Widok

Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

...dla malego kotka.
Prosze tylko o przetestowane opinie i porady.
Z gory dziekuje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
szczera prawda. strasznie żałuję, że leczyłam tam swojego pupila. Wie tylko jak wyciągnąć kasę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram tą lecznicę ale polecam dr Debis, mam goldenkę z dysplazją, operoał ja dwuktrotnie z super wynikiem, ludzkie podejście, również przyjmuje w tej lecznicy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdecydowanie, nasza sunia po babeszjozie też zawdzięcza doktorowi życie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej! Osobiście polecam wetów z Redy, Gabinet weterynaryjny Reda, niedawno się otworzyli, Łukasz Małyszko i Tomasz Chodorek, ul.Jaśminowa 11, tel790777233. Ładny wystrój, widać że się starają, ceny normalne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bym zapomniała mają stronę wet-reda.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się z tą opinią w 100% Pani Janaszkiewicz-Przyjemska jest rewelacyjna, żaden inny weterynarz jej nie dorównuje. Super podejście do klienta i do zwierzaka. Konkretna pomoc. Świetny lekarz z powołania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się, też polecam z całego serca doktora Bandurę, opiekuje się każdym moim zwierzakiem od lat, jest świetnym specjalistą i takie samo ma podejście do zwierząt. Nie podzielam tych wszystkich złych opinii, a już w szczególności oskarżeń o jego pazerność, wręcz przeciwnie, jest bardzo wyrozumiały.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jedyne co Kraszewskim wychodzi to wyciąganie kasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Brzeski z Kieleckiej - koszmar. Gdybym nie zabrała kotki z leczenia szpitalnego do innej przychodni- pewnie by już nie żyła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1