Widok

Dobry ginekolog ale w miarę tani...

Drogie Panie,
czy znacie jakiegoś ginekologa (najlepiej kobietę) na terenie Trójmiasta, który jest porządnym lekarzem, ale nie zedrze ze mnie za dużo? Chodzi mi tylko o przepisanie antykoncepcji, a ostatnio jak byłam u mojej pani doktor, to skasowała mnie 120zł za 5 minut wizyty, która polegała na wypisaniu recepty... Pomóżcie, bo nie jestem z Trójmiasta i się nie znam. A w mojej miejscowości ginekolodzy to albo moi znajomi, albo partacze:/
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr agata Grzybowska przyjmuje w Gdyni prywatnie, Przychodnia Dąbrowa-Dąbrówka, usg+wizyta 80 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam dr Szerle-przyjmuje w Clinica-Medica Gdyni-wizyta 80zł-ale warto-gdyz jest naprawde dobrym lekarzem-bardzo dokladny i szczegolowy.
image
Wizyta u dr Szerle w Clinica Medica kosztuje obecnie 100 zł, usg dopochwowe 60 zł, cytologia 30 zł.
hm ja bylam u niego 18 sierpnia 2010 i wizyta nadal 80zł byla, z cytologia wyszlo 110zł
dr Elghaba przyjmuje na nfz w przychodni na świętokrzyskiej. jest miła, delikatna i wg mnie b dobry fachowiec :)
Byłam u dr Elghaba ok 2 tygodni temu moja najgorsza w życiu wizyta była nie delikatna i podczas badania cały casz się śmiała, nie wiem dlaczego; ogólnie wredna, opryskiwa i nie kompetentna. Badam się regularnie od 5 lat niestety z uwagi na przeprowadzkę musiałam zmienić lekarza i nigdy nie miałam tak bolesnego badania w ogóle nie były bolesne natomiast po wizycia u pani dr wyszlam z gabinetu i się poplakalam! dosłownie nie mogłam iść bo bolało mnie krocze :(
Polecam dr Legan, invicta. Co prawda za wizyte życzą sobie 100 zł, poszłam bo zalezało mi na recepcie ale przy okazji się przebadałam. Stwierdziłam że jak juz płace to niech mnie zbada ;) Recepte dostałam od razu na 6 opakowań, na cytologie i próbę wątrobową umówiłam się do niej już na kasę chorych i nie zapłaciłam nic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z utrzymaniem erekcji (215 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Brak seksu w udanym związku (9 odpowiedzi)

Mamy z partnerem ogromny problem. Mimo tego że jesteśmy ze sobą blisko, że w związku jest miłość...

do góry