Widok

Dobry i sprawdzony weterynarz z Trojmiasta!!

...dla malego kotka.
Prosze tylko o przetestowane opinie i porady.
Z gory dziekuje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hi jest dobry weterynarz Pani Beata Skalska , wiem bo u niej pracowałam jako pomoc , kocham zwierzaki i mam świra n aich punkcie i potrafie rozpoznać dobrego weterynarza po wielu przygodach z moją chorą na raka Dobermanką , której już nie ma i ta Pani jest bardzo godna polecenia, jedyny minus nie jest zbyt tania! ponieważ używa dość drogiego i spr.sprzetu i jaki i leków.Jest to Osowa ul.Międzygwiezdna w bloku.tel.608-229-640 polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To fakt-lekarz jest super. Tyle że jego ukochany Bazyli to rasa SETER SZKOCKI GORDON;-) a nie jakiś tam bernardyn:-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
DR MAŁGORZATA SUROWIEC w Gdyni ul. Legionów 78 w zyciu nie spotkałam tak wspaniałego i dobrego weterynarza. poleciłabym w ciemno. Ceny nie najniższe ale też nie wygórowane. Dużą trudnością są kolejki i trzeba wyczekać na swoją kolej-ale to przecież świadczy tylko na PLUS.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja też polecam weta z Jelitkowskiego Dworu - dr Sobotka jesli mnie pamięć nie myli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
dokładnie Rumia - od urodzenia serwisuje tam psiuna i wszystko gra - warto nawet z gdańska te kilkadziesiąt kilometrów jechać..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
również bardzo polecam!!! SUPER podejście do zwierząt, zawsze trafne decyzje, chodzę do Pań już z drugim i trzecim pieskiem i mam zaufanie na 100 %, psinki zupełnie się nie boją a przy każdej wizycie zawsze jakiś smakołyk się dla nich znajdzie :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się. Jak najdalej od Piastowskiej. Najlepiej idzie im wyciąganie kasy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oooo tak. Dr Rutkokowiak to chyba jeden z najlepszych wetów też nie wiem czy jeszcze przyjmuje bo to już starszy człowiek. Moją sunie operował po tym jak lekarz z Brzeźna (nie bede podawać nazwiska) leczył ją na zapalenie gardła a pies lał się przez ręce i miał wysoką temp i zadne antybiotyki nie pomagałay. Polecono mi dr Rutkowiaka i ten od razu zdiagnozował ropomacicze. Operacja została przeprowadzona w ostanim momencie. Ale fakt ze w kontaktach miedzyludzkich to nie był najsympatyczniejszy ale nie o to przeciez chodzi ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam pania Gosie - stazystke ze Stryjskiej z Gdyni :) i doktora Debisa
http://www.lecznica.gdynia.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
bzdura PODCHODZI do zwiarzat bezososbowo !!!!!NIE polecam!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam weterynarza w Sopocie na 3 maja dr. Irzyłowski,
nie polecam lecznicy weterynaryjnej na ul. Kaprów w Gdańsku Oliwie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
Doktor Łukuć-super lekarz z dużą wiedza Cudowne podejscie do pacjenta!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Absolutnie się zgadzam - szczególnie, że mając do czynienia z taką panikarą jak ja - zawsze zachowywał się miło i odpowiadał na wszystkie nawet najgłupsze pytania. Dzięki niemu nie wariuję już (tak bardzo) za każdym razem kiedy mój kot kichnie... :) No i to, co najważniejsze - mój kot jest cały, zdrowy i zadowolony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Adamek nie powinien dotknąć żadnego zwierzaka!!!
Mojej suni wyciekała krew z narządów rodnych, stwierdził że to cieczka! Pojechałam właśnie na Kaprów i tam stwierdzili że potrzebna jest natychmiastowa operacja bo sunia ma ropno - maciczne zapalenie narządów rodnych!!! Jeszcze 2 dni leczenia dr Adamka i już bym nie miała psa! On umie tylko kasować - nic więcej!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Przychodnia Weterynaryjna - lek. wet. Michał Kacprzyński
Gdańsk, Biegańskiego 37, tel: 58 300-03-00"

Bardzo gorąco polecam!:) Niesamowity profesjonalizm....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja też, po potrąceniu mojego psa nawet w nocy otworzył gabinet :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w Gdańsku, na ul. Czarny Dwór 14, pan Adam.. świetne podejście do zwierzaczków!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MACIEJ DEBIS Stryjska 25, 81-506 Gdynia uratował mojego psa!
Pan Marcin? również polecam, świetny weterynarz
Zgadzam się, młodzi lekarze, którym jeszcze się chce poszukiwać faktycznych przyczyn chorób ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0