Widok

Dobry ginekolog!

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny.

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja z całego serca odradzam doktora Bierżyńskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest to jeden z tych lekarzy,którym pacjentka jest całkiem obojętna.duzo moich koleżanek do niego trafiła i każda zrezygnowała tak jak i ja.gubi sie w badaniach,w trakcie wizyty co chwile wychodzi,odbiera telefony i wiecznie zapomina o zlecaniu badań!!!!dopiero jak sie samemu upomnisz to nagle sobie przypomina ze trzeba je wykonać.a jeśli chodzi o różnego rodzaju prześwietlenia w ciąży np.zęba to odrazu pisze skieriowanie twierdząc ze nie ma sie czym przejmować...naprawde nie polecam!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam! poszukuje ginekologa który przyjmuje na kase chorych najlepiej w Gdyni.Potrzebuję receptę i chciałabym namiary na lekarza który nie sprawialby z tym kłopotu.proszę o szybką odpowiedz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jestem w stanie polecić doktor Makowską z Luxmedu, powody podałam w innym wątku i z całego serca odradzić doktora Szymulę. Wizyta u niego to trauma. Podaję link do forum o tym lekarzu, gdzie wiele kobiet zamieściło opinie, z którymi muszę się zgodzić. Swojej historii opowiadać nie będę, napiszę tylko tyle - jedna wizyta - człowiek arogancki i chamski, obraził mnie i przekroczył granice dobrego tonu. kolejna wizyta - zachowywał się jak idealny lekarz.Jest kompletnie niezrównoważony w moim odczuciu, nie warto ryzykować takiego przeżycia. Można zrazić się do ginekologów na całe życie

http://www.znanylekarz.pl/lekarz-27169-jaroslaw-szymula-ginekolog-endokrynolog-gdansk-1.php
polecam pania dr Sylwie Łapińską-Szumczyk, przyjmuje prywatnie w Sweesmedzie i gdzies w Olwie jeszcze... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Fiutowski - polecam
dane znajdziesz na forum, jak i na googlach
papilio1@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
POlecam dr Klasę - Mazurkiewicz jest bardzo db połoznikiem. Też trafilam do niej z polecenia. Przyjmuje w Swissmedzie w Gdańsku prywatnie i podobno na NFZ na Chełmie. Rekomenduję wizytę u dr szczególnie dziewczynom, które jeszcze nie miały do czynienia z ginekologiem. Ja byłam u dr Klasy na swojej pierwszej wizycie i chodze do niej caly czas
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
akurat odn dr Klasy-Mazurkiewicz czytałam kompletnie sprzeczne opinie..jedne kobiety polecają - drugie-wprost odwrotnie... to dosć ciekawe....
to podobnie jak z dr Kardzis. Znam kobiety, ktorze bardzo ja chwala, chodza do niej od lat i sa zadowolone, dzieki temu do niej trafilam i nigdy w zyciu tam wiecej nie pojde.
Czasami mamy zupelnie odmienne odczucia co do roznych ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
świetna jest dr Janina Ratnicka-Klimaszewska,- ginekolog-endokrynolog-położnik. leczę sie u niej ok 2 lata a mój stan zdrowia znacznie się polepszył, przymuje prywatnie we wrzesczu na grunwaldziej na przeciwko top meble / biedronka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Fiutowski. W 100% polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dr Wszelaki-Lass. Przyjmuje na Grunwaldzkiej w Gdańsku Wrzeszczu koło manhattanu
A ja zupełnie odradzam panią doktor Makowską z Luxmedu. Uważa, że dwoje dzieci to już maks i nie na miejscu jest mieć więcej. Jest niesympatyczna. Na pytanie o antykoncepcje odpowiedziała: "to jakie tabletki mam pani zapisać"?
Polecam w gdyni dr.K. Maciejewski- fachowy i dokładny , stanowczo odradzam dr. Grzybowska- baba przodujacego łożyska nie umie zobaczyć na usg i wmawia,że krwawienia w ciązy sa normalne.
no to i ja polecę swoją lekarkę :)

Dr Karina Kulikowska-Ciecieląg :) przyjmuje w swoim własnym gabinecie na Zaspie(Pilotów) oraz w Endomedzie :)
Przesympatyczna, traktuje pacjentki "osobowo" - a nie jako panie x :) prowadzi moją ciążę :)

http://www.karinakulikowska-ciecielag.ginweb.pl/index.htm
http://www.trojmiasto.pl/dr-Karina-Kulikowska-Ciecielag-o29408.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo polecm dr Ewę Wszelaki-Lass, jest to przesympatyczna starsza pani doktor, z ogromnym doświadczeniem (wcześniej przez bardzo wiele lat pracowała na Klinicznej). Ciepła, serdeczna, uśmiechnięta i słuchająca. Przyjmuje w prywatnej przychodni na grunwaldzkiej (między jaśkową a sobótki w połowie wysokości). Cudowny lekarz, takich naprawdę jest już niewielu.
najlepszy ginekolog to dr. Januszewska
byłam u niej kilka dni temu w przychodzni na Ujeścisku - nogdy wcześniej nie spotkałam się z taką profesjonalistką

Pani doktor rewelacyjna, wszytskim polecam
!
jest delikatna, potrafi doradzić i wydaje słuszne opinie

po dłuzszej przerwie chciałam wrócić po tabletki antykoncepcyjne - brałam Yasminelle i byłam z nich zadowolona

Pani Januszewska jest pierwszą panią dr. która kazała wykonać próbę wątrobową i krzepnięcia kwri - nikt wczesniej nie zalecił takiego badania!

super - bardzo dziękuję za rzetelność - POLECAM WSZYSTKIM PANIOM!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wlasnie mialam operacje usuniecia potworniaka. Jako specjalistow polecam:
dr Piotr Mielcarek www.intermed.home.pl
dr Dariusz Wydra (obecnie ordynator ginekologii onkologicznej na Kliniecznej) przyjmuje w Madisonie
Wiecej nazwisk nei znam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Janina Ratnicka-Klimaszewska - ginekolog-endokrynolog

i Tadeusz Szeleziński (szpital Zaspa) ginekolog-polożnik-przyjmuje w sopocie
A ja polecam Pana Piotra Bereśniewicza- ginekolog-położnik. Przyjmuje od niedawna w nowym gabinecie na Al. Gen. Hallera w Gdańsku i co najwazniejsze można sie umowić dzwoniąc bezpośrednio na komórkę 602472527. Sympatyczny, rzeczowy człowiek i świetny specjalista.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
witam, a ja mam ciagle ten sam problem, nadal poszukuje dobrego prywatnego ginekologa-kobiete w Gdansku do prowadzenia ciązy, jak na razie trafiam na swietnych ale biorą 150 zł za wizyte z usg a stracilam płynnosc finansowa i nie moge sobie na taka sume juz pozwolic :/ wiem ze są super lekarze za 80-100 zł z usg! moze polecicie kogos? morena, wrzeszcz, chełm... wiem ze bylo mnostwo wątkow o lekarzach ale ja pytam konkretnie o cene wizyty ... a w przychodniach gdanskich trudno trafic na kobiete-polecanego lekarza - nie czytalam na forum o takim. bardzo prosze o porady,
do góry