Widok

Dobry laryngolog na NFZ ,najlepiej Gdańsk-poszukuję

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego laryngologa na NFZ najlepiej w Gdańsku i okolicach,muszę iść z synem bo znowu mu wróciły częste krwawienia z nosa.Proszę o namiary sprawdzonych lekarzy .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hop hop
w sopocie na ul chrobrego polecam mega dobry lekarz dr chełmiński naprawde jeden z lepszych laryngologów przyjmuje tam na nfz i rowniez prywatnie polecam mocno !
dodam ze cala moja rodzina do niego uczęszcza jak i rowniez zaczelam tam chodzic z moja coreczka mala 5 ms rewelacja lekarz
bardzo fajna jest pani dr Przygodzka, ona jest laryngologiem i foniatrą, przyjmuje na nfz na ul.Kościuszki. Poradnia nazywa sie fonamed. Jak sie bedziesz rejestrowac to musisz powiedziec ze na wizyte do laryngologa no i oczywiscie musisz miec skierowanie.
ja polecam na przymorzu na jagiellonskiej dr Bielński wyleczył i mnie i moje dziecko z nawracajacych zapaleń gardła
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj,
byłaś już może u jakiegoś specjalisty? możesz kogoś polecić? Ja właśnie kogoś poszukuję, bo mam identyczny problem z synem.
Ostatnio byłam z synem na NFZ u dr Sierszenia. Przyjmuje na Aksamitnej w Gdańsku, a na codzień pracuje w Akademii. Super podejście do dzieci, trafna diagnoza. Zresztą ja też trafiłam do niego z polecenia innej osoby. Na minus bardzo długie terminy oczekiwania

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry laryngolog na NFZ w Etermedzie

http://etermed.pl/uslugi/poradnie-specjalistyczne/laryngologia/

dr Wrzosek, polecam!
Polecam NZOZ Przychodnia Brzeźno, byliśmy ostatnio z synkiem u dr Skibickiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam pana dr Milewskiego z Polanek, super lekarz, stara się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Monika a długi jest czas oczekiwania do dr Wrzosek?
ja polecam Małgorzatę Sordyl przyjmuje na Świętokrzyskiej
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Mam problem z penisem. Nie staje (6 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

Tabletki poprawiające ochotę na seks (9 odpowiedzi)

Czy takie tabletki mogą zadziałąć? Może postaram sie tutaj opisać swoją sytuację.Jestem w związku...

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

do góry