Widok
Chcielibyśmy ostrzec państwa przed niekomptencją (w najlepszym wypadku) weterynarzy pracujacych w Całodobowej Lecznicy Weterynaryjnej w Gdynii przy ul.Chełmskiej 23.
Jakiś czas temu odwiediliśmy tą lecznicę z naszym pieskiem, który poważnie sie rozchorował. Piesek był leczony w tej własnie lecznicy kilkakrotnie wcześniej, lekarze dysponowali więc pełna historią medyczną, wynikami badań itd. W czasie około tygodniowej choroby, kilkakrotnie zmieniali rozpoznanie.
Gdy zauwarzyliśmy bezskuteczność leczenia, odwiedziliśmy inną lecznicę w której odrazu rozpoznano problem w postaci wady serca. Co gorsze okazało się, że dotychczasowe błedne leczenie spowodowało tragiczne w skutkach pogorsznie stanu pieska. W opini lekarzy weterynarii z lecznicy do której się udaliśmy, symptomy były oczywiste. Natomiast obrany w poprzedniej lecznicy sposób leczenia, mógł być podyktowany jedynie chciwością lekarzy.
W konsekwencji blędnego leczenia piesek umarł. Wada serca która była powodem smierci powinna być rozpoznana kilka lat wcześniej. Co biorąc pod uwage wielokrotne wizyty w tej samej lecznicy w ciągu ostatnich kilku lat, nie powinno być problemem.
Sugerujemy głęboki namysł, przed skorzystaniem z usług tej lecznicy.
Jakiś czas temu odwiediliśmy tą lecznicę z naszym pieskiem, który poważnie sie rozchorował. Piesek był leczony w tej własnie lecznicy kilkakrotnie wcześniej, lekarze dysponowali więc pełna historią medyczną, wynikami badań itd. W czasie około tygodniowej choroby, kilkakrotnie zmieniali rozpoznanie.
Gdy zauwarzyliśmy bezskuteczność leczenia, odwiedziliśmy inną lecznicę w której odrazu rozpoznano problem w postaci wady serca. Co gorsze okazało się, że dotychczasowe błedne leczenie spowodowało tragiczne w skutkach pogorsznie stanu pieska. W opini lekarzy weterynarii z lecznicy do której się udaliśmy, symptomy były oczywiste. Natomiast obrany w poprzedniej lecznicy sposób leczenia, mógł być podyktowany jedynie chciwością lekarzy.
W konsekwencji blędnego leczenia piesek umarł. Wada serca która była powodem smierci powinna być rozpoznana kilka lat wcześniej. Co biorąc pod uwage wielokrotne wizyty w tej samej lecznicy w ciągu ostatnich kilku lat, nie powinno być problemem.
Sugerujemy głęboki namysł, przed skorzystaniem z usług tej lecznicy.
a ja właśnie mam złą opinię o weterynarzach z Obrońców Wybrzeża... to właśnie tam wcześniej jeździłam z moimi psami i to właśnie tam trzeba było siłą wyciągać je z auta :/
nigdy nie były przebadane przed szczepieniem - tylko pytali czy pies jest zdrowy...
słyszałam, że mieniła się tamtejsza "obsada"... Tylko tamci lekarze byli właścicielami lecznicy...
nigdy nie były przebadane przed szczepieniem - tylko pytali czy pies jest zdrowy...
słyszałam, że mieniła się tamtejsza "obsada"... Tylko tamci lekarze byli właścicielami lecznicy...
Ja od wilelu lat bylam u kilku weterynarzy,ale ostatnie lata tylko i wylacznie w Rumii u doktora Konczaka.To jest prawdziwy lekarz doswiadczony i z ogromnym powolaniem.Nie bede tutaj opisywac pomylek i naciagaczy innych.Wiem jedno,ze oddaje pieska w najlepsze rece. Mam dwa owczarki i jedna kotke. Zawsze postawi trafna diagnoze,a mialam okazje sprawdzic w innym miejscu,poprostu bylo mi blizej i malo nie skonczylo sie tragicznie.Dodam jeszcze,ze przez to iz zaufalam innemu weterynarzowi ,stan mojej suczki bardzo sie pogorszyl.Po przyjsciu do Pana Konczaka uslyszalam swoje jak moglam dopuscic do takiego stanu pieska,malo sie nie poplakalam. Nigdy juz nie zaufam innemu weterynarzowi.