Widok

Dobry hematolog

Możecie polecić jakiegoś dobrego hematologa,który przyjmuje prywatnie, bo potrzebuję dla mamy w trybie pilnym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakis czas temu tez szukalismy pilnie hematologa,i jako ze mamy abonament w Medicover najpierw tam poszlismy, zwłaszcza, że nie trzebabyło długo czekać na wizytę. Nie pamietam juz teraz nazwiska, ale tam chyba tylko jeden hematolog jest. Smiało Go polecam.
Dr Wojciech Baran przyjmuje na ul.Wasowskiego we wrzeszczu,pracuje w akademii medycznej,bardzo dobry specjalista
dziękuję, znalazłam właśnie tego specjalistę w Internecie (dużo pozytywnych komentarzy), ale niestety do końca lipca żadnych wolnych terminów, a ja potrzebuję na już. Może ktoś poleci jeszcze kogoś z Akademii?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety następny lekarz z Akademii też ma terminy na listopad, może ktoś poda jakieś nazwisko jednak nie z Akademii, bo widzę, że do tych specjalistów na szybko nie ma szans
dr hab. n. Jan Maciej Zaucha ze Szpitala Morskiego z Gdyni, ale nie wiem, jakie ma terminy. Jako lekarza polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam:
dr n. med. Andrzej Mital, hematolog

adres:80-435 Gdańsk, Biała 7Atel:794-002-220 - rejestracja

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Problemy z erekcja przy dziewczynie (6 odpowiedzi)

Witam Poznałem świetną dziewczynę, przy której mam problem z erekcją. Wiem że przed nią członek...

do góry