Widok
Dobry instruktor, to połowa sukcesu...
...do ABC trafiłam przypadkiem, na tydzień przed egzaminem... Byłam już po niemalże 40 godzinach jazd w Warszawie i chciałam doszlifować braki... Co prawda wahałam się widząc cenę za godzinę jazd- 50zł, ale przekonały mnie plac manewrowy, dobry kontakt z biurem i niezła lokalizacja. Po sześciu godzinach (w tym 3 na placu manewrowym) zdałam w Warszawie, na Bemowie za pierwszym razem... Podobno miało być niewykonalne- a jednak :-)
Bardzo dziękuję Instruktorowi za poświęcony czas i cierpliwość w oglądaniu manewrów na łuku bez patrzenia w lusterka :-)
Wszystkim szczerze i serdecznie polecam tę szkołę jazdy- oczywiście przy własnych chęciach, bo to właśnie ta druga połowa gwarantująca pełne powodzenie na egzaminie...
Bardzo dziękuję Instruktorowi za poświęcony czas i cierpliwość w oglądaniu manewrów na łuku bez patrzenia w lusterka :-)
Wszystkim szczerze i serdecznie polecam tę szkołę jazdy- oczywiście przy własnych chęciach, bo to właśnie ta druga połowa gwarantująca pełne powodzenie na egzaminie...
Moja ocena
ABC Nauka Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6