Widok

Dobry gastrolog - nietypowy przypadek + kolonoskopia + gastroskopia

Jakiego dobrego gastrologa dla dorosłych możecie polecić? Chodzi o dość nietypowa przypadlosc i choć trochę udało się już stwierdzić, to nie do końca wpisuje się do w klasyczne objawy. Leczylem się w innym miescie, a teraz znow mieszkam w Trojmiescie i musze kogos znaleźć, kogos cierpliwego i nie podchodzącego do pacjenta wg klasycznych standardow.

Byloby najlepiej gdyby w tym samym miejscu można było tez od razu wykonać kolonoskopie i gastroskopie.

Raczej nastawiam się na prywatna sluzbe zdrowia i dobra jakość usług.

Tu na grupie kilka razy przewinelo się nazwisko dr Wagner. Czy ten lekarz przyjmowal wiele lat temu w Gdyni w Spoldzielni Lekarskiej? Bo cos mi mowi to nazwisko, ale jeśli to ten lekarz to niestety ja miałem bardzo negatywne odczucia po wizycie (przede wszystkim trwala może 3 minuty), choć nie jestem pewien po wielu latach....

Pojawilo się tez nazwisko dr Brodzickiego, ale on chyba zajmuje się tylko dziecmi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prof.Dobosz - jest drogi, ale dobry. Na miejscu robią obydwa badania.
Wejdż na klinika Dobosz i znajdziesz namiary, to jest we Wrzeszczu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wlasnie czytałem opinie o profesorze w necie i sa podzielone. Niektorzy pacjenci narzekają, ze profesor poswiecil im bardzo mało czasu i praktycznie odeslal z kwitkiem.

Choc jak patrzyłem na strone wspomnianej kliniki to przyjmuje tam więcej lekarzy. Może ktorys z nich bylby wart polecenia?
z tego co się orientuję wszyscy pracują w dawnym wojewódzkim i myślę że prof. wybrał sobie odpowiednią kadrę.
Prof. jest drogi (22ozł konsultacja) i być może że niektórzy poczuli się nieco zawiedzeni że za mało uwagi im poświęcił płacąc te pieniądze. Z jego porad korzystała moja rodzina i powiem tak na początku też tak zawiesiłam się w powietrzu, ale jak przyszło do konkretnego działania nie miałam żadnych zastrzeżeń. Prof. jest dobrym chirurgiem. Nie wiem jakie schorzenia masz jeśli nie chirurgiczne to można do pozostałych równie śmiało iść, są tańsi lub szukać innych lekarzy.
Problem, ze tak do końca nie wiadomo co powoduje moje problemy. Bo to co znaleziono na pewno nie jest chirurgiczne, ale z drugiej strony nie powinno dawac takich objawow, jakie mam.

Ktos jeszcze dodalby jakiegos gastrologa wartego polecenia (i robiącego na miejscu gastro- i kolonoskopie)?
polecam profesora Dobosza

Inne tematy z forum Zdrowie

Gadżety erotyczne dla kobiet (6 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

Mam problem z penisem. Nie staje (6 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

do góry