Widok
Ja polecam pania Gosie - stazystke ze Stryjskiej z Gdyni :) i doktora Debisa
http://www.lecznica.gdynia.pl/
http://www.lecznica.gdynia.pl/
Oooo tak. Dr Rutkokowiak to chyba jeden z najlepszych wetów też nie wiem czy jeszcze przyjmuje bo to już starszy człowiek. Moją sunie operował po tym jak lekarz z Brzeźna (nie bede podawać nazwiska) leczył ją na zapalenie gardła a pies lał się przez ręce i miał wysoką temp i zadne antybiotyki nie pomagałay. Polecono mi dr Rutkowiaka i ten od razu zdiagnozował ropomacicze. Operacja została przeprowadzona w ostanim momencie. Ale fakt ze w kontaktach miedzyludzkich to nie był najsympatyczniejszy ale nie o to przeciez chodzi ;)
Hi jest dobry weterynarz Pani Beata Skalska , wiem bo u niej pracowałam jako pomoc , kocham zwierzaki i mam świra n aich punkcie i potrafie rozpoznać dobrego weterynarza po wielu przygodach z moją chorą na raka Dobermanką , której już nie ma i ta Pani jest bardzo godna polecenia, jedyny minus nie jest zbyt tania! ponieważ używa dość drogiego i spr.sprzetu i jaki i leków.Jest to Osowa ul.Międzygwiezdna w bloku.tel.608-229-640 polecam
ja też polecam dr Sontag z Michałowskiego - rewelacyjna lekarz z sercem podchodzi do zwierząt i wyleczy zwierzaka z każdej opresji. Z naszą suczką byliśmy u wielu lekarzy z jednym problemem ale tylko Pani Sontag przeprowadziła pełny wynik i po kilku badaniach i leczeniu problem zniknął. Szczerze polecam
Uważam iż ten weterynarz jest najlepszy. Ma duże doświadczenie gdyż w ZOO Oliwskim jest głównym weterynarzem, Martwi się bardziej o zwierzę niż o kasę. Ze swoim psem chodziłam do niego przez 13 lat i nigdy mnie nie zawiódł. A i pies go lubił, niestety piesek cięzko zachorował i już nie chodzę na spacerki z nim.
Zgadzam sie z koleżanką znam obu dr.Kończaków od lat i na pewno sa świetnymi diagnostami doskonale leczą oczywiście Kończak senior ma duzo wieksze doświadczenie ale młody tez jest ok.Prowadzili psa mojej żony bulteriera który dzieki nim dożyl 16 lat(a to przy tej rasie niesamowicie dużo) wielu wielu moich znajomych leczy zwierzaki u kończaków i wszyscy maja jka najlepsze zdanie o nich .Jedynym minusem odwiedzania ich lecznicy jest to ,że trzeba mieć duzo czasu bo niestety kolejki u nich są przeogromne co zresztą świadczy o ich fachowości .Pozadrawiam Jarka I Jurka Kończaków ..