Widok

Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

...dla malego kotka.
Prosze tylko o przetestowane opinie i porady.
Z gory dziekuje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
http://www.wetmorena.pl/ - strona w 100% oddaje charakter pracy babek z wetmorena :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam sprawdzonych wetów :
dr Tomasz Sujkowski Gdynia Pogórze
dr Paweł Łukuć Gdynia -Redłowo ul Korczaka
dr Jacek Kasprzyk Gdynia ul Jaskółcza
dr Zalewski Gdańsk ul Elbląska

odradzam i przestrzegam przed
dr Siwek Gdynia -chylonia za biedronką na głównym skrzyżowaniu nie pamiętam ulicy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Tomasz Sujkowski z Pogórza Górnego jest Ok.
Lecznica nazywa się Bazyli - od ś.p. jego psa Bazylego-bernardyna
Znamy go od wielu wielu lat i możemy potwierdzić jego skuteczność.
Jeśli nie ma szans na wyzdrowienie to mówi to w prost.
Jeśli jest szansa to mówi gdzie i do kogo trzeba iść.
Bardzo uczciwy człowiek i specjalista w swojej dziedzinie.
Teraz mamy buldoga staruszka z nowotworem.
I kochamy go jak dziecko.
Ale świat już tak ma że zwierzęta żyją krócej co nie znaczy gorzej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja polecam w Rumi "Pod brzozą" - fajnie dwaj lekarze, chodzę tam już ze swoim drugim psiakiem; panowie zawsze mili, angażują się, nie naciągają na kaskę, a za drobiazgi nawet nie biorą pieniędzy :) naprawdę polecam: dr. Szczypior i dr. Podgórski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja niestety mam wręcz przeciwne wrażenia i nie za dobre doświadczenia z tą lecznicą. Podgórski postawił złą diagnozę i prawie wysłał mi psa za tęczowy most. Pewnie nie był to brak doświadczenia, ale niedbalstwo i pośpiech, może brak chęci...nie wiem. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, ale leczenie odbywa się w Wejherowie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.trojmiasto.pl/Amicis-Lecznica-Weterynaryjna-lek-wet-Z-Zalewski-i-W-Ulewicz-s-c-o15574.html

ja również jak i już inne osoby polecam ta przychodnie a szczególnie doktora Ulewicza !!! Ma duże serce dla zwierząt , operował mi pieska 11 letniego , operacja obyła się bez komplikacji i również cała rekonwalescencja mimo obaw p.doktora ze względu na wiek.POLECAM w 100% !!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
taki rewelacyjny weterynarz ze leczyl mi psa ktory mial raka zoladka na grype...cyrk i smiech na sali z tego goscia,najpierw wydoil kase ile sie dalo a potem go uspil
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7
A czy zna ktoś jakiegoś dobrego weterynarza który dojeżdża do domu??Pilne!!!Będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również polecam Dr Sujkowskiego,. nie polecam całodobowej na Chełmińskiej ;/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
doktor Kończak w Rumi,lekarz z powołania nie ma leprzego.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
zdecydowanie odradzam Szpital na Łąkowej - moim zdaniem niewielki profesjonalizm i gigantyczne ceny!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdecydowanie polecam dr.kończak z rumi

rumia ul. leśna 1 polecam !!najlepszy z najlepszych!! kocha to co robi i zna się na rzeczy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
na suchaninie koło ulicy padarewskiego polecam Panią Wiarkę niedrogo i ma sumienie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Ewelina Stencel z Wejherowa - kocha zwierzeta i super leczy kompleksowo, super opiekuje sie moimi azjatami ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr.Debis, polecam przyjmuje w Gdyni na Cechowej lub Stryjskiej.
Uratował nam psiaka
Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fajny gabinet weterynaryjny jest naprzeciwko szuflandii. Tam nieraz pomogli mojemu pieskowi. Miłe panie i ceny dostępne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam gabinet http://www.gabinet4lapy.pl/ na Ujeścisku (Łódzka). Od kiedy mieszkam w 3M tam leczę swoje zwierzaki (2 psy i kota) i jestem bardzo zadowolona. PRzypadkiem kiedyś trafiłam do wet na Królowej Jadwigi, w CH Pogodne i dla jednego psa skończyło się to źle :/ Przedłużające się leczenie, które nic a nic psu nie pomogło. Było tylko gorzej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Najlepszy lekarz dla zwierząt i najlepsza klinika weterynaryjna to klinika dr Brzeskiego Tomasza w Gdynia na ul. Kieleckiej. Pan Brzeski poza tym że jest bardzo kompetentny w swoim fachu to jeszcze kocha zwierzaczki i to widać po podejściu do każdego swojego ,,pacjenta" POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14
Gdansk Zakoniczyn ul.Bergiela :)
polecam ograca 2 babeczki i stazysta a podejscie do zwierzat jak do dziecka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja polecam weterynarza w budynkach InvestKomfort w Jelitkowskim Dworzee koło mola w Brzeźnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3