Widok

Dobry ginekolog w Trójmieście?

Witam,
nie znam Trójmiasta. Poszukukuję dobrego prywatnego gabinetu ginekologicznego.
Mam nadzieję, że możecie mi kogoś polecić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
POlecam dr Andrzeja Zinkiewicza. Przyjmuje w prywatnej przychodni Endo-med na Żabiance.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do wyboru do koloru
http://katalog.trojmiasto.pl/zdrowie_i_medycyna/ginekolodzy/
Ja z kolei poleciłabym lekarza który obecnie prowadzi moją ciążę (wcześniej poleciła mi go kuzynka) -dr Kariona Kulikowska. Przyjmuje w prywatnej przychodni ENDOMED na Żabiance ( przy SKM) w czwartki:-)

image
image
mysle, ze warto sprobowac paru
najlepszy jest od lat jednak emmerich
ale idzie sie do niego jak sie ma wiekszy problem
albo ma sie na wizyte wiecej pieniedzy niz u pierwszego lepszego

pozdrawiam
jurek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w dalszym ciągu jesteś zadowolona z tej lekarki?

ja trafiłam do niej przez przypadek (chodzę do Endomedu, a mojej ginekolog akurat nie ma przez 2 tygodnie) :)
i zastanawiam się czy nie zostać jej pacjentką na stałe :) żeby poprowadziła moją ciążę :)

wrażenia po pierwszej wizycie - bardzo sympatyczna, kontaktowa, ciepła babka :)
AgusiGda jesteś w ciąży ?
yes :)
INVICTA
W centrum Madison w gdansku przy ul.Rajskiej. pozdrawiam

sylwiaa
Ja polecam Dr.Mincewicz-Narloch z MedCare we wrzeszczu.......chodze do niej od dość dawna....jest bardzo dobrym lekarzem i bardzo swojską, normalną i miłą kobietą...lubi pożartować:).......Polecam naprawdę miło i fachowo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam dr Małgorzatę Tomczyk- Małyjasik !!!

Chodzę do niej od kilku lat .... tak samo jak moja mama oraz siostra, którą Pani doktor przeprowadziła przez ciążę zagrożoną .... wszystko skończyło się pomyślnie :)

Pani doktor przyjmuje w Centrum Medycznym Medycyny Rodzinnej na Przymorzu http://www.medycynarodzinna.pl/artykul.php?id=123&cat=1

Ma również swój gabinet w Gdynii :

Możesz poczytać opinie :

http://www.trojmiasto.pl/Ginekolog-M-Tomczyk-Malyjasiak-o18953.html#wyniki

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja średnio. Twarz bez wyrazu przez każdą z kilkunastu wizyt. Najkrócej jak się da. Owszem, odpowie na każde pytanie, maxymalnie zwięźle jak się da. Gdy przytyłam 10 kilo po tabletkach, 3 razy zmieniałyśmy tabletki. Nic nie pomagało i nic więcej nie mówiła. 3 zdania i już nie pamiętam dokładnie 60/80 zł. Kurka. Przestałam do niej chodzić, bo to bez sensu było. Gdy jej sygnalizowałam, że waga mi rośnie, nie informowała mnie wystarczająco. Sorry, ale taka prawda. Teraz nadwagę mam 2 razy taką jak poprzednio. Nie dowiedziałam się od niej nic poza tym, co już wiedziałam.

PS na pewno najgorszą lekarką nie jest. Ma dobry, nowoczesny sprzęt. Nie jest żadną moralizatorką. Sądzę, że jeśli się ją poprosi o usg tak po prostu, zrobi je. Jest komunikatywna. Wydaje się, że wie, co robi. Po prostu ze mną nie wyszło.
Polecam dr Czupryńską, przyjmuje w przychodni studenckej we Wrzeszczu (nie trzeba być studentem żeby się do niej zapisać) ale ma też prywatny gabinet
Bardzo prosze o opinie na temat ginekologa dr O.Gilisa
Dziewczyny, czuję potrzebę zrobienia małej antyreklamy, żeby was przestrzec przed ginekologiem który przyjmuje w Hipokratesie na Niedzwiedniku- Dr Skrzypiec, gorąco nie polecam!
Po prywatnej wizycie byłam u niego ostatnio na NFZ, był otwarcie obrażony że nie może na mnie zarobić stówy!!! nawet nie próbował sie z tym nie afiszować. Żadnego wywiadu, zero poradnictwa, odburkiwanie na każde pytanie pacjenta....jedna wielka łaska i traktowanie jak g....

Rozumiem, że każdy orze jak może ale minimum klasy u specjalisty to podstawa.

Uważajcie dziewczyny,
pozdrawiam
ja polecam doktor Żmudzińska z Invicty. Jest super, nie wprowadza paniki, a poza tym do niej zawsze są kolejki, co potwierdza, że jest super. Mówię Wam warto poczekać nawet w kolejce!
ja tam bylam w invicta a mezczyzny ;) bo jakos do kobiet nie lubie chodzic. poki co tylko raz bylam bo tez zmienialam lekarza. jak sie zapisujesz prywantnie to praktycznie nie musisz prawie wogole czekac w kolejce. fajne miejsce ta klinika bo maja labolatorium i wszystko robia na miejscu.
Zgadzam sie w 100%. Ja również mam bardzo dobre wrażenia po wizycie w Invicta, kiedy byłam w 3mieście. Trafiłam tam na jakiegoś starszego troche łysawego doktora (niestety nie pamiętam imienia) i ogólnie nie było to spławianie, spokojnie zadawał pytania i wysłuchał odpowiedzi. Później zapisał mnie tabletki, które mnie pomogły
byłam w Invicta...

zapłaciłam za wizytę 100 zł, chciałam się dowiedzieć jak najwięcej o antykoncepcji bo zamierzam się tak zabezpieczać..

w korytarzu duchota i ścisk..lekarz przyjmuje pacjentów po 5 min i jest nerwowo w kolejce..
zupełnie jak na nfz!!! wiec po co płacić!??

jestem oburzona bo straciłam tyle pieniędzy by zaznaczył mi całą listę badań które mam zrobić (suma ok. 400zł) przed rozpocząciem antykoncepcji...i na moje pytania zbywał mnie i powiedział że po zrobieniu badań dowiem się więcej -_-
Popieram. Swietna babka, z reszta jak cala ekipa, z ktora mialam do czynienia w invikcie. Kolejki tam nie sa wcale wielkie w porownaniu z innymi szpitalami. Widac, że dbają oni o swoich pacjentów i najczęściej umawiaja ich na godziny, aby nie trzeba bylo tracic cennehgo czasu. Oby tak wygladalo wszedzie!
INVICTA na Rajskiej rzeczywiście godna polecenia. Mają swoje laboratoria, wszystko przebiega sprawnie i zaplecze lekarzy też bardzo dobre. Polecam! Specjalizują sie też w trudniejszych przypadkach i wspierają społecznymi gestami, jak np. in-vitro do skutku - ostatania inicjatywa, która wydaje mi się super pomysłem, bo idzie dzień matki i dzień dziecka .... Wybierz się tam, a nie pożałujesz, poważnie.
Bardzo polecam doktor Elżbietę Cieciuch - nie wiem czy ma gabinet prywatny, ale leczy w Sopmedzie na Jana z Kolna w Sopocie. Bardzo kompetentny fachowiec, fantastyczna kultura osobista i takt. Byłam zachwycona po kilku wizytach u niej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy Pani doktor Cieciuch zapisuje tabletki antykoncepcyjne?
dr Cieciuch dobry fachowiec super podejscie do pacjedelikatnnta kultura osobistapowinno byc wiecej takich lekarzy
Ja osobiście polecam dr. Jarosław Fiutowski z Sopotu.
image
jaki jest obecnie koszt normalnej wizyty u Fiutowksiego,a jaki takiej z USG ciazowym?

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Tania drukarnia ale nietypowe - gdzie? (32 odpowiedzi)

Szukam taniej drukarni która wydrukuje jeden plakat albo obrazek na kartce. Najlepiej taki...

Co robić w nowy rok, gdy nie mam kaca? (3 odpowiedzi)

Co jest dziś otwarte? Macie jakieś pomysły?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry