Widok
Dobry ginekolog ale w miarę tani...
Drogie Panie,
czy znacie jakiegoś ginekologa (najlepiej kobietę) na terenie Trójmiasta, który jest porządnym lekarzem, ale nie zedrze ze mnie za dużo? Chodzi mi tylko o przepisanie antykoncepcji, a ostatnio jak byłam u mojej pani doktor, to skasowała mnie 120zł za 5 minut wizyty, która polegała na wypisaniu recepty... Pomóżcie, bo nie jestem z Trójmiasta i się nie znam. A w mojej miejscowości ginekolodzy to albo moi znajomi, albo partacze:/
Pozdrawiam:)
czy znacie jakiegoś ginekologa (najlepiej kobietę) na terenie Trójmiasta, który jest porządnym lekarzem, ale nie zedrze ze mnie za dużo? Chodzi mi tylko o przepisanie antykoncepcji, a ostatnio jak byłam u mojej pani doktor, to skasowała mnie 120zł za 5 minut wizyty, która polegała na wypisaniu recepty... Pomóżcie, bo nie jestem z Trójmiasta i się nie znam. A w mojej miejscowości ginekolodzy to albo moi znajomi, albo partacze:/
Pozdrawiam:)
Byłam u dr Elghaba ok 2 tygodni temu moja najgorsza w życiu wizyta była nie delikatna i podczas badania cały casz się śmiała, nie wiem dlaczego; ogólnie wredna, opryskiwa i nie kompetentna. Badam się regularnie od 5 lat niestety z uwagi na przeprowadzkę musiałam zmienić lekarza i nigdy nie miałam tak bolesnego badania w ogóle nie były bolesne natomiast po wizycia u pani dr wyszlam z gabinetu i się poplakalam! dosłownie nie mogłam iść bo bolało mnie krocze :(
Polecam dr Legan, invicta. Co prawda za wizyte życzą sobie 100 zł, poszłam bo zalezało mi na recepcie ale przy okazji się przebadałam. Stwierdziłam że jak juz płace to niech mnie zbada ;) Recepte dostałam od razu na 6 opakowań, na cytologie i próbę wątrobową umówiłam się do niej już na kasę chorych i nie zapłaciłam nic.