiego, P. Kasia jest super he he i mają przyzwoite ceny, ja już u nich robiłam chyba wszystko
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jaki adres dokladnie?
a ile za strzyzenie biora?
a czy któraś z Was chodzi do Marka? http://fryzjer-rumia.pl/
no teraz wlasnie czytam o tym U marka i opinie fajne ma
to mój znajomy - ale nie znam Go jako fryzjera ;) dlatego jestem ciekawa opinii :)
opinie ma niezle jak tak patrzalam w necie :)
tylko nie wiem jakie ceny..
kiedyś były ceny na stronie - i były ok - przynajmniej porównując do gdańskich ;)

nie wiem jak teraz :P
Monikę :) ceny spoko adres zaraz znajde ale przy tej głównej ulicy po prawej
image
Monia Wójcik na ul. Dąbrowskiego 27 koło drogerii ASTER.
601-286-016
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinie ma dobre ale u samych facetów bo on ich tylko przyjmuje. Bylam na farbowaniu i słabo doradzać dziewczyna potrafiła.
ja rozniez polecam! potrafila mi uratowac blond wloski zniszczone samodzielnym rozjasnianiem z czarnych - efekt - piekne i blyszczace naturalnie wygladajace blond wloski
Teraz salon nazywa się "KASIA" , potwierdzam, że P. Kasia jest super.
Można też zamówić odlotowy Makijaż.
Ja osobiście polecam ten nowy salon w Rumi na Piłsudskiego . Fajna miła atmosfera ceny przystępne salon bardzo elegancki i przestronny i naprawdę potrafią doradzić. Byłam u p. Ani i jestem bardzo zadowolona. Salon nazywa się BEI CAPELLI
jeżeli jeszcze ktoś to czyta to ja długo szukałam i zaliczyłam m.in. "u Wioli" na dąbrowskiego - dramat fryzjerka, natomiast dość dobra jest tam dziewczyna od paznokci.
Sama Pani Wiola czyli owa nieszczęsna fryzjerka jak bylam tam na pazurkach (chwała bogu fryzjerka nie miała czasu w ten dzień) byłam świadkiem jak ścinała pewną klientkę, starsza Pani pod koniec strzyżenia byla tak zbulwersowana że aż głupio było tam siedzieć... w połowie strzyżenia już powiedziała że nie chce tak krótko, a ta dalej swoje... pod koniec efekt żalosny... zaczeła jej prostować prostownicą grzywkę (wcześniej jej trwałą robiła!!!) by nieco wydłużyć włosy... ehhhh ja bym nie zapłaciła...!!! także nie polecam...
aha ale miałam przekazać pozytywną opinię o salonie więc zrezygnowana i zdegustowana poszłam najbliżej jak miałam domu więc na towarową koło żabki i odido, nie pamiętam jak się salonik nazywa, ale balejaż dziewczyna zrobiła mi pierwsza liga okrętowa!!! bez strzyżenia byłam więc nie mogę się wypowiedzieć, ale tam jest tylko jedna fryzjerka i jak dla mnie wto wiem że na koloryzację tam wrócę:-)

na pierwszy rzut oka dziewczyna nie wygląda na sympatyczną, ale pozory mylą:-) niestety nie pamiętam jak miala na imię...
Witam, polecam Panią Kasię z zakładu ALEX na ul. Roszczynialskiego w Rumii. Super profesjonalistka i przystępne ceny.
Czy mógłby ktoś podać aktualny nr telefonu do salonu Alex/ Kasia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja korzystam z Glamur, który się mieści w Rumi przy ul.Krótkiej, nie pamiętam numeru ale jest to jedyny na ulicy więc trudno przeoczyć. Pani Ania jest naprawdę rewelacyjna. Polecam ją bo długo szukałam fryzjerki
z takim doświadczeniem.

Inne tematy z forum Rumia

Formeli 17 (70 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...

Locus (7 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry