Widok
Polecam dr Debisa ze Stryjskiej, prowadził naszego psa od pierwszego dnia u nas w domu do ostatniego:( Teraz mam w domu gada i z kolei tutaj polecam tylko jednego weterynarza który zajmuje się gadami do dr Hajdo z ul. Apisa (Chwarzno). Odradzam natomiast klinikę weterynaryjną na Łąkowej w Gda.....generalnie wystrój i klimaty w stylu klinik w Animal Planet, ale obsługa i ceny....masakra...połamali mi zwierzaka.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja za to gorąco polecam :
Gabinet Weterynaryjny Ocelot. Kinga Dymerska
Adres: płk. Dąbka 157, 81-107 Gdynia
Tel.: (58) 665-69-05
czynne od poniedziałku do piątku w godz. 13-19
Pani Kinga i jej mąż są po prostu rewelacyjni!!!
Sympatyczni, zawsze uśmiechnięcie, i w dodatku bardzo mało kasują.
Czasami za kontrolę nie wezmą ani złotówki.
Weterynarze z powołania:)
polecam:)
Gabinet Weterynaryjny Ocelot. Kinga Dymerska
Adres: płk. Dąbka 157, 81-107 Gdynia
Tel.: (58) 665-69-05
czynne od poniedziałku do piątku w godz. 13-19
Pani Kinga i jej mąż są po prostu rewelacyjni!!!
Sympatyczni, zawsze uśmiechnięcie, i w dodatku bardzo mało kasują.
Czasami za kontrolę nie wezmą ani złotówki.
Weterynarze z powołania:)
polecam:)
dr Ratajski jak najbardziej
pracuje m.in.w calodobowej lecznicy na ul.Stryjskiej w Gdyni
lecze tam naszego psa, bardzo dobry fachowiec, z sercem
mielismy bardzo powazny problem z naszym psem , ktory dostal na wystawie w Gdansku skretu zoladka
-pies wyleczony, ma sie dobrze, lekarz podczas leczenia dal nawet swoj prywatny nr telefonu zeby miec staly kontakt, i dzwonil nawet po wypisaniu psa z klinikii
polecam szczerze,
samodzielna klinika - calodobowa,w kazdej chwili jest mozliwosc skorzystania z ich uslug
pracuje m.in.w calodobowej lecznicy na ul.Stryjskiej w Gdyni
lecze tam naszego psa, bardzo dobry fachowiec, z sercem
mielismy bardzo powazny problem z naszym psem , ktory dostal na wystawie w Gdansku skretu zoladka
-pies wyleczony, ma sie dobrze, lekarz podczas leczenia dal nawet swoj prywatny nr telefonu zeby miec staly kontakt, i dzwonil nawet po wypisaniu psa z klinikii
polecam szczerze,
samodzielna klinika - calodobowa,w kazdej chwili jest mozliwosc skorzystania z ich uslug
To chyba autoreklama. AWET na MAtejki to porażka, nie wiem może jest tam dwóch weterynarzy , ale u tego co ja byłem z suczką to była porażka. Gawędziaż, teoretyk i tyle. Nasłuchaliśmy się na temat żywienia prawidłowego i szkodliwości mleka, które możemy kupić w marketach. Diagnoza błędna nastawiona na wydojenie kasy. Serce miało być tak chore, że nie wiadomo czy piesek przeżyje. Przeżyła i żyje spokojnie , przeszła zabieg sterylizacji nawet. Widząc nieumiejetność podłaczenia sprzętu EKG przez tego lekarza , mieliśmy wątpliwości co do jego profesjonalizmu i poszliśmy do innego. Tabletki, które wczesniej tamten nam wcisną okazały się zbędne.Wszystko w temacie.
Prof. Rutkowiak chyba nadal zajmuje się konsultacją w gabinecie lek. Sabiny Żarnowskiej na ulicy Potokowej 12A (pomiędzy Niedźwiednikiem a Moreną, dojazd od strony ronda De La Salle). Telefon to 58 3412395. Ja ze swojej strony polecam Panią Sabinę jako doskonałego weterynarza, świetnego chirurga i wspaniałego człowieka.
W ciągu kilku lat wspólnie z moją suńką odwiedziliśmy wiele gabinetów, z których wiele wymieniono w tym wątku. Z jednych uciekałem już po pierwszej wizycie, z innych po kolejnej, niewiele wnoszącej do stanu zdrowia a znacząco obciążającej kieszeń. Gdy w pewnej chwili zaczęło się dziać naprawdę źle, polecono mi gabinet prof. Rutkowiaka na Migowskiej. Nie mając wyboru i godząc się z tym że będzie to najdroższa spośród wszystkich wizyt ale licząc na realną pomoc, wybrałem się tam ze swoją psicą.
Okazało się że wizyta w "profesorskim gabinecie" była tańsza niż pozostałe a pomoc jakiej doświadczyłem związała mnie z tym gabinetem na dobre. Obecnie praktykę prof. Rutkowiaka kontynuuje jego długoletnia współpracowniczka i uczennica, wspomniana już lek. Sabina Żarnowska. Ostatnim jej sukcesem w walce z przypadłościami mojego psa jest wycięcie nowotworu i mimo nienajlepszych wyników badań histopatologicznych wyciętej tkanki, z psiakiem na razie wszystko jest OK - odpukać. Patrząc wstecz mogę podejrzewać że gdyby nie pomoc Pani Sabiny i prof. Rutkowiaka, moja suńka podobnie jak jej brat z miotu (oba psiaki z tą samą chorobą wrodzoną) biegałaby teraz na wiecznej łączce... Jej brat nie miał tyle szczęścia, trafił na weterynarza który nie potrafił sobie dać rady i zaproponował uśpienie zwierzaka.
W ciągu kilku lat wspólnie z moją suńką odwiedziliśmy wiele gabinetów, z których wiele wymieniono w tym wątku. Z jednych uciekałem już po pierwszej wizycie, z innych po kolejnej, niewiele wnoszącej do stanu zdrowia a znacząco obciążającej kieszeń. Gdy w pewnej chwili zaczęło się dziać naprawdę źle, polecono mi gabinet prof. Rutkowiaka na Migowskiej. Nie mając wyboru i godząc się z tym że będzie to najdroższa spośród wszystkich wizyt ale licząc na realną pomoc, wybrałem się tam ze swoją psicą.
Okazało się że wizyta w "profesorskim gabinecie" była tańsza niż pozostałe a pomoc jakiej doświadczyłem związała mnie z tym gabinetem na dobre. Obecnie praktykę prof. Rutkowiaka kontynuuje jego długoletnia współpracowniczka i uczennica, wspomniana już lek. Sabina Żarnowska. Ostatnim jej sukcesem w walce z przypadłościami mojego psa jest wycięcie nowotworu i mimo nienajlepszych wyników badań histopatologicznych wyciętej tkanki, z psiakiem na razie wszystko jest OK - odpukać. Patrząc wstecz mogę podejrzewać że gdyby nie pomoc Pani Sabiny i prof. Rutkowiaka, moja suńka podobnie jak jej brat z miotu (oba psiaki z tą samą chorobą wrodzoną) biegałaby teraz na wiecznej łączce... Jej brat nie miał tyle szczęścia, trafił na weterynarza który nie potrafił sobie dać rady i zaproponował uśpienie zwierzaka.
Najlepszy weterynarz w Trójmiescie. Wyleczył naszą suczkę Dżeki z bardzo grożnej infekcji. Przyjmuje na Diamentowej na Oruni. Zgadzam się, że ceny ma bardzo przystepne.
co prawda nie mam zwirzaka ale dziś miałam niemiłą przygode bo kot podwórkowiec wlaz pod maske samochodu i został bardzo mocno ranny musiał być uspny pojechaliśmy do Pani doktor w Gdyni Dęptowie nie pamiętam jaka ulica kawałek za wiaduktem w domkach jednorodzinnych przy samej ulicy. Bardzo miła Pani mimo to ze jeszcze nie pracowała i wychodziła z dzieckiem do szkoły to zajeła sie kociakiem.
przesympatyczny i kompetentny weterynarz, ma swietne podejscie do zwierzat ...moj pudelek gdy jestesmy w poblizu, sam biegnie do jego gabinetu :)
http://www.uweterynarza.pl/
http://www.uweterynarza.pl/
Pan Tomasz Sujkowski z Pogórza Górnego - cudowny człowiek z wielkim sercem dla zwierząt i racjonalnym podejściem, jest bardzo konkretny. Leczył mojego psa po wypadku 8miesiecy, praktycznie licząc tylko za zużyte leki, gdy było potrzeba przyjechał do domu bo miałam małe dziecko, nie policzył więcej za taką wizytę bo to była wyjątkowa sytuacja. Gdy trzeba konsultuje swoje podejrzenia z Profesorem lub innymi weterynarzami. Zawsze są do niego kolejki, ludzie przyjeżdżają z całej Gdyni a nie tylko z okolicy. Znam go już 8lat i teraz jeżdżę do niego z następnym członkiem naszej rodziny. Chciała bym mieć dla swojej rodziny takich lekarzy jakiego ma mój pies:). Pozdrawiam serdecznie