Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Katarzyna GW - ocena Serdecznie polecam Panią doktor, która ogromnie mi pomogła w bardzo trudnym...
~Katarzyna GW
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 21 października 2024

Anna - ocena Polecam niezmiennie
~Anna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 października 2024

Agnieszka Pruszcz Gdański - ocena 12 lat temu od dr Agnieszki Kowalewskiej dostałam drugie życie. Dzięki...
~Agnieszka Pruszcz Gdański
-

dodano: 1 października 2024

Agnieszka Pruszcz Gdański - ocena 12 lat temu od dr Agnieszki Kowalewskiej dostałam drugie życie. Dzięki...
~Agnieszka Pruszcz Gdański
-

dodano: 1 października 2024

Dobry ginekolog! Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet...
~Mama
172

dodano: 6 stycznia 2007

Joanna Iwańczuk - ocena Polecam Panią Doktor! Trafiłam do Pani Doktor już w bardzo zaawansowanej...
~Joanna Iwańczuk
-

dodano: 25 września 2024

Martyna - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor. Nie spotkałam wcześniej...
~Martyna
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 11 września 2024

Karolina - ocena Rewelacja ! Opieka podczas ciąży na najwyższym poziomie. W czasie wizyt...
~Karolina
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 sierpnia 2024

Anna - ocena Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami z wizyty u najgorszego...
~Anna
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 31 lipca 2024

B - ocena Nie polecam i odradzam każdemu. Lekarz beznadziejny arogancka wulgarna do...
~B
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 30 czerwca 2024

ocena Nie polecam. Byłam już u kilku ginekologów, żaden nie był takim rzeźnikiem,...
~karolina
-

dodano: 25 czerwca 2024

G - ocena Nie polecam zakładania wkładki antykoncepcyjnej u tego lekarza, wprowadza w...
~G
-

dodano: 23 czerwca 2024

EKK - ocena Polecam Dr Januszewską. Doktor jest bardzo miła z dużym doświadczeniem, za...
~EKK
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 10 czerwca 2024

Małgorzata Łagowska - ocena Pani doktor Janina Klimaszewska-Ratnicka jest super specjalistką ginekologiem...
~Małgorzata Łagowska
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 12 kwietnia 2024

AMP - ocena Pani Doktor prowadziła moje obie ciąże. Jednak ostatnia ciąża była trudna z...
~AMP
-

dodano: 4 kwietnia 2024

kaka - ocena bolesne badanie, niemiła atmosfera, brak wyjaśnień. bez odpowiedzi na...
~kaka
-

dodano: 4 kwietnia 2024

M - ocena Przemiła, bardzo konkretna Pani Doktor, delikatna, nie "znęca się" nad...
~M
-

dodano: 28 marca 2024

Agata - ocena Wizyta w Centrum MAM to była czysta przyjemność. Pani Doktor była bardzo...
~Agata
-

Emilia - ocena Korzystałam z usług kliniki w zakresie ginekologii estetycznej. Bardzo...
~Emilia
-

Anna em - ocena Wykwalifikowa kadra personelu, wysoka jakość świadczonych usług. Jestem...
~Anna em
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2414

1873

wątków

do góry