Widok

Dobry ginekolog!

Ginekolodzy Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny.

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge powiedzieć wszystko co najgorsze. Zaniedbanie totoalne bagatelizowanie powagi sytuacji na siłe poród naturalny bo statystyki trzeba zwiekszac. Trafilam na kliniczna bo ucieklam z woj od Doktora gdyby nie to dzisiaj nie zylo by moje dziecko ktore cudem wyratowali cesarka w ostatnich minutach w niedziele a doktor planowal porod natrulany z oksy w 35 tyg gratulacje. pukali się w głowę, wszyscy przyjaciele ginekoldzy i ja sama... za dlugo zwleka z cesarkami a czasem moze byc za pozno..... .
Bardzo bardzo bardzo polecam panią doktor Agnieszkę Kowalewską-Włas. Tylko, że ona teraz chyba w Gdyni przyjmuje, ale warto!
Pani Eliza to bardzo fajna lekarka. Wizyta przebiega w przyjacielskiej atmosferze i w końcu pozbyłam się traumy badania. Szczerze pomecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Potwierdzam, jestem zachwycona wizytą u dr E. Przybylskiej. Pani Doktor poświęca pacjentce tyle czasu ile potrzeba, wszystko wytłumaczy, podniesie na duchu a to wszystko w przyjacielskiej atmosferze. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Starogardzie jest dobry lekarz - Dawicki. Prowadził moją ciążę i nie było żadnych problemów. Bardzo konkretny ale też pomocny.

również polecam, moją ciąże przeprowadził znakomicie, nie czułam żadnego stresum stosowałam się do zaleceń i mamy śliczną i zdrową córkę :)

Niestety, ja nie mogę się z tą opinią zgodzić. Bardzo nie lubię pisać negatywnych opinii, jednak uważam, że przed takimi lekarzami należy ostrzegać. Podczas zwykłej, cyklicznej cytologii, przeprowadzonej w ciemnym gabinecie, Pani doktor "oceniła", że mam bardzo dużą nadżerkę. Zrobiła przy tym taką minę, że się naprawdę przestraszyłam. Wyniki miały być po 2-3 tygodniach, ja przez ten czas nie mogłam jeść i niewiele spałam. Po odebraniu wyników okazało się, że... wszystko jest w jak największym porządku, nie ma nawet śladu żadnej nadżerki. Nie znajduję słów usprawiedliwienia dla zachowania Pani doktor - dlaczego, w jakim celu praktykuje straszenie pacjentek?
Jeszcze jeden zarzut - następnego dnia po badaniu zaczęłam mieć objawy zakażenia grzybicznego. Pierwszy raz od bardzo dawna, ponieważ dbam o prawidłową higienę. Mam zatem podstawy by uważać, że zostałam zarażona w gabinecie, podczas badania. Nigdy więcej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sporo osób z 3miasta wybiera doktora Dawickiego i wolą jechać do Starogardu. Ja na doktora Dawickiego trafiłam dzięki koleżance z pracy, bo on prowadził jej ciążę. Z mężem staraliśmy się długo o dziecko i jak już się udało to większość lekarzy mówiła, że ciężko będzie donosić ciążę, ale Pan Doktor Dawicki poprowadził ją wg mnie najlepiej jak się dało. Córeczka już ma dwa lata i wszystko jest w porządku. Co do samych wizyt bardzo konkretne. Pozdrawiam, Anna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Warto zaznaczyć że dr Marek Dawicki przyjmuje też w Invicta w Gdańsku w CH Madison na NFZ. Prowadze u niego ciąże i jestem bardzo zadowolona!!!!

Tak tak, też tam byłam. Lekarz baaardzo w porządku. Widać że nie gwiazdorzy tylko rzeczywiście pomaga pacjentkom, a do tego jest bardzo miły, uprzejmy ale przede wszystkim konkretny.

Dr Dawicki to najlepszy specjalista. Na wszystkie pytania otrzymałam odpowiedz, lekarz bardzo kompetentny. Badanie przeprowadzone w miłej atmosferze.

Zgadzam się, doktor Dawicki jest zdecydowanie godny polecenia. Prowadził moją ciążę i byłam od początku spokojna, ponieważ wiedziałam że wszystko będzie w porządku.

Ja mogę polecić Gabinet Ginekologiczny Witkowski ginekolog. Świetny specjalista z dobrym podejściem do swoich pacjentek.

ja chodzilam dlugie lata do Bierżyńskiego, nie wiem jak teraz przyjmuje ale to mozna wziac zadzwonic

Nadzerka to nadzerka większość kobiet ją ma ważne żeby nie było raka. chyba dobrze że ktoś Ci o tym powiedział. A czepianie się min .. Serio?? A z tym grzybem to jakaś kpina chyba to jakiś pochwojad mutant skoro tak szybko po badaniu się uaktywnił
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Przecież pani wyraźnie napisała, że wyniki badania cytologicznego przeprowadzonego w tym dniu miała czyste, więc nie ma żadnej nadżerki - to po co doktorka podczas pobrania jej wmówiła, że coś widzi? Żeby nastraszyć pacjentkę?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również nie mam niestety zbyt miłych wspomnień jeśli chodzi o wizytę u pani doktor Elizy Przybylskiej. Odreagowywanie na pacjentkach swojego złego samopoczucia jest skrajnie nieprofesjonalną postawą. A z tym niestety się spotkałam. Pani doktor Przybylska jest bardzo humorzasta, niecierpliwi się bez powodu, poza tym jest nie delikatna w trakcie badania - traktuje pacjentki bardzo taśmowo, byle szybko i następna proszę. Jak masz jakiekolwiek pytania to jest przewracanie oczami i niegrzeczny ton głosu. A przecież jako pacjentka nie musisz wszystkiego rozumieć czy wiedzieć i wydawało mi się, że m.in. lekarz jest taką osobą, której można zapytać. Niestety nie dr Przybylska, dla tej pani zadawanie pytań jest chyba tylko marnowaniem jej cennego czasu... Żenada.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Starogardzie Gdańskim przyjmuje doktor Dawicki i jego mogę polecić. Świetny specjalista!

W Gdańsku nie wiem akurat, bo ja za namową siostry poszłam do doktora Dawickiego w Starogardzie. Ma on bardzo dobre opinie. Bardzo kompetentny i budzący zaufanie lekarz. Pełen profesjonalizm. Prowadził moją ciążę i też nie było żadnych problemów.

Zgadzam się, doktor Dawicki jest bardzo dobrym lekarzem. Ja nawet teraz mieszkając w Trójmieście, chodzę na kontrole właśnie do niego.
do góry