Widok

Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

...dla malego kotka.
Prosze tylko o przetestowane opinie i porady.
Z gory dziekuje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani Ania Bielska kompetentna i pełna serca nie ma nikogo lepszego.

ul. Feniksa 28
80-299 Gdańsk - Osowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam gabinet weterynaryjny AWET we Wrzeszczu ul.Matejki .

Odradzam gabinet na ul.Krzemowej Orunia Gdańsk.!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
ZGADZAM SIĘ.!!!!!! ODRADZAM.!!!!!!

Leczyłam psa rok na zapalenie ucha, we wrzeszczu w gabinecie Awet Lekarz stwierdził GNIJĄCE UCHO PRAWIE DO AMPUTACJI.!!!
Sposobu leczenia dr T.J nie komentował...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również polecam Crisvet. Nasz labek miał kilka lat temu operowaną tylną łapę (zastąpienie zerwanego więzadła sztucznym) i tylko dzięki panu doktorowi nie skończył jako inwalida. Od urodzenia jest pod ich opieką i jesteśmy bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie wiem czy jeszcze przyjmuje prof. Rutkowiak (kiedyś na Migowskiej, potem ponoć na Potokowej).

Facet do którego odsyłają inni weterynarze jak nie mogą sobie poradzić (spotykałem w gabinecie ludzi jeżdżących po 200 km do niego).

Co prawda lepiej chyba się dogaduje ze zwierzętami niż z ludźmi, ale mojego psa 2 razy stawiał na nogach po fatalnych sprawach. I nie usypia bez kłopotu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Debisa nie polecam mimo ze mily. Ratajski niby wiecej wie, ale podjescie do zwierzat ma koszmarne= chorego kota rozdziawial specjalistycznymi obcegami, podczas gdy inny weterynarz/Sopot/ normalnie bez histerii zbadal zwierzaka. Ponadto Ratajski kosmicznie zdziera kase= moim zdaniem i Debis i Ratajski wystawiaja rachunki w zaleznosci od wyceny blach na parkingu pod lecznica. Ratajski nawet sie z tym nie kryje... luka przez okno i wypisuje kwit do kasy! Zeby jeszcze chociaz potrafil pomoc i byl skuteczny, ale tego sie nie spodziewajmy. Po ich leczeniu musielismy uspic kota, wczesniej leczyli mi psa 14letniego ktory do czasu stycznosci z ta placowka byl okazem zdrowia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
dr Marcin Czernielewski
ul. Lelewela 23
80-442 Gdańsk Wrzeszcz
tel. 0 58 344 63 45
godziny przyjęć: pon-pt. 10.00 - 12.00 i 16.00-19.00; sob. 10.00-12.00

Uwagi: dobry chirurg (uratował kota mojej koleżanki,na którym partacze z Łąkowej postawili krzyżyk po serii badań za ciężką kase,zdjęć których nie wydali-jesli wogóle zrobili),świetnie przeprowadza sterylizacje (mam kotkę po sterylizacji metodą małego nacięcia-1 dzień i kot jak nowy bo narkoza otępiła ja bardzo), bardzo dobre podejście do zwierzaków (i do ludzi :) ), niedrogi
NAJELEPSIEJSZY, skuteczny i najbardziej sympatyczny wet jakiego tu, w Trójmieście, znam.

Ciekawa strona: http://leksykot.top.hell.pl/koty/zdrowie/wetlista/txt/trojmiasto-lelewela-krzeminskiego
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie mam dobrego zdania o tych weterynarzach z ul. Piastowskiej. Mili, ale brak profesjonalizmu. Wole wiecej nie pisac...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdecydowanie popieram wypowiedz poprzedniczki.
Weterynarz naprawde godny polecenia.
Dr.Darek czlowiek z powołaniem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam sie z koleżanką znam obu dr.Kończaków od lat i na pewno sa świetnymi diagnostami doskonale leczą oczywiście Kończak senior ma duzo wieksze doświadczenie ale młody tez jest ok.Prowadzili psa mojej żony bulteriera który dzieki nim dożyl 16 lat(a to przy tej rasie niesamowicie dużo) wielu wielu moich znajomych leczy zwierzaki u kończaków i wszyscy maja jka najlepsze zdanie o nich .Jedynym minusem odwiedzania ich lecznicy jest to ,że trzeba mieć duzo czasu bo niestety kolejki u nich są przeogromne co zresztą świadczy o ich fachowości .Pozadrawiam Jarka I Jurka Kończaków ..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dr. Ulewicz jest najlepszym weterynarzem. Od wielu lat leczy mojego psa na różne dolegliwości. Diagnoza zawsze dobra i ma podejście do zwierząt :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uważam iż ten weterynarz jest najlepszy. Ma duże doświadczenie gdyż w ZOO Oliwskim jest głównym weterynarzem, Martwi się bardziej o zwierzę niż o kasę. Ze swoim psem chodziłam do niego przez 13 lat i nigdy mnie nie zawiódł. A i pies go lubił, niestety piesek cięzko zachorował i już nie chodzę na spacerki z nim.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś zna dobrego i znającego się na rzeczy weta dla fretki? Wiem, że nie każdy wet ma wiedzę(zwłaszcza) i umiejętności przy tym zwierzaku... Pozdrawiam i ściskam mojego Maniusia :*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr.Sularz jest bardzo miły i widac że zna sie na rzeczy. Ten człowiek naprawdę kocha to co robi. Jest godny polecenia!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
w gdansku na siedlcach w "kwadracie" na ul skrajnej doktor Wyszyński weterynarz z powołania, moja kotka jest zadowolona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem tego samego zdania.Tylko dr Ulewicz.Mojej kotce uratował życie za dziękuję- zapłaciłam tylko za leki.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też polecam tego lekarza - dr Czernielewski opiekuje się moimi zwierzakami od kilkunastu lat.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gorąco polecam lecznicę na ul. Jaskółczej 4 w Gdyni. Zwierzęta ( psy i koty) mam nieprzerwalnie od kilkunastu lat i po doświadczeniu z innymi weterynarzami ( zawsze raczej dobrymi) z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Kasprzyków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Najlepszy w Trójmieście,podejście do zwierzaków bdb,ceny bdb,profesjonalista na 100%,polecam serdecznie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też polecam dr Sontag z Michałowskiego - rewelacyjna lekarz z sercem podchodzi do zwierząt i wyleczy zwierzaka z każdej opresji. Z naszą suczką byliśmy u wielu lekarzy z jednym problemem ale tylko Pani Sontag przeprowadziła pełny wynik i po kilku badaniach i leczeniu problem zniknął. Szczerze polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4